Professor Sucharit Bhakdi, via Österreich ist frei

Professor Sucharit Bhakdi is een van de wetenschappers die sinds het begin kritiek heeft op de Coronapandemie. Na zijn bestseller “Corona, vals alarm?” komt over een paar weken zijn tweede boek “Corona ontmaskerd” uit. We praatten met hem over vaccinatie, feiten en de “goldene Bret” [negatiefprijs, red.]

Interview gevoerd door Edith Brötzner

Professor Bhakdi, hoe lang bent u al actief in de Corona-opheldering?

Sinds half maart 2020. Mijn vrouw en ik wisten al vrij snel dat dit een normaal Coronavirus was. Drosten zei in het begin dat het virus niets bijzonders was en beweerde toen plotseling dat Corona ons allemaal te grazen zou nemen. Op 11 maart 2020 heeft de WHO een pandemie uitgeroepen. Zoals de Mexicaanse griep. Dit was voor ons zeer verdacht. Op 19 maart kwam een studie van een onderzoeksgroep uit Marseille naar buiten waaruit bleek dat het virus niet gevaarlijk was.

Zijn alle vragen over het virus beantwoord?

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die positief testen en mensen die echt ziek zijn. Dat is een misdaad en hoort thuis in een rechtbank. Je kunt een hartaanval-patiënt die positief is niet tellen als een Corona-dode. Er is geen rechtvaardiging voor wat de regering doet. Het feit dat de situatie in Italië en Spanje anders is, en ook dat ziekenhuisinfecties hier van nature hoger zijn, is nooit meegedeeld. In plaats daarvan gingen schokbeelden door de media. Het virus is ook niet nieuw. Ons immuunsysteem zit zo in elkaar: er zijn cellen van het immuunsysteem, lymfocyten, die er al zijn vanaf de geboorte. Deze herkennen altijd een virus en worden elk jaar beter getraind. Als de cel een virus produceert, is er afval. De killer-lymfocyten herkennen dit afval, worden actief, delen zich en doden de geïnfecteerde cel. Zo worden de “Coronaspecialisten” in het lichaam steeds meer, zoals bij alle ademhalingsziekten.

  Er is iets verschrikkelijks aan de hand: Hoe langer ze het negeren, hoe misdadiger het is

De rechtbanken moeten eindelijk reageren

Kunnen gezonde mensen anderen besmetten?

Dit sprookje komt oorspronkelijk uit Duitsland. Een ogenschijnlijk gezonde Chinese vrouw besmette mensen met Corona op een bijeenkomst. Ogenschijnlijk had ze geen symptomen, maar dat was niet waar. Veel mensen weten niet dat de Chinese vrouw ziek was en haar symptomen had onderdrukt met paracetamol. Natuurlijk had ze een enorm veel virussen in haar keel en was daardoor besmettelijk. Als je ziek bent, moet je niet naar conventies gaan. Mensen die pre-symptomatisch zijn, kunnen anderen niet ziek maken. Dit werd zelfs gepubliceerd in een rapport.

Helpen mondkapjes?

Mondkapjes zijn crimineel schadelijk. De CO2-metingen achter het mondkapje zijn beangstigend en in veel gevallen te hoog. De wet dwingt ons onze kinderen te schaden in plaats van ze te beschermen. Er zijn gegevens waaruit blijkt dat kinderen gestresseerd raken wanneer zij de mondkapjes moeten dragen en dat de zuurstofverzadiging daalt. Het wordt tijd dat de rechtbanken deze gegevens eindelijk serieus nemen en reageren.

Vaccinatie is niet afdoende getest

Is er enige feedback op uw boek die uw beweringen weerlegt?

Sommige wetenschappers en ook de pers blijven beweren dat de feiten niet waar zijn. Maar welke feiten dat dan precies zijn, zegt niemand. De meerderheid van alle deskundigen is het met ons eens. Deze inenting hoort voor een tribunaal. Het is niet voldoende getest. De lymfocyten vallen de cellen aan die door het vaccin zijn aangetast. Hoofdpijn, koorts, spierpijn, etc… zijn het gevolg. Als je al ziek bent, kan dit de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Als er een ander Coronavirus langskomt, heb je voor-geactiveerde lymfocyten. Wanneer deze je longen binnendringen, heet dat immuun-gerelateerde versterking van een ziekteproces. Dit is een bekend fenomeen. We hebben gehoord van verpleeghuizen dat mensen zijn overleden aan Covid-19 nadat ze waren ingeënt. Toeval? Dit is een onethisch menselijk experiment dat voor een tribunaal thuishoort.

  Vaccins die zich verspreiden als een virus

Waarom worden u en uw vrouw toch zo belachelijk gemaakt? U heeft zelfs de goldene Bret voor uw hoofd gekregen. Hoe komt het dat de wetenschap wordt genegeerd?

Mensen zijn niet in staat te begrijpen wat er aan de hand is. Of zij behoren tot de groep mensen die het allemaal doorziet en het negeert omdat dat hen beter uitkomt. En er zijn de vele profiteurs van de angst. Het kan ons niet schelen wat iedereen over ons zegt. Wij zeggen hetzelfde als Ioannidis en Scott Atlas, en zij zijn geen idioten. Daarom doet het ook ons niets. Voor de media is deze goldene Bret een dilemma. Het ergste aan deze mensen is hun zelfoverschatting.

De maatregelen hebben geen legitieme oorsprong

Er is sprake van gevaarlijke mutaties. Hoe ziet u dit?

Dit wordt opzettelijk verkeerd gecommuniceerd door de media. Ik hoop dat dit virus besmettelijker is. Hoe besmettelijker, hoe minder gevaarlijk. De Denen hebben laten zien dat de lockdown zinloos is. Ze hebben gekeken of deze variant zich verspreidt en aangetoond dat een lockdown niets uitricht.

Waarom worden lockdowns zo hard uitgevoerd als ze niets uithalen?

In mei uitten wij tegelijkertijd twijfel en begrip. Dat begrip is nu verdwenen. Deze maatregelen hebben geen legitieme oorsprong. Dit is opzettelijk en wordt met vol bewustzijn gedaan.

Wat zou uw oplossing zijn voor de huidige situatie?

Er kan maar één oplossing zijn: dat het volk de regering dwingt om te keren. Ik zag de demonstratie in Wenen. We huilden bijna van vreugde en ontroering dat de Oostenrijkers zo dapper zijn. Ook in Italië zijn de mensen opgestaan en doen niet langer mee. Iedereen zou hetzelfde moeten doen. Vreedzaam, maar vastberaden. Dan zou er een ommekeer kunnen komen. Ik doe een beroep op de politici en de politie. Laat zien dat je anders bent. Ik doe een beroep op heer Kurz. Als je niet van richting verandert, zullen de geschiedenisboeken zeggen dat je tot de misdadigers behoort. Het zal de grootste misdaad zijn in de geschiedenis van de mensheid. Maar u zou ook een van de grootste helden kunnen worden, heer Kurz.

  Ik zal mij nooit verontschuldigen omdat ik een scepticus ben

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster meteen dood na Coronavaccinatie – collega in ziekenhuis met dezelfde symptomen

Vorig artikelDe aap komt uit de mouw: Britse media praten nu openlijk over Biden’s dementie
Volgend artikelEINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De sociopaten, die onze regeringen vormen, hebben helaas geen enkele vorm van schuldgevoel, noch empathie voor hetgeen ze aanrichten.
    Voor hun , bestaat alleen de ik vorm.
    Vreedzaam verzet, levert niks op, dat bevestigt ,in hun ogen, alleen maar hun gelijk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in