Dit bericht is van een NSW ambulancemedewerker: “…Voor degenen die het niet weten ik werk bij NSW Ambulance Controle en heb dat de laatste 18 jaar gedaan. Ik persoonlijk neem tot 120 oproepen per dienst voor ambulance bijstand en ik ben verbijsterd dat het er op lijkt dat geen ziekenhuispersoneel in NSW, d.w.z. artsen of verpleegkundigen op de spoedeisende hulp met de informatie naar buiten zijn gekomen…

Ik hoor oproep na oproep van mensen die nadelige en ernstige reacties op deze vaccins hebben, zozeer zelfs dat ik dit heb gemeld aan ander personeel en managers die het ermee eens zijn, een die verklaarde dat het absoluut geen toeval is dat veel hartgebeurtenissen, of het nu hartstilstand of hartkloppingen etc zijn, direct volgen op deze vaccins en bellers verklaren dat ze nog nooit eerder dergelijke gebeurtenissen hebben gehad en brengen het in direct verband met de vaccins. Er worden in NSW [New South Wales, red.] exponentieel meer mensen in het ziekenhuis opgenomen als gevolg van deze bijwerkingen dan als gevolg van Covid zelf.

Ik doe deze oproep niet omdat ik jullie wil overtuigen, maar omdat ik momenteel een paar dagen vrij heb en deze informatie niet goed kan verdragen en ze gewoon wil delen en steun wil krijgen (misschien zijn er artsen of verpleegkundigen in deze groep die het ermee eens zijn?). Telkens als ik naar mijn werk ga, wordt me, hoewel ik de vaccinaties officieel heb geweigerd, toch steeds weer gevraagd.

De 51 jarige vrouw die maandag overleed was Covid positief maar werd om 9.10 uur dood aangetroffen door haar familie en toen het ambulancepersoneel arriveerde verklaarden ze haar ter plekke dood (geen poging tot reanimatie), ik nam dit telefoontje aan en het onderzoek dat volgde was absoluut ongewoon zodat de regering haar Covid sterftecijfers en vaccinatiepropaganda kon aanvullen! Er is absoluut geen sprake van dat ze een autopsie heeft ondergaan en de werkelijke reden van overlijden werd bevestigd door het nieuws van 18.00 uur! Ik heb een paar dagen pauze nodig omdat ik het niet kan verdragen om nog een oude man te horen huilen omdat zijn vrouw 3 dagen na Astra Zeneca bewusteloos is en in ademnood verkeert, en niemand doet iets om dit te onderzoeken!

  Griekse krant vergelijkt Joodse CEO van Pfizer met nazi-arts Mengele

Bedankt voor het luisteren allemaal en liefde voor u en de uwen.”

Noot van de redactie:

Bij de Australian Naional Review krijgen we bijna dagelijks berichten als deze uit de hele wereld en uit Australië, schrijft Australiannationalreview.com.

De 400 geregistreerde Australische doden en 45.000 gewonden zouden nog niet eens 10% van de werkelijkheid kunnen vertegenwoordigen. Mogelijk niet eens 1%.

En dit is helaas nog maar het begin.

Regeringen hebben wereldwijd miljoenen lijkzakken besteld voor wat komen gaat.

Degenen die slim genoeg zijn, moeten zich mentaal en fysiek voorbereiden op wat komen gaat.

Dit is massale genocide en het gebeurt of je het accepteert of niet.

Meer dan 4 miljard zijn al gevaccineerd.

Ze zijn al van plan om de schuld te geven aan Covid of een nieuwe variant om het nietsvermoedende, zeer goedgelovige publiek voor de gek te houden dat denkt dat nieuws echt nieuws is en niet de criminele elites netwerken propaganda terwijl politici gewoon de bevelen opvolgen die de Globalisten hen dicteren.

De dood en ellende die zich voordoen en wat er nog gaat komen, gaat verder dan iemand zich kan voorstellen.

We richten ons op het redden van zo veel als we kunnen; belangrijk is het redden van onszelf.

We kunnen deze propagandaoorlog winnen en de mensheid redden of zwakzinnig zijn en de prik nemen en de mensheid in de uitverkoop doen.

Steun het verzet of steun de Covidbedriegers.

We moeten nu kiezen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

  Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was massamoord
Vorig artikelWetenschap, redding en ketters: van Monsanto tot Pfizer, het is hetzelfde oude draaiboek
Volgend artikelSchokkende en onmenselijke discriminatie tegen de ongevaccineerden gaat het leven ZEER moeilijk maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in