© jcomp - Freepik

ABC Australië vermeldt tweemaal in hun berichtgeving dat de toestand van Hunt “niet wordt verondersteld” verband te houden met het vaccin.

Minister van Volksgezondheid Greg Hunt is opgenomen in het ziekenhuis met een vermoedelijke infectie.

De heer Hunt heeft het vaccin van AstraZeneca in het weekend gekregen, maar zijn ministerie zei dat zijn toestand vermoedelijk geen verband houdt met de vaccinatie.

In een verklaring van het kabinet van de minister staat dat hij een nacht ter observatie zal worden gehouden en antibiotica en vocht krijgt toegediend.

“De minister zal naar verwachting volledig herstellen”.

“Zijn toestand wordt niet in verband gebracht met het vaccin”, staat er.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijd

  VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 'vaccin' - De inhoud slaat alles
Vorig artikelMoslimbende schopt Noors meisje neer op treinstation
Volgend artikelPfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Omdat Hugotje weet wat er in die spuit zit en die zelf nooit zal nemen terwijl hij heel bewust iedereen laat vergiftigen, hoe noem je zoiets ook al weer…? oh ja pure genocide!! Deze man en consorten zullen en moeten vervolgd gaan worden en geen zorgen,dat gaat ook gebeuren.
    Het goede zal altijd overwinnen van het kwaad!!!

  2. Hij was ff vergeten dat er ook placebo’s bestaan, speciaal ontwikkeld voor de elitaire machtswellustelingen, oeps, foutje bedankt hehe 😆

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in