Op de hoogste niveaus van het medische kartel zijn vaccins een topprioriteit omdat ze een verzwakking van het immuunsysteem veroorzaken. Ik weet dat dit moeilijk te accepteren is, maar het is waar. Het medische kartel, op het hoogste niveau, is er niet op uit om mensen te helpen, het is er op uit om hen te schaden, hen te verzwakken. Om ze te doden. Op een bepaald moment in mijn carrière had ik een lang gesprek met een man die een hoge regeringspositie bekleedde in een Afrikaans land. Hij vertelde me dat hij zich hier terdege van bewust was. Hij vertelde me dat de WHO een dekmantel is voor deze ontvolkingsbelangen”. ~ Jon Rappoport interview met ex-vaccin onderzoeker.

Gary Barnett schetst een somber scenario. Is hij te pessimistisch?

Binnenlands terrorisme is springlevend in de Verenigde Staten van Amerika, en de huidige plannen van de bedrijfs- en politieke klasse omvatten het terroriseren van alle baby’s en kinderen om de zeer snode huidige en toekomstige agenda’s van de heersende klasse te bevorderen. Deze agenda’s omvatten ontvolking door democide, en het bevorderen van levenslange technocratische controle van de lichamen en geesten van de jongeren. Dit is geen geheim, en wordt actief nagestreefd door de huidige Biden-regering, en ook door het grootste deel van de rest van de politieke klasse van beide grote partijen, en de “elite” meesters die deze medeplichtige marionetten controleren. Degenen die het niet eens zijn met deze beoordeling negeren eenvoudigweg de werkelijkheid, en hebben besloten partij te kiezen voor het ene of het andere verderfelijke politieke kartel, zodat zij als een ignorant collectief kunnen beweren hun keuze te steunen van wat zij ten onrechte beschouwen als “welwillende” heersers.

Dit injectiecomplot begon met de farmaceutische gruweldaad die ten onrechte “vaccin”-proeven worden genoemd, waarbij nu kinderen van alle leeftijden, inclusief zuigelingen, in hun experimenten worden gebruikt. Dit is een bewuste wrede aanval op de hulpeloze en onschuldige jongeren om de weg te bereiden voor een plan om ieder kind te injecteren met dit dodelijk giftige, gen-veranderende brouwsel, bedoeld om de gedachten en biologische samenstelling van de huidige en komende generaties te veranderen. Hoewel er op dit moment nog geen nationaal mandaat is om alle schoolkinderen te “vaccineren”, is het plan van Fauci om vanaf dit najaar eerst middelbare scholieren te injecteren, en daarna alle anderen, inclusief basisschoolkinderen en zuigelingen in 2022. Zoals hij onlangs verklaarde:

  Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 - Zombificatie door vaccin - essentiële lectuur, bekijk de korte video

“We zijn nu bezig met studies die nog aan de gang zijn, studies die kijken naar wat wij noemen leeftijd de-escalatie, kinderen van 12 tot 9 en dan 9 tot 6, en dan 6 tot 2 en dan 6 maanden tot 2 jaar” vertelde Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, aan CNN’s John Berman.

“We hopen dat als we het einde van dit kalenderjaar naderen, we genoeg informatie zullen hebben om kinderen van elke leeftijd te vaccineren. Dus ik ben voorzichtig optimistisch dat we er tegen het einde van het jaar zullen zijn”, zei hij.

De drang om kinderen in te spuiten is van het grootste belang voor degenen die de mensheid onder controle willen houden. De nadelige gevolgen van deze injecties voor de jeugd worden beschouwd als positieve gevolgen voor hen die hen willen “vaccineren”. Om de toekomstige generaties te kunnen beheersen, is het voldoende om de kinderen van vandaag te kunnen beheersen. Door nu de meeste zuigelingen en schoolkinderen in te spuiten, zullen lichaams- en geestveranderende veranderingen en vernietiging van het immuunsysteem optreden, waardoor later totale controle mogelijk zal zijn. Bovendien zal dit de beweerde “elite” in staat stellen om binnen niet meer dan één tot twee generaties de bevolking totaal te overheersen. Dit, samen met de geplande toename van sterfte onder de oudere bevolking als gevolg van de giftige aard van deze injecties, zal leiden tot zowel ontvolkingsinspanningen als gestructureerde controlemaatregelen tegelijkertijd. Dit gebeurt niet toevallig.

De coup-variant, waar ik al enige tijd voor waarschuw, is nu volledig in werking, en zal alleen maar intensiever worden naarmate de zomer vordert en het griepseizoen van de herfst en winter aanbreekt. Dit zal natuurlijk meer angst inboezemen en velen die het virulente nepvaccin hebben vermeden, ertoe aanzetten dit alsnog te doen, en de druk om jongeren te verleiden de prik te nemen ongeacht ouderlijke toestemming, vooral degenen boven de 12 jaar, zal aan kracht winnen. Veel angstzaaierij en verleidingspogingen zullen duidelijk worden naarmate het seizoen vordert. De staat heeft geen oog voor de gezondheid van kinderen van welke leeftijd dan ook, en alle pogingen om kinderen schade toe te brengen met giftige en manipulatieve chemische giffen zullen niet alleen doorgaan, maar ook met rasse schreden toenemen.

  Het Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch... en misschien is dat geen toeval

Een essentieel gegeven dat moet worden begrepen is het feit dat SARS CoV-2 (Covid-19) nooit is geïsoleerd, gescheiden, geïdentificeerd; noch is er een poging gedaan om aan de postulaten van Koch te voldoen om na te gaan of een dergelijk virus bestaat. Gezien deze informatie kan geen enkele variant van een ongeïdentificeerd (niet-bestaand) “virus” muteren en schade aanrichten. Maar ja, de logica is voor de meesten in dit land en in de wereld uit het zicht verdwenen, zodat de angst voor deze verzonnen monsters bij het nu verwarde en onwetende grote publiek blijft bestaan.

Momenteel zijn er duizenden varianten geclaimd; vele daarvan zouden dodelijker zijn dan het oorspronkelijke nepvirus. Een paar van de meest recente zijn door de criminele WHO genoemd – de UK-variant, de Zuid-Afrikaanse variant, en de Indiase variant; nu omgedoopt tot respectievelijk de Alpha, Beta, en Delta-varianten. En het bedrog gaat door.

Als de oudere generaties grotendeels kunnen worden geëlimineerd door de schadelijke bijwerkingen van de injectie, de mensen van middelbare leeftijd gedood of beschadigd en afhankelijk gemaakt kunnen worden, en de kinderen van zuigelingen tot tieners levenslang effectief gecontroleerd kunnen worden door injecties, dan zullen alle toekomstige generaties gedoemd zijn tot een technocratisch transhumaan experiment dat alleen bedoeld is om de rijken en machtigen en al hun ondersteunende pionnen in de politiek en de regering te behagen. Dit is waar men naar streeft, en dit is wat er in het volle zicht gebeurt.

Deze regering zal in opdracht van haar meesters doorgaan met haar pogingen om zoveel mogelijk mensen “in te enten”. De kinderen zullen het zwaarst op de korrel worden genomen, vooral in de komende maanden, en alles zal in het werk worden gesteld om hen te vernietigen als de ouders en de rest van de samenleving dat zonder massaal verzet toestaan. De volgende fase van kindermishandeling zal de invoering zijn van programma’s om pasgeborenen in te spuiten met dit RNA/DNA-veranderende gif. De staat zal bij elke gelegenheid de toestemming van ouders en gezinnen omzeilen en gebruik maken van de pathetische aard van deze huidige bevolking door angst te zaaien, groepsdruk aan te wakkeren, en andersdenkenden te bedreigen om zo uw kinderen over te nemen. Het afschuwelijke “openbare” schoolsysteem van de regering zal een belangrijk onderdeel zijn van dit complot om alle jongeren te injecteren, omdat het de dominante regelaar en indoctrineerder is van de kinderen in dit land vandaag de dag.

  Waanzinnige dokters: Arts in Florida heeft naar verluidt opgeroepen om ongevaccineerden dood te schieten in een nazi-stijl vuurpelotons

Ouders die toestaan dat de staat experimenteert met hun kinderen, en bezwijken voor de druk om hen in te spuiten alsof zij de proefdieren zijn van de “elite”, verdienen het naar mijn mening niet om ouders te zijn. Ouders zijn de enige bescherming in de frontlinie voor minderjarige kinderen, en als zij er niet in slagen hun eigen kinderen te beschermen, zal het resultaat het einde zijn van deze eens zo vrije samenleving, maar wat nog erger is, het einde betekenen van de mensheid zoals wij die gekend hebben.

Er is vaak gezegd dat één op de vier kinderen op de één of andere manier het slachtoffer is. Deze regering tracht door samenzwering en bedrog elk kind levenslang van afschuwelijke mishandeling slachtoffer te maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOostenrijkse arts slaat alarm na massale vaccinbijwerkingen bij schoolkinderen
Volgend artikelGratis bloedklonters bij elke Covid prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Tja Pierre, niets doen brengt ook niets, we kunnen beginnen met burgerlijke ongehoorzaamheid en ook het leger vragen ons te helpen, zij zijn er om ons en ons land te beschermen, dit is een coup van de ergste soort tegen de burger en het land, zij kunnen het oppakken voor ons ze worden door ons betaald dan mogen wij toch ook die order uitgeven of moeten we lijdend toekijken hoe ons landje verpietert onder een stel maffia-boeven die er alleen zelf maar beter van kunnen worden.
   Deze maffia-boeven geven geen moer om hun burgers, wij worden gekleineerd, beroofd en uitgelachen en we worden een risicovolle spuit opgedrongen die ze zelf nooit zullen nemen.
   Wie kan het initiatief nemen: alleen wij met z`n allen, maar er wordt al veel gewerkt achter de schermen door doctoren, verpleegkundigen en de advocatuur, dus het begin is al gemaakt door wijze mensen die niet bij de maffia horen, vergeet hun nooit.

 1. Je kinderen beschermen tegen deze killers .in de fake pandemie wat geen virus is maar gaat om Ontvolking en de slaven die overblijven vermengen met de aziaat en afrikaan die hier al jaren naar toe worden gehaald ..omdat zij al slaven zijn en niet tegenstribbelen ..wij stribbelen wel tegen hun en dat willen ze niet de labbekakken een plandemie dus met voorbedachte rade gehele mensheid tot slaaf maken

 2. ” Door nu de meeste zuigelingen en schoolkinderen in te spuiten, zullen lichaams- en geestveranderende veranderingen en vernietiging van het immuunsysteem optreden, waardoor later totale controle mogelijk zal zijn.”

  Het immuunsysteem van kinderen wordt dus eveneens vernietigd wat de Pfizer en Moderna ” vaccins ” nu reeds doen bij de gevaccineerden.
  Indien alle kinderen vanaf hun baby-tijd worden gevaccineerd zullen ook zij massaal vroegtijdig sterven zoals de huidige gevaccineerden.
  Wat wil de elite, een aarde bezaaid met doden die niet verwijderd kunnen worden omdat de geringe hoeveelheid overlevenden inmiddels zombies zijn door prionziekten of een wrak door een overige chronische ziekte.
  Kortom wat een feest voor de elite om op een t.z.t uitgestorven aarde te leven, die wereldwijd bezaaid is met in ontbinding verkerende lijken…

  • Als al die mensen, die met die gif prik zijn ingespoten, inderdaad een spike eiwit kunnen verspreiden, dan gaat het moeilijk worden.
   Dat is de vraag die over blijft.
   Dat zou dus betekenen dat je er niet aan ontkomt.

 3. Tja dat is het “noodlot”, georganiseerd door degenen die we dachten te moeten vertrouwen. Georkestreerd door een zelfbenoemde elite die gebruik maakt van marionetten.
  Echter ik denk niet dat verraders zullen worden geaccepteerd, want dit is aangetoonde onbetrouwbaarheid. Ze zullen zelf ook als oud vuil worden buiten gezet.
  Daarmee zijn we nu dan ok niet geholpen.
  Het feit van “shedding” is bekend en geeft aan wat het werkelijke “virus” is. Een zeer goed uitgedacht bio-wapen met vertraagde ontsteking, zodat het moeilijk is om de werkelijke oorzaak te achterhalen en gemakkelijk te ontkennen.

 4. Woe to you, oh Earth and Sea, for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short. Let him you hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number, it s number is six hundred and sixty six

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in