300 extra personeelsleden van de Australische defensiemacht zijn in de straten van Sydney ingezet nadat Mick Fuller, commissaris van de NSW-politie, op donderdag een formeel verzoek om bijstand had ingediend, schrijft skynews.com.

De restricties in de acht lokale probleemgebieden zijn verscherpt nadat de staat zijn hoogste dagelijkse stijging van het aantal COVID-19 besmettingen registreerde, met een totaal van 239 gevallen.

Volgens politiek redacteur Andrew Clennell van Sky News was het een “voor de hand liggende stap” om ervoor te zorgen dat de volksgezondheidsvoorschriften goed worden nageleefd.

“Ik heb begrepen dat ze in het hele Metropolische gebied van Sydney zullen worden ingezet en vooral in de acht meest zorgwekkende gebieden van de lokale overheid die nu de strengere regels hebben,” zei hij.

“Dit is allemaal vrij snel gegaan, hoewel we het al dagen aan het voorspellen waren.”

“Na een tijdje kunnen regeringen met sommige van deze dingen maar één kant op en we zullen zien dat men zich steeds beter aan de regels van de politie zal houden.”

“Het lijkt een nogal voor de hand liggende stap als je duizenden naaste contacten hebt die zich isoleren – ze moeten worden gecontroleerd.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Woede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiëntenVolg Frontnieuws op Telegram

  Covid-19 prik: Ze wisten dat er kinderen zouden sterven
Vorig artikelScandinavië gealarmeerd door abnormale vaginale bloedingen na experimentele mRNA-gentherapie injecties
Volgend artikelDuitse politicus zegt dat gevaccineerde mensen “absoluut” meer vrijheid zullen hebben dan ongevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Blijkbaar is er veel uitval van agenten door de gifprik, als hulp van defensie wordt gevraagd door de politie commissaris. Binnen defensie is eveneens volop geprikt, dus het terreur probleem richting bevolking van politie en defensie lost op den duur vanzelf op…

 2. Grote onzin die er vermeldt wordt dat in Ausrtalie rellen zijn uitgebroken aangaande covid verboden en strengere eisen die door het leger worden gehandhaafd Er staat niets in de kranten en ook niet op radio of tv komt dat nieuws Is frontnieuws een complot nieuwsverspreider of>>>>>>>>>>niet!!!!!!!Al dit nieuws op deze site kan toch niet achtergehouden worden door de regulaire media als mensen dat meenemen en gezien hebben als ze daar familie hebben wonen dan kan dat nieuws vanuit Australie niet meer verdoezeld worden dunkt mij!!!!! Ik ga mijn Tante haar kinderen in Perth dat absoluut vragen mijn tante is 92 jaar en woont al 70 jaar in Australie Echter Perth is 6000 km verderop en daar hoor ik geen berichten over covid De wereldleiders zijn dus finaal radeloos en doorgedraaid

  • Er staat toch nooit iets in de regulaire media over wat er in de rest van de wereld gebeurt.
   En zeker niet over iets van corona, of rutte en de jonge hebben weer iets bedacht.
   Of was je dat nog niet opgevallen.
   Je leest hier toch ook niks over alle gif prik bijwerkingen of doden.
   Dat er iets in stond over de vele demonstraties was al bijzonder te noemen voor Nederlandse begrippen.

   • In België staat er ook niets, al deze zgz nieuwsbedrijven zijn in handen van het WHO! Net zoals de VS al bijna 2 jaar in handen is van de WHO en Biden dus ‘verkozen’ MOEST worden aangezien TRUMP het WHO had buiten gegooid! Het zijn dus de democraten + een deel Republikeinen die de VS en ons verraden en dit kan ik eindelijk ( + nog meer) bewijzen!

 3. Mijnheer Marcel zaar
  Dpg media dagbladen waaronder Ad behoren van een familie die hun huis verkocht hebben aan killy Billy Gates
  Dus krijg je maar eenrichtingsverkeer
  Frontnieuws geeft een tegengeluid
  Aan u de keuze wie u gelooft

 4. Als ik het goed heb begrepen van het boekwerk van Hanna Arendt – Totalitarisme is het leger niet het meest logisch om in te zetten om het volk eronder te houden want in tegenstelling tot de politie is het leger niet getraind in het neerschieten van de eigen bevolking en zal dat zeer moeilijk vinden. Het leger wordt ingezet in andere landen/ in veroverd gebied.
  Het is juist de politie/ de geheime politie die wel getraind is om de eigen bevolking eronder te houden zo nodig met excessief geweld.

 5. Ja, waar, Australie zit weer opgesloten ren familie gesproken waarvan vrouw en kids binnenzitten en paps die een rugbywedstrijd wilde zien maar van de 22000 man 2 positief werden getest mzgniet nar vrouw en kids zit 14dgn geisoleerd samen met 21999 anderen in kamp. Grote stress in families!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in