Eerder in juli meldde Frontnieuws hoe snel Australië was afgegleden naar tirannie, in feite een medische politiestaat geworden met de staat van beleg. Zelfs China heeft kritiek geuit op hun autoritaire maatregelen.

Welnu, het lijkt erop dat de zaken nog verder zijn afgegleden, van kwaad tot gruwelijk, want er circuleren nu videobeelden van de politie die daadwerkelijk jonge kinderen aanvalt omdat ze simpelweg geen mondkapje dragen, hen op de grond gooit om hen in de boeien te slaan, en zelfs een 12-jarig meisje met pepperspray besproeit.

En verbazingwekkend genoeg dragen verschillende politieagenten zelf niet eens mondkapjes! Bekijk de beelden hieronder in het videoverslag dat het nieuwsblog Medicalkidnap.com samenstelde. Het begint vrij rustig met een jong meisje dat uitlegt dat haar zusje net was gearresteerd omdat ze geen mondkapje droeg, maar dan komt er meer politie en ontaardt de situatie snel in chaos – met dank aan de politie.

Ik moet toegeven dat mijn bloed kookte toen ik toekeek hoe deze volledig bewapende grote gespierde mannen jonge, onschuldige kinderen omver wierpen.

Als dit nodig is om je een man te voelen, dan ben je helemaal geen man! Je bent een worm waar op getrapt en geplet moet worden! schrijft Brian Shilhavy.

Minister van Volksgezondheid Brad Hazzard van New South Wales.

24.000 tieners gescheiden van hun ouders worden geïnjecteerd met COVID-19 prikken in auditorium

In een andere videoclip uit Australië die sinds gisteren de ronde doet, spreekt de minister van Volksgezondheid van New South Wales, Brad Hazzard, over het bijeenbrengen van 24.000 studenten in een auditorium waar ze gescheiden zullen worden van hun ouders, en dan geïnjecteerd zullen worden met de COVID-19 injecties.

  Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt

Hij maakt duidelijk dat er politie zal zijn om hen te helpen en dat de ouders zich geen zorgen hoeven te maken.

Ik heb hier wat onderzoek naar gedaan, en terwijl sommigen dit doen voorkomen als een eenmalige gebeurtenis die misschien nog niet heeft plaatsgevonden, blijkt dat dit eigenlijk al in juni werd uitgevoerd, als voorbereiding op het nieuwe schooljaar. (Bron.)

Er zijn berichten dat sommige leerlingen flauwvielen vlak nadat ze deze injecties hadden gekregen, en dat ze dit probeerden te verbergen, en ook hierover heb ik een fragment opgenomen in het videoverslag.

Ik verontschuldig mij dat de video’s die ik produceer en bij sommige van de verhalen voeg, niet “gepolijst” zijn. Ik heb enige kritiek gekregen op de kwaliteit van deze video’s, maar begrijp alstublieft dat ik een schrijver ben en geen professionele video- of filmproducent.

Mijn doel bij het produceren van deze video’s is gewoon om te laten zien wat er gebeurt, omdat het meeste ervan gecensureerd wordt door de media. Ze bevatten veel clips die door gewone mensen met hun mobiele telefoons gemaakt zijn, die proberen de verschrikkelijke dingen te onthullen die op dit moment over de hele wereld gebeuren.

Een van de eerste die ik onlangs heb geproduceerd, de “In Memoriam” video van een paar weken geleden, waarin de eerste 8 maanden van de experimentele COVID-19 shots worden belicht, is nu bekeken door meer dan een half miljoen mensen.

Ik produceerde die video laat op een avond omdat ik niet kon slapen. Het dagelijks verslaan van deze verhalen eist een emotionele tol, en dus heb ik die nacht mijn rusteloosheid aan het werk gezet om dat te produceren, en het blijkt dat mensen het nuttig vonden, dus daarom blijf ik ze produceren, ook al is de kwaliteit duidelijk ondermaats en vergen ze elke dag extra werk van me om ze te blijven produceren.

  Matt in Melbourne - Regeringscontrole is buiten zinnen

Als je ze niet leuk vindt, kijk er dan niet naar in plaats van tegen mij erover te klagen. Bedankt.

Dit is van het Bitchute-kanaal, en het staat ook op het Rumble-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze verbergen COVID-19 vaccinsterfgevallen en verwondingen zeggen Australische ambulancemedewerkers en verpleegkundigenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel6 vragen die we MOETEN stellen over Afghanistan
Volgend artikel1.135.579 gewonden 1.559 doden in het VK na COVID-19-injecties volgens de Britse regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Arme kinderen. Hoe durven ze. En dit blijft niet bij Australië alleen. Er zijn zoveel plannen voor andere landen speciaal in Europa die ook allemaal klaar staan om de kinderen te vaccineren. Zo niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ik heb jammer genoeg geen kinderen. M’n dochter is al jong overleden. Maar ik zou me als ouders geen raad weten . En heel dapper van deze jonge dame om het toch publiek te maken

  • Josien, je hebt wel een kind. Het blijft je kind en daarmee blijf jij een moeder, al is je dochter overleden.

   Dit moest ik even aan je kwijt. Ikzelf heb drie kinderen; alhoewel mijn eerstgeborene is overleden na de DKTP prik, hij blijft tot in eeuwigheid mijn kind en zo ook is het betreffende jouw leven en moederschap.

   • Hierbij moest ik een traantje laten. Door een verkrachting ben ik een kind die ik droeg kwijt geraakt en het is net wat je zegt ook nog je kind.

 2. Wow what a big guys just for nothing you the go get kids for this.
  Well your mam and dad’s willl turn in there graves if the know what your doing.
  And did is what the call cop’s you have to be chamed about them selfs

  • Beste Martin, met dat Engels steun je de globalisten, dus gewoon in onze eigen taal graag, want daar is toch niks mis mee?

   Met jouw Engels wel trouwens, ga eerst nog even oefenen op you troep.

   And did is what the call cop’s you have to be chamed about them selfs,

 3. Als iemand zegt dat politie staat voor gerechtigheid en rechtvaardigheid, draai je dan om en zeg niets, want woorden zijn al te laat.
  De grootste vijand van de burgers is de eigen regering. Nou ja , eigen, de gekochte regering van de multinationals….iedere keer als er een lobbyist bezig is geweest komt er weer een gekte uit de politiek.

  We zullen zien hier binnenkort, maar de terreuru die ons word opgelegd zal ergens weerstand vinden. En dan jankt de pers weer met de regering mee en zijn er complot denkers, extreem rechtsen of wappies schuldig.

  De pers is in dit alles de hoofdschuldige, en daar moet de sleutel om.

 4. Kan het nog lager.
  Wat voor een ongedierte zijn daar de opdrachtgevers? Maar ook de uitvoerders zijn de aanduiding mens niet waardig!!!
  Al eerder is gezegd dat het masker valt , maar dat het zover zou vallen.
  Satanisten.
  Echter durf ik nog niet verder te kijken uit angst voor wat ik zou zien. Zo houden we dus de angst gaande, welwillend waargenomen door overheden, omt’s en rivm’s.

  • ja, het zijn satnisten! De vrijmetselarij is ge baseerd op de Caballah, het extreem joodse boek, waarin de satan aanbeden wordt! Ik heb er nauwkeurig onderzoek naar gedaan, het is een zionistisch bedenksel dat van die vrimetselarij en geheime satansverering let maar eens op bijna alle politici zijn vrijmetselaars! Een belangrijke wereldleider die geen vrijmetselaar was bleek na onderzoek A Hitler te zijn! Het eerste wat hij deed als hun ergens kwamen de loges ontmantelen! De rest Stalin Lenin, Churchil Rozenfeld, waren allemaal vrijmetselaars! Ook de meeste VS presedenten! Ook de huidige zg leiders van de meeste Europese ande! Kindermisbruik is daar gewoon!

   • Een kijk tip voor je heinrich.
    Vanavond op Histery channel om 22:20
    hitler secret sex life. De 1ste aflevering van 4.
    Dat vind je vast wel interessant als trouwe fan.

 5. 2 minuten hield ik het vol de video te kijken. Daarna weggeklikt. Dit kan echt niet. In een westers land? Ik krijg kortsluiting in m’n hersenen om het te beseffen dat het echt gebeurd. Dit is een zeer zwarte periode uit de geschiedenis van de mensheid. We zijn terug bij de heksenjacht, maar misschien nog wel erger.

 6. Dit is ons voorland dus…..weest voorbereid. Dit gaat ook in Nederland komen en er zijn dus van die galbakken die hier aan mee gaan werken ook wel politie genaamd. Ik snap nog steeds niet waarom er niet hordes met omstanders dat meisje ontzetten.

 7. Dit is toch niet te geloven man. Waarom pikken alle omstanders deze tirannie? Blijkbaar heeft de halve wereld last van het Stockholm syndroom! Wat is Gvd over een paar jaar vanaf nu? Kijken we dan toe hoe kinderen op straat ‘legaal’ worden geëxecuteerd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in