Het rapportagesysteem van de Britse regering voor bijwerkingen van COVID-vaccins van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency heeft afgelopen vrijdag, 13 augustus 2021, hun laatste rapport vrijgegeven, bericht Healthimpactnews.com.

Het rapport heeft betrekking op gegevens die zijn verzameld van 9 december 2020 tot en met 4 augustus 2021 voor de drie experimentele COVID-“vaccins” die momenteel in het Verenigd Koninkrijk worden gebruikt van Pfizer, AstraZeneca, en Moderna.

Zij melden een totaal van 1.559 sterfgevallen en 1.135.579 verwondingen geregistreerd na de experimentele COVID-injecties.

Hier zijn de uitsplitsingen van de drie injecties:

 • AstraZeneca: 1036 doden en 809.489 gewonden. (Bron)
 • Pfizer- BioNTech: 486 doden en 284.776 gewonden. (Bron)
 • Moderna: 10 doden en 38.285 gewonden. (Bron)
 • Ongespecificeerde COVID-19 injecties: 27 doden en 3.029 gewonden. (Bron)

Naast deze officiële statistieken van de Britse regering, bracht Public Health England op 25 juni 2021 een rapport uit waaruit blijkt dat degenen die in het Verenigd Koninkrijk stierven met een diagnose van “COVID”, meestal aangeduid als “COVID-doden”, ongeacht of al dan niet kan worden bewezen dat een positief COVID-testresultaat betekent dat COVID het overlijden veroorzaakte, 62% van deze sterfgevallen mensen waren die reeds een van de COVID-19-prikken hadden gekregen. (Bron)

Deze door de Britse regering verstrekte statistieken maken deel uit van hun “Yellow Card” rapporten, en sommige mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben nu geprobeerd om deze statistieken, die in de mainstream media gecensureerd zijn, te delen met mensen in COVID-19 vaccinatiecentra.

Opmerkelijk is dat in de meeste gevallen de mensen ze niet willen zien en ze zelfs “propaganda” noemen.

  Wat alle westerlingen moeten leren van Canada's hardhandig optreden tegen de vrijheid

Dit is van het Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië nu de schande van de wereld: Politie valt jonge kinderen aan en bespuit ze met pepperspray omdat ze geen mondkapje dragen
Volgend artikelDood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En de getallen blijven maar stijgen. Vroeger zouden ze een vaccin met zoveel gevolgen allang gestopt hebben. Wat mankeert er aan het gezond verstand van de regeringen die dit schijnbaar niet alleen maar door laten gaan. Maar het schijnbaar wel prima vinden. Schandalig.

  • Het is een vorm van wetteloosheid door de overheid en medici . Schandalige beroepsgroep gaat dit onderhand worden en de medische ethiek kan ook de Kliko in. Gezonde kinderen en jong volwassenen injecteren , niet voor het virus maar om onderdrukking tegen te gaan en zogenaamde vrijheden ( terug ?) te krijgen. Medici die hier aan meewerken staan als het zo doorgaat en met wat er allemaal boven tafel komt in de toekomst op het zelfde niveau als tweebaans autoverkopers.

    • Goed lezen , beste Dores. Ik heb het over de beroepsethiek.. Met de meeste tweedehands autoverkopers is niets mis , maar enkele geven de beroepsgroep een bedenkelijke en slechte naam. Dat is wat ik bedoelde. Niet meer en niet minder. Daar kun je het mee eens zijn of niet , maar om dan meteen uit zo de hoogte te doen , kom op zeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in