Operatie Warp Speed (OWS) redt geen levens. De gegevens over oversterftegevallen bevestigen het tegendeel in 2021 en 2022. Sinds de uitrol van de covid-19 injecties zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen OVERSTERFTE-doden geregistreerd. In de VS waren er in 2021 674.954 oversterftegevallen en in week 49 van 2022 nog eens 434.520 oversterftegevallen. In Europa waren er 375.253 oversterftegevallen in 2021 en 404.6000 oversterftegevallen in 2022. Het is geen “pandemie van de ongevaccineerden” zoals werd geadverteerd in 2021. In feite hebben de meeste “volledig gevaccineerde” volwassen bevolkingsgroepen meer kans om covid-19 op te lopen, ziek te worden en te sterven. Hoewel covid-19 vaccins niet de enige vector zijn die het immuunsysteem van mensen vernietigt en hen doodt, zijn ze duidelijk de drijvende kracht, schrijft Ethan Huff.

Deze overlijdensstatistieken zijn samengesteld uit overheidsdatabanken over de hele wereld, waaronder het Office for National Statistics, het Australian Bureau of Statistics, de Centers for Disease Control, de Organisation for Economic Co-Operation, and Development, en de Euro MOMO.

Operatie Warp Speed was een ontvolkingsprogramma.

De covid-19 pandemie noodtoestand die al meer dan drie jaar kunstmatig is opgebouwd, verbleekt bij de ECHTE NOODtoestand die het afgelopen decennium niet is afgekondigd. Vaccin-experimenten verwoesten het leven van mensen, beschadigen hun hart- en vaatstelsel, decimeren hun immuunsysteem en vernietigen de kudde-immuniteit, naast talloze andere schadelijke gevolgen.

In plaats van de aangeboren immuunrespons te verbeteren, hebben covid-19 injecties de individuele immuunrespons verzwakt, waardoor het door vaccins veroorzaakte auto-immuundeficiëntiesyndroom is ontstaan. Wanneer overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen het hebben over afnemende effectiviteit van vaccins en wanneer zij nieuwe boosters aanbevelen, geven zij in feite toe dat het vaccin uw immuunsysteem beschadigt en u vatbaarder maakt voor alle infecties, inclusief de voortdurende mutaties van het coronavirus. Deze onderdrukking van het immuunsysteem wordt ook in verband gebracht met een verhoogde productie of vorming van tumoren, immuuntrombocytopenie en myocarditis.

  Ernstige vaccinatieschade: arts klaagt dictatoriaal Coronabeleid aan

Sinds de eerste vaccins een Emergency Use Authorization (EUA) kregen, zijn er nog steeds astronomische sterftecijfers voor de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het VK en zesentwintig andere Europese landen, tot en met week 49 van 2022.

Britse gegevens tonen aan dat de covid-19 vaccins een pandemie van nieuwe infecties veroorzaken, met twee keer zo veel doden als bij de ongevaccineerden

De gegevens uit het Verenigd Koninkrijk tonen aan dat de “volledig gevaccineerden” een grotere kans hebben om te sterven aan covid-19 omdat de prestaties van het immuunsysteem van de bevolking met de week afnemen. Hoewel er twee maanden na de injectie van covid-19 op korte termijn winst in immuniteit wordt waargenomen, gaat deze winst snel verloren en verergert hij gedurende de opeenvolgende maanden.

Volgens het UKHSA Vaccin Surveillance Report voor week 5 van 2022 hadden de dubbel en drievoudig gevaccineerden twee tot vier keer meer kans om covid-19 op te lopen voor alle leeftijdsgroepen. Ondanks het feit dat zij gedwongen werden een onevenredig groot deel van de covid-19-tests af te leggen, hadden de ongevaccineerden minder kans om de ziekte op te lopen en in het ziekenhuis te worden opgenomen.

In het rapport werden de prestaties van het volledig gevaccineerde immuunsysteem in Engeland vergeleken met het natuurlijke immuunsysteem van de ongevaccineerde bevolking. Er was geen meetbare effectiviteit voor het vaccin in alle leeftijdsgroepen! De doeltreffendheid van het vaccin viel in feite negatief uit voor alle volwassenen.

Toen het rapport keek naar de effectiviteit van het vaccin tegen overlijden in Engeland, waren er slechts twee leeftijdsgroepen die enigszins beschermd waren (leeftijd 18-29 jaar en leeftijd 40-49 jaar). Alle andere gevaccineerde leeftijdsgroepen hadden een grotere kans om te sterven. In het algemeen hadden 18-80-jarigen die volledig waren gevaccineerd minus-98,14% vaccineffectiviteit bij het meten van de belangrijkste statistische categorie: overlijden.

  Brief van een bezorgde vader aan zijn zoon - "De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren"

Het covid-19 sterftecijfer per 100.000 mensen in Engeland was vergelijkbaar bij de ongevaccineerden en de dubbelgevaccineerden voor de leeftijdsgroep 18-29 jaar en de leeftijdsgroep 40-49 jaar, dus het vaccin had geen merkbaar effect op de overlevingskans van jonge volwassenen. Het sterftecijfer bij ouderen was echter drastisch slechter bij de volledig gevaccineerden. Bij de ouderen in drie leeftijdsgroepen (60-69), (70-79) en (80+) bleek dat de ouderen twee keer zoveel kans hadden om te sterven als ze volledig gevaccineerd waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media hebben dit GENEGEERD!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland categoriseert de VS als belangrijkste bedreiging voor zijn veiligheid in nieuwe doctrine voor buitenlands beleid
Volgend artikelDr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel II)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Verschrikkelijk. Ik denk dat het in werkelijkheid gaat om tientallen miljoenen doden wereldwijd afgelopen jaren. Desondanks blijft de wereldbevolking nog wel stijgen. Dit jaar komen er om en nabij 65 miljoen extra zielen bij als je gaat extrapoleren.

  https://www.worldometers.info/

 2. Maar we zien wel dat de stijging van de wereldbevolking minder hard gaat. Voor dat hele Covid-19 en die gifspuitenellende kwamen er zo een 80 miljoen mensen extra bij per jaar en dat is nu teruggesnoeid naar zo een 65 miljoen.

 3. Alles wat braaf een prik nam en ons demoniseerde met hun geilheid op QR codes verdient het om een kwalijke dood te sterven. Zij zijn de werkelijke schuldigen die psychopatische massamoordenaars zoals Rutte de mogelijk gaven om hun snode plannen door te zetten. Ook eenieder die niets ondernam is schuldig en dus vrij wild. Onze vrijheid is afgenomen en dat vraagt om bloed. Helaas zijn er weinigen onder ons die daadwerkelijk in staat zijn actie te ondernemen.

  • Zo jammer dat je ondanks je belangrijke boodschap een roepende in de woestijn blijft tussen de zwakkelingen. Ik heb de moed opgegeven om mensen te motiveren om voor hun leven te vechten.
   Weg met die deugspuitjunks met nazivlaggetjes, smartspul en electrische voertuigen….

   • Haha zo is het.

    Ik bemoei me niet meer met andere mensen. Veeel te vermoeiend!
    Zag laatst (echt) ergen een ukkievlag aan een tussenwoning hangen. Het zou natuurlijk kunnen dat er mensen uit de Oekraïne wonen, maar het lijkt me dat zij geen vlag buiten gaan hangen.
    En dan hebben we inderdaad nog de sterk vervuilende elektrische auto’s, de onrendabele windmolens, de niet goed en efficiënt werkende warmtepompen, de stikstof die jou straat nodig is voor de plant groei, de opgedrongen gender fratsen. De woke types.Het houd.gewoon niet op. Hierover een gewoon gesprek.hebben lukt niet meer.

  • @Durachuk en Liberte…

   Het moet fout gaan voordat er mensen willen doorpakken. En dat is maar goed ook, anders zou er bij elke onregelmatigheid een groepje gewelddadige warlords opstaan, dan zouden we heel snel een totaal derde wereldland worden. Het moet eerst fout gaan, dan pas staan er mensen op. Een harde kern wil nu al beginnen, dat zullen de leiders zijn zodra het fout gaat.

 4. En dan te bedenken dat er na een jaar van oversterfte altijd een jaar volgt van ondersterfte, immers, de zwakkeren zijn dan overleden.

  • Tja of er gaan meer dood doordat iedereen bijna gifprik heeft genomen en hun oichaam vergiftigen met de on eindege aan maak van spike eiwitten

 5. Afgelopen week werd op het 8 uur journaal de curve van de te verwachten bevolkings toename wereld wijd, naar BENEDEN BIJGESTELD. Normaal is dit een altijd stijgende lijn maar nu vervlakte deze curve.
  Dus het is ook wereldwijd te zien dat deze vaccins bijdragen aan bevolkings afname……. Dit is na WO 2 nog NOOIT VOORGEKOMEN❗️
  Terwijl dit dodelijke gif in grote delen van de wereld nog niet eens is gebruikt.
  Dit is ook de curve waarop men berekeningen maakt t.a.v. Het klimaat.

  Het is wel opvallend dat na z’on wereldwijde vaccinatie campagne de wereld bevolking verminderd. Één en één is nog altijd twee. En dat geldt hier ook. En de Nederlandse misdadiger (s) loopt nog steeds vrij rond om zijn praatjes nu op een ander ministerie te verkondigen…..
  Laat dit onze les zijn……. Als zoiets ooit weer gebeurt……( en dat zal zeker zo zijn gezien de crinminelen die aan de knoppen van de WHO draaien…..) laat je niet en NOOIT MISLEIDEN.‼️

 6. Wat is nou 2 miljoen op een wereldbevolking van 7,5 miljard?’Niets!

  Moet echt veel harder gaan voor depopulatie. Oorlo. Kernbommen en nieuwe virussen uit het lab.
  Dat zet pas zoden aan de dijk!

 7. Als we de film Utopia als voorspellend programmeren moeten zien dan is de
  vaccinatie er ook om de mensheid te steriliseren.
  Ik ben ze zo zat die dokters die denken dat ze God zijn.

 8. Bewustzijn is Bewustzijn = Deze KUKURU aflevering is opgenomen op het Biohacker Summit. In deze aflevering is Sarah Glynn te gast. Zij is de founder van Dragonfly, een platform om elk mens te verheffen en te ondersteunen op het pad naar hartgericht leven en totaal welzijn.

  Sarah gelooft dat er een beter gezondheid niet zal komen door verder te gaan in meer technologische vooruitgang en interventies. Het zal komen door naar binnen te gaan en de transformerende, genezende krachten die inherent zijn aan ons te benutten.

  In deze podcast hebben we het ook meer over het pad naar binnen. Hoe kan je door meer te voelen jezelf helen? Hoe train je intuïtie? En hebben we het over de liefde. ‘Je kan pas de verbinding aangaan met de ander als je ook een verbinding hebt met jezelf’, volgens Sarah. Natuurlijk hebben we het dan ook over het ego. Hoe kan het ego je helpen met je intuïtie en de liefde? Sarah Glynn over jezelf helen, intuïtie en het ego = https://youtu.be/f4Kzd3YX1B0 intuïtie is de hoogste vorm van intelligentie en zoekt het niet buiten zichzelf, heeft geen bijval nodig van anderen en vindt het geluk in zichzelf en heeft zijn ego overwonnen en verzint niet iets wat er niet is om mensen in controle te houden en ze hun vrijheden te ontnemen.

  Griep (Corona virus) – je hebt de illusie dat je alles controle hebt ten koste van anderen en de natuur; je keurt je lichaam af; je bent onzeker en ervaart angst; je verlangt naar zelfontwikkeling zowel individueel als spiritueel; het liefst wil je je hart omarmen en openen; je wilt je bestaansrecht claimen en leven vanuit liefde. Het vergt verandering en co-creatie, in en met de natuur.
  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in