Eerder deze week is uit onderzoek in Europa gebleken dat de experimentele Covid-19 vaccins van AstraZeneca fatale bloedstolsels hebben veroorzaakt.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), de overheidsinstantie in Europa die het gebruik van de experimentele vaccins voor noodgeval heeft goedgekeurd, heeft zelfs toegegeven dat zij “in een paar gevallen” bloedstolsels hebben zien ontstaan en zelfs bloedstolsels in de hersenen hebben zien ontstaan, schrijft Brian Shilhavy op Health Impact News.

Maar ze stelden vast dat ze niet genoeg bewijs hadden om een definitief verband te leggen tussen het experimentele AstraZeneca Covid-19 vaccin en de bloedklonters, en vertelden landen om het vaccineren van mensen te hervatten omdat “de voordelen groter zijn dan de risico’s”.

Het U.S. Center for Disease Control (CDC) stelt:

De bekende en potentiële voordelen van een Covid-19 vaccin moeten opwegen tegen de bekende en potentiële risico’s van het vaccin voor gebruik onder wat bekend staat als een Emergency Use Authorization (EUA). (Bron)

Omdat de VS nu drie EUA’s heeft gegeven voor experimentele Covid-19 vaccins, willen ze u laten geloven dat de “voordelen groter zijn dan de risico’s”.

Deze week rapporteert de CDC 1.739 sterfgevallen en 38.444 geregistreerde kwetsuren in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) na injecties van de experimentele Covid-19 injecties, en dit zijn vrijwillige meldingen die historisch worden geschat op minder dan 1% van de werkelijke ongewenste voorvallen na vaccins die worden gerapporteerd aan VAERS.

Dus wat zijn de werkelijke “voordelen” van deze experimentele Covid-19 injecties? De media en de gezondheidsbureaucraten willen het publiek doen geloven dat zij zullen voorkomen dat u het Sars-Cov-2 Coronavirus oploopt en verspreidt.

Maar dit staat in de richtlijnen van de FDA, die voor de EUA’s zijn geschreven (het is bijna precies hetzelfde voor alle drie de huidige Covid-19 EUA injecties):

Dit feitenblad bevat informatie om u te helpen de risico’s en voordelen te begrijpen van het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin, dat u mogelijk krijgt omdat er momenteel een pandemie van Covid-19 heerst.

Het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin is een vaccin en kan voorkomen dat u Covid-19 krijgt.

Er is geen door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd vaccin om Covid-19 te voorkomen.

Lees dit feitenblad voor informatie over het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin.

Het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin beschermt mogelijk niet iedereen.

IS HET PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCIN AL EERDER GEBRUIKT?

Het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin is een niet-goedgekeurd vaccin. In klinische trials hebben ongeveer 20.000 personen van 16 jaar en ouder ten minste 1 dosis van het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin ontvangen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCIN?

In een lopende klinische studie is aangetoond dat het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin Covid-19 voorkomt na 2 doses die 3 weken na elkaar gegeven zijn. De duur van de bescherming tegen Covid-19 is op dit moment onbekend.

WAT ZIJN DE RISICO’S VAN HET PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCIN?

Bijwerkingen die gemeld zijn bij het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin zijn onder andere:
– pijn op de injectieplaats
– vermoeidheid
– hoofdpijn
– spierpijn
– rillingen
– gewrichtspijn
– koorts
– zwelling van de injectieplaats
– roodheid op injectieplaats
– misselijkheid
– onwel voelen
– gezwollen lymfeklieren (lymfadenopathie)
– niet-ernstige allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk, netelroos of zwelling van het gezicht
– ernstige allergische reacties

Er is een kleine kans dat het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin een ernstige allergische reactie kan veroorzaken. Een ernstige allergische reactie treedt gewoonlijk op binnen enkele minuten tot een uur na het krijgen van een dosis van het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin.

Om deze reden kan uw vaccinatieverstrekker u vragen om na de vaccinatie ter controle op de plaats te blijven waar u uw vaccin heeft ontvangen.

Tekenen van een ernstige allergische reactie kunnen zijn:

– Moeite met ademhalen
– Zwelling van uw gezicht en keel
– Een snelle hartslag
– Een ernstige huiduitslag over uw hele lichaam
– Duizeligheid en zwakte

Dit zijn mogelijk niet alle mogelijke bijwerkingen van het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin. Er kunnen ernstige en onverwachte bijwerkingen optreden. Het Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccin wordt nog steeds onderzocht in klinische studies. (Bron)

Dit “informatieblad” (er bestaat er een voor elke experimentele Covid-19 injectie op de FDA.gov website) wordt verondersteld aan iedereen te worden gegeven voordat men een van de experimentele injecties krijgt.

  Vereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine

Er staat duidelijk in dat dit geen goedgekeurd vaccin is, dat het “mogelijk niet iedereen beschermt,” en dat “de duur van de bescherming tegen Covid-19 momenteel onbekend is”.

Het vermeldt ook verschillende mogelijke bijwerkingen, en dat “ernstige en onverwachte bijwerkingen kunnen optreden”.

Gezondheidsbureaucraten van de overheid hebben verklaard dat zelfs nadat je bent ingeënt met een van deze injecties, dat je nog steeds een mondkapje moet dragen en sociale afstand moet houden.

Sinds het begin van deze massale Covid-“vaccinatiecampagne” ongeveer 3 maanden geleden, heeft Frontnieuws meerdere artikelen gepubliceerd waarin mensen positief testten en Covid-19 opliepen na vaccinatie.

Een van de meest bijzondere voorbeelden hiervan vond plaats in een klooster in Kentucky, waar twee nonnen stierven en 28 van de 35 nonnen in een klooster in Noord-Kentucky positief testten op Covid, slechts twee dagen nadat zij hun eerste experimentele mRNA Covid-19 injecties hadden gekregen.

Dit klooster had de hele “pandemie” tot op dat moment doorstaan zonder gevallen of sterfgevallen. Bezoekers werden zelfs nooit binnengelaten.

Maar voor deze situatie, en vele andere vergelijkbare situaties waar Covid-19 “uitbraken” na vaccinatie plaatsvonden, werd ons verteld dat dit slechts “toeval” was en dat het onmogelijk aan de vaccins te wijten kon zijn.

Volledige immuniteit voor Covid-19, zo werd ons allen verteld, trad pas op 2 weken na de tweede dosis, en daarom werd ons in al deze gevallen verteld dat zij het virus op de een of andere manier hadden opgelopen vlak voordat zij waren gevaccineerd, of kort daarna voordat de immuniteit begon.

Welnu, nu de massale Covid-vaccinatiecampagne met deze experimentele injecties drie maanden aan de gang is en 1 op de 6 volwassenen in de VS nu volledig is gevaccineerd met twee doses, zijn er nog steeds gevallen waarin mensen positief testen en Covid oplopen meer dan twee weken nadat zij de tweede dosis hebben gekregen.

  Pfizer & Moderna reageren niet op British Medical Journal over bezorgdheid veiligheid COVID-19 vaccin

Deze gevallen worden “doorbraakgevallen” genoemd en er wordt ons verteld dat ze “zeldzaam” zijn.

Maar hoe kunnen ze “zeldzaam” worden genoemd als slechts 1 op de 6 volwassenen in de V.S. beide doses heeft gehad, en de meesten daarvan zeer recent? Hoeveel van die volledig gevaccineerden hebben zelfs maar de moeite genomen om zich te laten testen op Covid, omdat ze denken dat ze nu “veilig” zijn?

Ik weet bijvoorbeeld van een medisch dienstverlenend bedrijf dat zijn werknemers vertelde dat als zij het Covid-19 vaccin kregen, zij 90 dagen lang niet getest hoefden te worden, en dat zij dus gegarandeerd door konden werken gedurende die tijd, want als zij positief op Covid testten, moesten zij twee weken werk missen terwijl zij in quarantaine werden geplaatst.

Sommige van deze verhalen over volledig gevaccineerde personen die positief testen op Covid beginnen nu hun weg te vinden naar de mainstream media, zoals Spectrum News uit St. Petersburg, Florida, meldt:

Wat “doorbraakgevallen” van Covid-19 worden genoemd, duiken overal in de VS op. Het gaat om mensen die 14 dagen of langer nadat ze hun laatste dosis van het vaccin hebben gekregen, positief zijn bevonden.

“Het is nog steeds schokkend dat ik positief ben. Ik heb geen symptomen”, zegt thuisverzorgster Hanna Rewerts.

Uit de vaccinatiekaart van de 27-jarige blijkt dat ze op 12 januari haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin heeft gekregen.

Ze verklaart dat ze op 18 maart ontdekte dat ze positief was bij een van de routinetests die ze wekelijks voor haar werk ondergaat. Omdat ze dacht dat het misschien een vals-positief was, zegt Rewerts dat ze een sneltest deed, die ook positief terugkwam.

Ze zegt dat haar moeder en twee andere familieleden – allemaal volledig gevaccineerd – deze week ook positief testten. Zij hebben nu symptomen.

“Mijn grootste vraag op dit moment is – is het nog steeds effectief in mijn systeem?”, vraagt Rewerts over het vaccin.

Rewerts isoleert zich momenteel. Ze zegt dat ze van de gezondheidsdienst te horen heeft gekregen dat ze op 25 maart haar normale activiteiten kan hervatten, zolang ze geen symptomen ervaart.

“Ik denk dat ik gewoon wil dat mensen zichzelf blijven informeren over het vaccin en wat het beste is voor hen en hun familie. Ik ben nog steeds blij dat ik het heb gekregen, maar ik zou echt willen dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de effectiviteit”, aldus Rewerts.

Naast berichten in de media over doorbraakgevallen in Florida, heeft het Minnesota Health Department eerder deze maand een advies uitgebracht waarin staat dat het bezig is met een onderzoek naar gevallen in die staat.

Het vraagt zorgverleners om doorbraakgevallen te melden, zodat het deze verder kan onderzoeken, samen met de Centers for Disease Control and Prevention.

De Oregon Health Authority kondigde vorige maand aan dat het ook doorbraakgevallen onderzoekt. (Bron)

En toch proberen deze “gezondheidsautoriteiten” deze “doorbraakgevallen” te bagatelliseren door te verklaren dat dit te verwachten was, omdat zij het ook in de proeven zagen.

Oke, dus wat zijn precies de “voordelen” die “opwegen tegen het risico” om permanent gehandicapt te raken of gedood te worden door een van deze injecties?

Spectrum News interviewde een “gezondheidsautoriteit”, Dr. Michael Teng, een universitair hoofddocent geneeskunde aan de Universiteit van Zuid-Florida’s College of Medicine, die verklaarde:

Deze dingen zullen gebeuren, en ze zullen in een bepaald tempo gebeuren. Maar nogmaals, de vaccins zijn zeer effectief in wat ze moeten doen, namelijk het blokkeren van symptomatische, en vooral ernstige Covid, zei Teng.

De bovenstaande meme lijkt nauwkeurig te beschrijven wat we momenteel zien met deze experimentele Covid-injecties.

En toch vertrouwt het publiek, althans op dit moment, nog steeds op de “gezondheidsautoriteiten” dat de “voordelen veel groter zijn dan de risico’s”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccin (des)informatie oorlog

Vorig artikelAmerikanen die tegen COVID zijn gevaccineerd, zullen de komende twee jaar door Google en Oracle worden gevolgd en geobserveerd
Volgend artikelAsielzoeker stak Zweedse Anna dood – ontsnapt volledig aan straf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in