Geneeskrachtige kruiden

In een exclusief en krachtig interview met de RAIR Foundation USA geeft natuurgeneeskundige Dr. Charley Cropley openheid van zaken over de diepgaande verschuiving in de perceptie van geneeskunde en gezondheidszorg als gevolg van de rampzalige verkeerde aanpak van de Covid-crisis, schrijft RAIR.

Met een opmerkelijke carrière die tientallen jaren overspant, heeft Dr. Cropley’s op bewijs gebaseerde manier van geneeskunde steeds meer erkenning gekregen. Het trekt een groeiend aantal zoekers aan die op zoek zijn naar een echte wetenschappelijk onderbouwde benadering van gezondheid en genezing.

Dr. Cropley sloot zich aan bij de observatie van RAIR dat de Covid-pandemie een seismisch ontwaken heeft veroorzaakt. “Ik beschouw Covid als de grootste crisis die ik in mijn leven heb meegemaakt. En het is het grootste ontwaken dat ik ooit heb meegemaakt,” benadrukte hij. Voor de 77-jarige natuurgeneeskundige is het huidige ontwaken zelfs belangrijker dan de culturele verschuivingen van de jaren 1960.

“De mensen worden wakker en wantrouwen onze instellingen, onze regering en het sciëntisme,” stelde Dr. Cropley. De pandemie heeft geleid tot een collectief besef van de bijwerkingen van vaccins, waardoor velen de conventionele medische praktijken in twijfel trekken en op zoek gaan naar alternatieve geneeswijzen.

Het gesprek dook in het hart van het “sciëntisme”, een term die Dr. Cropley met passie besprak. Terwijl de geneeskunde vaak beweert “wetenschappelijk” en “op bewijs gebaseerd” te zijn, presenteerde Dr. Cropley een overtuigend argument dat het bewijs aantoont dat het behandelen van patiënten op een natuurgeneeskundige manier in veel gevallen betere resultaten oplevert dan een farmaceutische en op symptomen gebaseerde benadering van alle behandelingen. “Scientisme” is een term die gebruikt wordt om het kritiekloze geloof in de autoriteit van de wetenschap te beschrijven, vooral met betrekking tot medische behandelingen. Dr. Cropley wees erop dat op bewijs gebaseerde geneeskunde, die positieve resultaten zou moeten opleveren, in de Verenigde Staten niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Hij betoogde dat het werkelijke bewijs ligt in de effectiviteit van natuurlijke en holistische benaderingen, zoals voeding, lichaamsbeweging, meditatie en gemeenschapsgenezing.

  Het grote sterven gaat door: Mainstream media censureert informatie over stijgende COVID-vaccinsterfte

De expertise van Dr. Cropley komt naar voren in zijn praktijkvoorbeelden. Hij vertelt het hartverwarmende verhaal van Jack Bigtree, vader van gezondheidsvoorvechter en bekende podcast Del Bigtree, die op 80-jarige leeftijd Covid en longontsteking kreeg. Dr. Cropley had een gedragsgerichte natuurgeneeskundige aanpak, combineerde vasten, kruidengeneeskunde en frisse lucht om Jack naar een succesvol herstel te begeleiden. De persoonlijke en holistische zorg toonde Dr. Cropley’s diepe begrip van het belang om patiënten als individuen te behandelen en hen te behandelen in plaats van de geïsoleerde symptomen.

Bovendien bracht Dr. Cropley het conventionele verhaal rond de Covid-vaccins in diskrediet. Hij benadrukte dat vaccins ten onrechte zijn gepromoot als een manier om overdracht te voorkomen, in tegenstelling tot hun oorspronkelijke doel. Gedurende het interview onthulden de deskundige inzichten van de natuurgeneeskundige een consistente focus op patiëntgerichte zorg en het in staat stellen van mensen om hun gezondheid in eigen hand te nemen.

Ondanks de mogelijke terugslag van regelgevende instanties en instellingen vanwege zijn onconventionele aanpak, blijft Dr. Cropley standvastig in zijn missie om meelevende en effectieve zorg te bieden. Zijn toewijding aan holistische geneeswijzen heeft positieve resultaten opgeleverd en andere professionals in de gezondheidszorg geïnspireerd om natuurgeneeskundige methodologieën te omarmen.

Om het publiek kennis bij te brengen, moedigde Dr. Cropley mensen aan om bronnen zoals de RAIR Foundation USA te verkennen en educatief materiaal op zijn website te zoeken. Door zichzelf op de hoogte te stellen van op bewijs gebaseerde natuurgeneeskundige principes, kunnen mensen controle nemen over hun gezondheidstraject en weloverwogen beslissingen nemen voor hun eigen gezondheid en welzijn.

  COVID, HIV, Vaccin en VAIDS - een uitleg

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Prepper-medicijn: 9 Geneeskrachtige kruiden om in uw eigen tuin te plantenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRegelgevende gezondheidsautotireiten over de hele wereld negeren de Covid-vaccinschade dat hen recht in het gezicht staart
Volgend artikelVoor degenen die dit gaan lezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Schaf boeken aan zodat de kennis altijd voorhanden is en je niet afhankelijk bent van internet.
  Ik weet het, internet is snel en info is vlug opgezocht.
  Wat echter als internet om wat voor reden niet meer beschikbaar is?
  Kijk b.v. eens naar de boeken van Geert Verhelst.

  https://www.amanvida.eu/nl/groot-handboek-geneeskrachtige-planten-11de-druk-geert-verhelst-boek-5412339100781

  We zijn onze eigen dokter en hebben uitsluitend 1 belang……..
  Het is voor menigeen van belang om zoveel mogelijk onafhankelijk te zijn, ongeacht os het nu energie, voeding of gezondheid is.

  Blijf niet hangen in het geloof dat we het ergste gehad hebben.

 2. Mensen willen wel graag risico’s nemen bij gebruik van alcohol, medicijnen, suiker dat soort dingen. Maar testen en zogenaamd risico’s nemen met vasten zoals, alcoholvasten, medicijnvasten, suikervasten en zelf alleen maar al intermitterend vasten wantrouwd men en er wordt geen nut van gezien voor genezing. Ze willen maar blijven vreten, slikken, zuipen, schijten, neuken omdat men gewend is non-stop te kunnen blijven consumeren. Oh ja en dan sporten ze zich de tering om te voldoen aan de hype van een gespierd lichaam, ook vrouwen, wat gezond trouwens om steeds dicht naar een hartaanval toe te werken.

 3. Mijn tuin staat vol met geneesmiddelen,
  Uit t wild overgeplant, gezaaid of gekocht..
  Een normie zou zeggen dat mn tuin vol onkruid staat maar ik weet gelukkig beter. Boeken zijn belangrijk maar wandelingen langs een berm ook.

  • Beste pepper,
   Het klopt wat je schrijft.
   Mogelijk kan dat liggen aan het gegeven dat vele op vakantie zijn.
   Het is ook mogelijk dat het onderwerp minder sensationeel is t.o.v. oorlog, politiek, enz.
   Het enige wat wij kunnen doen is, beseffen dat de meeste lezers niet de behoefte hebben om iets te schrijven maar wel de info in zich op nemen.

   Wat wij met dergelijke onderwerpen wel kunnen doen is, info plaatsen m.b.t. het gebruik van planten en kruiden t.b.v. de gezondheid zoals jij en ik hierboven reeds hebben gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in