ellaraktar🇺🇦@fellaraktar – 14:46 UTC – 29 mei 2023
Als Brits staatsburger wil ik zeggen dat het bewapenen van Oekraïne het beste gebruik is van belastinggeld in tientallen jaren.

Mijn enige kritiek is dat het westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt.

Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters.

Nu meer doen

Karen Goetz📯🇺🇦 @KarenGoetz362 – 22:18 UTC – 29 mei 2023

Als Duits burger wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld in decennia is. Mijn enige kritiek is dat het westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters. Doe nu meer!

Oksanna Oricia (Оксана Збігла) 🇺🇦🇨🇦 @Roxanne_Oricia – 1:46 UTC – 30 mei 2023

Als 🇺🇦 #Canadese wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld in decennia is.

Mijn enige kritiek is dat het westen niet snel genoeg genoeg stuurt.

Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen & dochters.
#ArmUkraineNow ✊🏼

Thomas C. Theiner @noclador – 4:57 UTC – 30 mei 2023

Als Italiaans staatsburger wil ik zeggen dat het bewapenen van Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld is in tientallen jaren.
Mijn enige kritiek is dat het westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt.
Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters.
Doe nu meer!

  Poetin is klaar voor de Derde Wereldoorlog, maar zijn Washington en de NAVO er klaar voor?

https://twitter.com/noclador/status/1663409338776420355

brit engr 🇬🇧 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇦 @brit_engr – 8:15 UTC – 30 mei 2023

Als Brits staatsburger wil ik zeggen dat het bewapenen van Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld is in tientallen jaren.
Mijn enige kritiek is dat het Westen niet snel genoeg genoeg stuurt.
Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters.
Doe nu meer!

bitiv @bitiv30 – 9:29 UTC – 30 mei 2023

Als #Roemeens burger wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld is in tientallen jaren. Mijn enige kritiek is dat het Westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van zijn zonen en dochters. Doe nu meer!

Anne @KidsFromUkraine 🌷❤🌻 @AnneFella – 17:03 UTC – 30 mei 2023

Als 🇳🇱#Nederlander wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld in decennia is. Mijn enige kritiek is dat het westen niet snel genoeg genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen & dochters. # #ArmUkraineNow

Thibaud Ochem @Thibaud_Ochem – 18:51 UTC – 30 mei 2023

Als 🇫🇷 burger wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik is van belastinggeld in de afgelopen decennia. Mijn enige kritiek is dat het Westen niet genoeg stuurt, en niet snel genoeg.🇺🇦is betaalt 4 politieke aanstellerij met de levens van hun zonen & dochters. Doe nu meer! #wapens4Oekraïne

MH @Mickhavoc – 1:14 UTC – 31 mei 2023

  De hemel valt!

Als Canadees burger wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld is in tientallen jaren. Mijn enige kritiek is dat het westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters. Doe nu meer

Karen Goetz📯🇺🇦

@KarenGoetz362
Als Duits burger wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld in decennia is. Mijn enige kritiek is dat het westen niet genoeg en niet snel genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van hun zonen en dochters. Doe nu meer!

Bogdan Stech @BogdanStech – 22:07 UTC – 31 mei 2023

Als burger van #Polen wil ik zeggen dat het bewapenen van #Oekraïne het beste gebruik van belastinggeld is in tientallen jaren. Mijn enige kritiek is dat het Westen niet snel genoeg genoeg stuurt. Oekraïne betaalt voor politieke aanmatiging met de levens van zijn zonen en dochters.

Nu zult u het wel begrepen hebben … schrijft Bernhard.

Er zijn nog veel meer van dit soort tweets.

In totaal tel ik er meer dan honderd door verschillende NAFO trollenaccounts. Alle tweets zijn tussen 29 mei en 6 juni verschenen.

Dit is astroturfing op een tamelijk geraffineerd niveau:

Astroturfing is de praktijk van het verbergen van de sponsors van een bericht of organisatie (bijv. politiek, reclame, religieus of public relations) om het te laten lijken alsof het afkomstig is van en gesteund wordt door deelnemers aan de basis. Het is een praktijk die bedoeld is om de verklaringen of organisaties geloofwaardigheid te geven door informatie achter te houden over de financiële geldschieters van de bron. De term astroturfing is afgeleid van AstroTurf, een merk synthetisch tapijt dat ontworpen is om op natuurgras te lijken, als een woordspeling op “grassroots”. De implicatie achter het gebruik van de term is dat er in plaats van een “echte” of “natuurlijke” volksinspanning achter de activiteit in kwestie, er een “neppe” of “kunstmatige” schijn van steun is.
Ik vraag me af wiens belastinggeld hieraan verspild wordt.

  Prigozhin's eerste audioboodschap sinds zijn mislukte staatsgreep: Geeft toe dat hij Russisch bloed aan zijn handen heeft

Gisteren had de Russische president Vladimir Poetin een openbaar gesprek met oorlogscorrespondenten. Jekaterina Agranovitsj, een blogger, vroeg hem naar de “westerse” propaganda en de mensen die daardoor misleid worden. Poetin antwoordde:

De informatieruimte is een slagveld, een cruciaal slagveld.

Dus als iemand iets uploadt of schrijft en een bezoekadres opgeeft, is dat één ding. Maar als er geen bezoekadres is en het niet duidelijk is wie er schrijft of spreekt, dan is het een heel ander verhaal. U en ik weten heel goed dat u dingen online kunt plaatsen met behulp van bekende technische middelen, en dat u het kunt laten lijken alsof miljoenen mensen deze video’s hebben gezien en er commentaar op hebben gegeven, terwijl er in feite maar één persoon achter zit die gewoon moderne technologie gebruikt om het eindeloos te reproduceren. Maar er zijn natuurlijk wel mensen die een bepaalde mening hebben, en die kunnen hun standpunt uiten.

Wat kunnen we doen om ons hiertegen te verzetten? Ik denk dat dit publiek wel weet wat ik bedoel. Dit kan en moet worden tegengegaan, niet zozeer door beperkingen of administratieve of wetshandhavingsbeperkingen, maar door effectief werk van onze kant in de informatieomgeving. En ik reken echt op uw hulp.

Nou, hij heeft niet met mij gesproken. En nee, ik post niet op Moon of Alabama om Rusland of Poetin te helpen, maar om de dingen uiteen te zetten zoals ik ze zie. Als dat soms overeenkomt met wat deze of gene publieke persoon zegt, dan is dat waarschijnlijk een toevallige en tijdelijke toestand.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs wetenschap een bedreiging voor de menselijke gezondheid geworden?
Volgend artikelOekraïne heeft sinds 4 juni reeds 7.500 mensen verloren aan de frontlijn – maar Kiev stopt niet met aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Jouw leven is belangrijker dan geen enkele land. De mensen uit Oekraïne worden zij gebruikt door het Westen tegen Russia. De elite en midden klasse zijn gevlucht van dit land later komen zij terug om nog rijker te worden en de rest krijgt niets.

 2. Dit gaat ervoor zorgen dat mr Putin en alle Russen gaan zeggen de hypersonische nukes en de poseidons WAREN het beste van ons geinvesteerde geld nu het westen in een rokend gat is veranderd en de kusten van anglo saksen Britten en anale amerikanen veranderd in een radioaktief moeras…. idiote neocons die absoluut een nucleaire oorlog willen met Rusland. Hoe lang nog voordat Ruslands geduld op is ? Ik zou zeggen stuur ALLE oekrainers terug naar eigen land. Kijken of ze het nog zo goed vinden dit waanzinnige zinloze bloed vergieten. Als hun eigen bloed gaat vloeien…. perverte schurken.

 3. Oorlog win je niet met propaganda, daar heb je soldaten en wapens voor nodig, iets wat het westen niet heeft in gelijke aantallen als Rusland.

  • Jawel hoor. Met propaganda kun je een land totaal omvormen. Kijk naar Rusland en de oktober-revolutie gesteund met geld uit de VS. Trotski werd in Canada gearresteerd met een miljoen in zijn rugzak maar werd onder druk van de VS vrijgelaten.

   Oekraïne was onderdeel van Rusland voor de revolutie. Iets andere geschiedenis maar ze dachten hetzelfde. Na de val van de sovjetunie waren ze ineens een apart land. Door continue propaganda uit het westen, zoethoudertjes en omkoping met mooie contracten werd de haat gekweekt tegen Russen die je nu ziet.

   In 33-45 had Duitse nazi propaganda al voet gevat in Galicie (West Oekraïne) als voorbereiding voor ‘Lebensraum’. En daar wordt nu op verder gebouwd. Zonder al de cadeautjes, McDonald’s, spijkerbroeken, Coca Cola en folders met steun van van Balen, Verhofstad, McCain en Victoria Nudelman (Nuland) was de bevolking niet zo gehersenspoeld. Oh, en vergeet bokskampioen Klitschko (BM Kiev) niet die al aan de westerse levensstijl was gewend.

   Het hele westen wordt al een eeuw gehersenspoeld door de VS en UK in hun haat voor de Russen. Terwijl het de Russische tsaar was die Amerika uit heel wat hete vuren heeft gered met de complete marinevloot toen ze zich losmaakten van Engeland.

 4. Dit was het slechtste idee ooit. De westerse wereld heeft Rusland steeds minachtend neergelegd. Ook op scholen wordt Rusland als boeman gezien terwijl zij nooit een oorlog zijn begonnen.

 5. Sinds 2014 bestaat Ukraine niet meer, het is een kolonie van de VS met een corrupte Zelinsky als marionet…..en Europa lijdt en betaalt en graaft haar eigen graf

  • Preciezer gezegd, de Oekraïne heeft opgehouden te bestaan als soevereine natie na de CIA gestuurde staatsgreep. Kort daarna begon de burgeroorlog tegen de eigen Russische burgerbevolking die hier niet in mee wenste te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in