In Noorwegen is een video viraal gegaan waarop te zien is hoe een bende miganten een vrouw terroriseert op een treinstation. In het filmpje wordt de vrouw uitgescholden voor “racist” en even later komt een van de migranten van achteren aanvliegen met een trap in de rug. Het meisje valt hulpeloos op de grond.

Frontnieuws heeft bij verschillende gelegenheden de aandacht gevestigd op de manier waarop migrantenbendes filmen wanneer zij in numeriek overwicht slachtoffers blootstellen aan gewelddaden. In Denemarken heeft men dit verschijnsel “dominantiecriminaliteit (zie tag onderaan dit artikel) Dominantiecriminaliteit genoemd. Nu kunnen we aantonen dat deze dominantiecriminaliteit niet alleen in Zweden en Denemarken plaatsvinden.

In Sørumsand, gelegen in de gemeente Lillestrøm, is het opgevallen dat zogeheten jeugdbendes zich bezighouden met het rondstruinen en terroriseren van voorbijgangers maar ook met vernielingen, schrijft de Noorse krant Document.

Aangevallen tijdens het wachten op de trein

Een geval die inmiddels de aandacht van verschillende kranten heeft getrokken en ook viraal is gegaan op social media is een gebeuren waarbij een jonge vrouw op het station van Sørumsand stond te wachten op een aankomende trein. Een migrantenbende confronteert de vrouw op het perron terwijl ze zich concentreert op haar mobiele telefoon.

Het voorval wordt gefilmd door de bende die de vrouw confronteert en die een “racist” zou zijn. Parallel met het gebeuren sluipt een andere migrant achter de vrouw en komt dan aanvliegen met een trap in de rug, bericht Samhällsnytt.

De lokale politiechef Trond Øren geeft commentaar op de clip in de krant Indre Akershus Blad.

  Dominantiecriminaliteit: migrantenbende mishandeld Zweeds meisje en dwingt haar schoenen van de bende te kussen

“Dit gaat over een jonge dader met een gedrag dat duidt op een zeer laag ontwikkeld inlevingsvermogen en het vermogen om consistent te denken. Dit is een zeer lelijke daad van geweld. Het treft een persoon die zich niet tegen de aanval kan verdedigen. De kans op verwonding in zo’n geval is groot”, zegt Øren.

Men kan zien hoe het meisje hulpeloos op de grond valt. In een bericht op Twitter schrijft een persoon dat de bende bestaat uit daders met een allochtone achtergrond.

Backup:

“Ali” valt passerende blanke vrouw aan met slag op haar hoofd

Vorig artikelMigrantenbende verkrachtte Zweedse meisje tot ze bijna doodbloedde – ontloopt gevangenisstraf
Volgend artikelAustralische minister van Volksgezondheid Greg Hunt opgenomen in ziekenhuis na toediening experimenteel COVID-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En niemand die zo’n terunglijder even total loss slaat??
  Dan verdient het publiek niet beter–ook om andere redenen.

  –We halen zonder noodzaak moslims binnen
  –We bevoorrechten ze boven autochtonen
  –Na jaren van dit soort incidenten (het begon met massale aanranding/verkrachting/beroving met oud en nieuw in Duitsland
  –we staan toe dat moslims kerken en beelden aanvallen, en nemen geen wraak op moskeetjes en laten de moslim gemeenten er niet voor betalen.(simpel; als een moslim in district A een kerk aanvalt, tenminste de kosten verhalen om de moslim gemeente in district A, of moskee en minaretten slopen)
  –de uitzettingen uitvoeren. Tot de dag van deportatie: voorlopige hechtenis. Werkt een land standaard niet mee: alle betalingen naar dat land bevriezen; dat land in een bancair cordon sanitair doen.
  –aanvragen uit veilige onder geen voorwaarde in behandeling nemen.
  –“vluchtelingen”uit landen die weer veilig zijn: uitkeringen stoppen en deporteren
  –uit EU, uit Euro; grenzen dicht enbewaakt; het kan het moet als we over een paar jaar nog willen bestaan….

  Most of all: stem rechts. Als je links stemt, wordt het erger; ook met de NWO, moslims, huizen situatie, economisch; vergeet niet:doel van great reset (Brussel) is ons in armoede te storten.

 2. Er zijn maar twee vragen: als dit stuk tuig veroordeeld wordt: mag hij daarna blijven?
  Als dat zo is, dan pas de oude Zweedse wet toe, en beschouw het een sexuele aanval, wat het in feite is.
  Dus: castratie.
  Dat verlaagt zijn testosteron zodanig, dat ie minder gevaarlijk is.

  ik hoop dat het meiske het zonder blijvende schade heeft doorstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in