Een topambtenaar van defensie zegt dat als onderdeel van de Russische campagne om de suprematie uit Oekraïne te verwijderen, ze ook met de Chabad Joden moeten afrekenen. Voor alle duidelijkheid: dit is een militair die zegt dat de Chabad Joden een militair probleem vormen, vanwege hun associatie met suprematie.

Timesofisrael.com:

Voormalig opperrabbijn van Moskou Pinchas Goldschmidt riep donderdag de Russische Joden op het land te ontvluchten nadat een Russische topambtenaar van defensie de Chabad-Lubavitch chassidische beweging als een supremacistische sekte had bestempeld.

In een artikel voor het weekblad Argumenty i Fakty, dat in handen is van de overheid en oproept tot de “desatanisering” van Oekraïne, had assistent-secretaris van de Russische Veiligheidsraad Aleksej Pavlov betoogd dat het land honderden neo-paganistische sekten herbergt, waaronder de Chabad-Lubavitch-sekte.

“Het belangrijkste principe van de Lubavitch Hasidim is de superioriteit van de aanhangers van de sekte over alle naties en volkeren,” schreef Pavlov.

In een tweet bestempelde Goldschmidt, die ook voorzitter is van de Conferentie van Europese Rabbijnen, de opmerkingen van de veiligheidsfunctionaris, samen met andere recente maatregelen van de Russische autoriteiten, als antisemitisch.

“Een aanval van de Russische regering tegen Chabad, evenals de aanvallen tegen het Joods Agentschap voor Israël, zijn antisemitische handelingen tegen ons allen,” zei Goldschmidt, die eerder dit jaar uit Rusland is gevlucht na tientallen jaren in het land te hebben gewerkt.

Goldschmidt verwees naar een lopende juridische strijd die de Russische autoriteiten hebben aangespannen tegen het Joods Agentschap, een groep die Joodse immigratie naar Israël aanmoedigt en ook Joodse culturele en educatieve activiteiten in Rusland organiseert.

  Oekraïne - Dit is niet langer een regionaal conflict, maar de potentiële openingsfase van WOIII

“Wij herhalen onze oproep aan al onze broeders en zusters die nog in Rusland zijn en het land kunnen verlaten om dat te doen,” zei hij.

De opmerkingen van Pavlov leidden tot grote bezorgdheid onder de Russische Joodse gemeenschap, die zich voor het overgrote deel identificeert met de Chabad-beweging. De Russische opperrabbijn Berel Lazar is zelf een Lubavitcher, net als de overgrote meerderheid van de rabbijnen in het land en in een groot deel van de voormalige Sovjet-Unie.

Een woordvoerder van de Russische Joodse gemeenschap, Baruch Gorin, die ook lid is van Chabad, vertelde aan de Israëlische publieke omroep Kan dat de opmerkingen van Pavlov niet alleen het schrikbeeld oproepen van Jodenhaat, maar van een officieel beleid van antisemitisme door de Russische autoriteiten.

“Er is een groot verschil tussen antisemitisme en antisemitisme dat een beleid is van de staat. De afgelopen decennia zijn we eraan gewend geraakt dat dit niet het geval was, dat dit van de politieke kaart was geschrapt in Rusland, dat er geen officieel antisemitisme of discriminatie van Joden is,” zei Gorin.

“Nu staan we onder druk en vragen we ons af of wat in de krant is gepubliceerd – dit interview met een hoge veiligheidsfunctionaris – het begin is van een officiële golf van antisemitisme. Ik denk dat dit het einde zou betekenen van de Joodse aanwezigheid in Rusland. Officieel antisemitisme zou elke Russische Jood het land uit jagen,” zei hij.

Sinds Rusland in februari zijn oorlog tegen Oekraïne begon, heeft de Chabad-beweging in Rusland geprobeerd zich aan alle kanten buiten schot te houden. Haar rabbijnen in Rusland hebben de oorlog en het bloedvergieten veroordeeld en opgeroepen tot beëindiging ervan, maar hebben ervan afgezien Moskou de schuld te geven, waardoor de kwestie van de schuld aan het conflict vaag bleef. Leden hebben Goldschmidt, die geen lid is van de beweging, ook ongenuanceerd bekritiseerd voor zijn besluit om Rusland en zijn gemeenschap te verlaten om de oorlog en de Russische leider Vladimir Poetin vrijer te kunnen bekritiseren.

  Frankrijk ziet geen rode lijnen in wat het tegen Rusland doet: Er zullen consequenties zijn...

Het artikel van Pavlov toonde de precaire status van Chabad in Rusland in het algemeen aan en zet vraagtekens bij het succes van haar evenwichtsoefening met betrekking tot de oorlog.

In reactie op het artikel schreef de Russische opperrabbijn Lazar, die ooit werd beschouwd als een goede vriend van Poetin, woensdag een open brief aan de Russische autoriteiten, waarin hij hen opriep de opmerkingen van Pavlov te veroordelen.

“U kunt de logica van de heer Pavlov onzinnig of vulgair en oppervlakkig antisemitisme noemen, maar dit is een nieuwe variant van oude bloedlasteringen. En als ze worden geuit door een lid van de Russische Veiligheidsraad, betekent dat een groot gevaar. Daarom eisen wij een onmiddellijke en ondubbelzinnige reactie van de samenleving en de autoriteiten van het land,” schreef Lazar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Oekraïense komiek geeft niet om zijn volk – Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeënVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 vaccin veiligheid in Nederland
Volgend artikelPensioenen van eurocraten gaan door het dak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Chabad Joden

  Hoeveel soorten joden bestaan er wel niet? Zijn het van oorsprong allemaal Khazaren die de joodse identiteit misbruiken om achter te schuilen? Er is ongetwijfeld een oorspronkelijk joods ras, maar volgens mij worden die al eeuwen, zoniet duizende jaren, als menselijk schild gebruikt door de Khazaren.

  • Zou kunnen .
   Zoals ik het begrijp zijn het van oudsher de zionisten die altijd in de oorlogssfeer met de semieten willen zijn.
   Semieten; afstammelelingen van Sem. (De goeden),
   Dus je snapt die zionisten wel.
   Als die chabad lui, (niet de werkende gemeenschap onder hen), ook al de suprematie willen over ons planeetje, hoe zuiver onmenselijk is dat?
   Wij hebben ook, tot voor kort , de Amerikaanse suprematie omarmt gehouden terwijl zij onder onze ogen en met ons geld de ook de wereldsuprematie willen, of wilden.
   Kunnen die chabad- opperliede- niet ook een motorclub beginnen en open spel spelen ?

  • Vrijmetselarij is ook een joodse sekte ofwel de “vijfde colonne” genoemd. Palestijnen zeggen dat de joden vertrokken als een gekleurd Semitisch volk (diaspora) net zoals de Palestijnen zelf maar 2000 jaar later wit terugkwamen (Kazaren en Askenazis) Dus er klopt iets niet. Raciaal gezien zijn de Palestijnen gewoon oorspronkelijk hun neven.

   • Hans de Jonge oktober 31, 2022 at 10:23

    Met ‘de vijfde colonne’ worden mensen in de samenleving aangeduid, die voor de vijand werken. Het betreft spionnen, verraders of samenzweerders, die proberen om de weg vrij te maken voor een buitenlandse vijand.

    • De vijfde colonne in Nederland zijn de parlementaire leden van het Rutte WEG regime, sinds het ratificeren van Straatsburgakkoord heeft de politiek naadloos meegewerkt aan een langzaam maar dodelijk spel van oil for immigration, de heeft nu zo’n beetje haar hoogte punt bereikt door gemiddeld 1000 asiel aanvragen per week, hoofdzakelijk jonge mannen van militaire leeftijd, de meesten van hen hebben gevangenisstraf gehad en zijn veroordeeld voor het plegen van criminele handelingen, einde bericht.

      • Adriaan W. De bilderberg groep is het WEF en het WEF de bilderberg groep.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek in nederland.Medeoprichter de overleden nazi/sser en nepprins bernhard en de CIA.Het oranje nep koningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.Die klauSS schwab is ook een bilderberger,net als rutte,ollongkreng,kaag etc.De bilderberger ledenlijst is eenvoudig te vinden op internet.De leugen regeert en niets is wat het lijkt.

   • Vrij Metselarij is overgenomen door Joden. RK kerk, Vaticaan ook. Shlomo Sand. Er was nooit een joodse diaspora. Prof Ashraf Ezzat. ER was nooit een Exodus uit Egypte, Heel vroeger was die hele regio Egypte. Israelieten ten noorden van Yemen mogelijk wel weggetrokken daar. Palestijnen de joden die nooit de regio verlieten maar zich bekeerden tot de islam. Sephardische joden dus zelfde genetisch. In Israel hebben de Ashkenazi de macht. Met de vraag welke.De duitse uit de Rijnvallei of de Khazaren afstammelingen. netanyahu stamt of van de laatsten.

    • Na de Babilonische overwinning, voerden deze veel joden af als slaaf.
     Die kwamen later terug; druppels gewijs.
     Er is nooit een grote kudde joden teruggekomen, en helemaal niet uit Egypte.

  • In de Khazaarse geschiedenis refereren ze aan Joden als rood of blond harig, erg lang, knap, blauwe of groene ogen. Kortom de beschrijving van de Tuatha in Ierland. De roodharige reuzen in Amerika, Nieuw Zeeland en elders in de wereld. Mogelijk de Elohim of wel Sidhe. In een YT vid over de geschiedenis van Rusland, mogelijk Tartaria, zag ik precies die beschrijving afgebeeld. Ook zijn er in die regio overblijfselen gevonden met die beschrijving, die schotse ruit kleding droegen. Een interessante vid ook op YT over de criminele Lubavitch organisatie. Ik geloof dat de andere die je moet checken B’nai Brith heet. Na bekering is elke bekeerde directe afstammeling van Abraham. Met de vraag of die historisch bestaan heeft. Net als Jezus. Onderzoek wees uit dat Ashkenazi joden uit die regio afstammen van een aantal europese vrouwen en een mannelijke semiet. Ashkenazi joden uit de rijnvallei vlgs dagblad Trouw stammen af van normale Europese stammen. Palestijnen de Semiten/Joden die nooit de regio verlieten. Geen joodse diaspora vlgs Slomo Sand. Keizer Constantinus dwong volken zich te bekeren tot het christendom maar bleef zelf altijd trouw aan de oude romeinse goden. Maakt duidelijk dat we vanaf het begin me tMindprogrammas te maken hebben. De bekeerde elite van Khazaria heeft mogelijk de macht gegrepen. En Khazaren schijnen een bruut, crimineel volk geweest te zijn. Daarnaast kende het jodendom in de EU verscheidenen sekte leiders met niet prettig gedachtengoed, die ws nog steeds volgelingen hebben. Antisemitisme maakt elk debat onmogelijk en zet de wereld klem.

  • Nou nee. De Romeinen zagen ze al als hoogst verradelijk en onbetrouwbaar. Er zijn nog wel meer voorbeelden te noemen maar dit speelt al vel langer dan de Khazaren.

 2. Is de foto gemaakt in Sauol, op de heloween feesten, zijn ze nog niet onder de voet gelopen?
  Ze zijn in iedergeval volgelopen met alcohol.
  Was me wel een feest zo te zien.

 3. jared kuhner is chabad lubavitch, netanyahu zweerde ook trouw aan lubavitch rabbi schneerson

  chabad lubavitch zijn sabatean frankists, waar crowley zijn inspiratie vandaan heeft gehaald

  lubavitch is de machtigste chabad/sekte ter wereld

  zitten in bijna alle landen waaronder china

  hun motto is doing evil is doing good

  • Crowley heeft Hitler onderwezen en hield zich bezig met zwarte magie en demonen. De link die jij noemt ken ik niet. Link? Interessante vid over lubavitch criminele organisatie op YT.

 4. Ik denk dat dit zinnetje erachter zit:

  “Het belangrijkste principe van de Lubavitch Hasidim is de superioriteit van de aanhangers van de sekte over alle naties en volkeren,” schreef Pavlov.

  Feitelijk zijn ze dus net zo erg als de amerikanen en nazi’s.
  Maar wel meteen de discriminatie kaart spelen.

  • Erger. Interessante vid op YT over criminele organisatie. Superioriteit ws gebaseerd om claim dat zij extraterrestial DNA hebben. Zeer selectief met wie ze trouwen. De kerngroep dan. WS vele volgelingen, meelopers die geprogrammeerd zijn net als in iedere sekte.

 5. Ik heb een aantal jaren in Moskou gewoond en nagenoeg geen orthodoxe Joden gezien, dit in tegenstelling tot Antwerpen en New York.
  Er zijn wel Joodse mensen maar mee de seculiere joden, welken zich bezighouden met business.
  Er zijn de laatste 30 jaren veel Russisch Joden vertrokken naar Amerika en of Israël.
  Ook de bevolking is niet zo gesteld op orthodoxe Joden, dus het lijkt mij mee te vallen.
  In Ukraine zijn wel veel orthodoxe Joden.

  • Orthodoxe joden niet te verwarren met Lubavitch. Orthodoxe joden geloven dat staat Israel nooit gesticht had mogen worden. Houden zich vooral met geloof bezig en werden door Netanyahu behoorlijk gediscrimineerd. Ik merkte onder Hongaren ook een grote antipathie tegen joden op. Israelische joden kopen in Hongarije al jaren heel veel vastgoed op. Ook zijn velen in Berlijn gaan wonen.

 6. Hoeveel?
  Ontelbare afscheuringen.
  Zoveel meningen, zoveel voorgangers, zoveel groepjes en volgers.

  Net als bij de katholieken, de kerk van dit, de kerk van dat. In Amerika staat op elke hoek een volger zijn leer en doem te verkondigen.

  Sommigen worden erkend, anderen zijn sekten.

  • 43,000 verscbillende christenlijke denominaties in de USA. Vele hebben inmiddels ook in NL een kerk gesticht. Onderling allemaal ruzie. Ook zionistische christenen. Gaan als vrijwilliger zomers in Israel werken. Alle godsdienst groepen zijn geinfiltreerd, heilige teksten veranderd, die overigens compilaties zijn of opnieuw geschreven. Ik denk niet dat dat voor joden hetzelfde is. Verzet van joden in de USA wordt snel afgestraft en in de kiem gesmoord. In de UK bepalen ze welke politicus mag blijven of niet. Voor Palestina is exit, einde verhaal. Serie docu op YT. Docu lubavitch criminele organisatie op YT. Theodor Herzl dagboek. We noeten antisemitisme promoten opdat we staat Israel kunnen stichten. Hitler’s Transfer agreement. Eerste joodse staat Russische Oblast aan de grens met China. Geen scheuringen maar uit verschillende bevolkingsgroepen ontstaan, bekering, ook gedwongen bekeringen. Miko Peled een van de weinige joden die zich uitspreekt en daarvoor de prijs betaalt.

 7. Wie zijn de echte Semieten?

  De verwarring rondom de begrippen Semitisch, Jodendom, Zionisme en zelfs Rothschild-zionisme blijkt groot. De ontvoering van het begrip ‘Jodendom’ door de geldberg-bezitters van deze wereld, de Rothschild’s, heeft ertoe geleid dat dit Rothschild-zionisme de oorzaak van die verwarring personifieert. Een geloof als camouflage. Een geloof als ‘vrijbrief’ om de wereld aan je voeten te krijgen, door manipulatie en het middel van de ‘valse-vlag-operatie’.. Dat middel staat continue symbolisch voor hetzelfde principe van de daders/vertegenwoordigers van het Rothschild Zionisme: ‘doen alsof je iemand anders bent’..

  Het Zionistische gedachtegoed, is voor velen het synoniem voor het Joodse streven naar een eigen staat.. Maar wat wij inmiddels geleerd hebben, is dat de camouflage van de staat Israël, bestaat uit het misbruiken van het Jodendom. Kijk eens naar de uitspraak van Joe Biden, vicepresident van de VS, hiernaast op de foto. De vraag die hieruit keihard naar voren komt, is ‘Is Jodendom dan niet hetzelfde als Zionisme..’..!

  En ja, natuurlijk is er dan de vraag, die dringend invulling en beantwoording behoeft, wat het échte Semitisme is. Preciés daarover schreef Arend Zeevat hieronder zijn artikel. Dat we je natuurlijk van harte aanraden te lezen, teneinde -wellicht langzaam maar zéker- onderscheid te kunnen blijven maken. In ieder geval tussen de begrippen ‘Israël’, de naam van het juridische land, het ‘Jodendom’, de feitelijke geloofsstroming en ‘Zionisme’, één van de meest uitbuitende, onderdrukkende en manipulerende machtsblokken in de wereld.

  lees verder >>> https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/wie-zijn-de-echte-semieten/

  • Joe Biden is waarschijnlijk bekeerd tot jodendom. Hij en Trump beiden Zionisten. Het christendom is natuurlijk hetzelfde. Keizer Constantinus dwong NL tot bekering via marteling en anders de dood. Zelf bleef hij trouw aan zijn oude romeinse goden. Geschiedenis van de mensheid vervalst. Bibliotheek van Alexandria manuscripten stond het allemaal in. Naar Vaticaan vervoerd? Enige manuscript wat overbleef was de Septuagint, basis van de bijbel. Semieten is een kwestie van DNA. Via Y chromosome, zelfde stamvader. Joden alleen echt jood als ze door joodse biomoeder gebaard zijn. Y chromosoom ws al gegarandeerd in die groep. Ze mogen niet met niet joden trouwen. Slomo Sand. Nooit Joodse Diaspora. Palestijnen echte joden /semieten die nooit regio verlieten maar zich tot islam bekeerden. Sepahrdische joden ook semieten hebben geen enkele macht meer in Israel. Alle joodse groeperingen in Israel niet, Ashkenazis bepalen alles. Joden stellen dat joods een ras is, wat genetisch kwats is. Maar in het conversiedocument staat dat men directe afstammeling van Abraham is.

 8. “Alle echte Joden” moeten naar Israel. Naar het land waar het meest gevaccineerd wordt.
  Ze willen van de echte Joden en ook het blanke ras af.
  Ik blijf erbij Dit is een gevecht tussen de duivel en God.
  Als blanke man wil ik het simpel houden, ‘ik ben hier op aarde gekomen als een kind van God, God die mij heeft gegeven een vrije wil. En die vrije wil van mij kiest voor God. En daar hoort o.a.geen vaccinatie bij.

  pieter

  • Dat is mijns inziens ook de enige reden dat wij een vrije wil hebben… om in de dualiteit van de wereld uiteindelijk te kiezen voor de singulariteit van God door je wil over te geven aan God/licht/liefde.

   • Slachtoffer van het mindprogramma. De gedwongen bekeringen in NL van Keltische voorouders. Een god die dwong tot totale genocide van alle Canaanieten. Inmiddels bewezen in die regio nucleaire oorlogen plaatsgevonden. We zijn nog NL door oa Kenau die vocht voor onze vrijheid tegen de spaanse legers. Weinig licht en liefde.

 9. Wie de orginele 10 geboden volgt is altijd een jood .ook zijn de 10 geboden voor de hele wereld ook christenen moeten dat .joden zijn gehaat door de wereld lees satan .zo simpel is het .

 10. Trap dat chazaren tuig je land uit..het zijn niet eens Joden ze noemen zich alleen zo…ze zijn blank en hebben vaak een lichte kleur ogen dus kunnen ze zich niet achter het antisemieten sprookje scharen.

 11. Geloof/religie en dat soort dingen zijn constructies, uitgevonden om de simple minds in het gareel te houden,en ze het idee te geven dat ze superieur zijn.
  Maakt niet uit of het joodse leer is, of christendom (die trouwens beiden afstammen uit een Sumerische leer) of Islam die wereldoverheersing met vuig geweld wil, en is uitgevonden om de inteelt koppen het idee te geven dat hun bloeddorst beloond gaat worden en goed is.

  Mensen met een beetje hersens in hun kop, weten en beseffen dat we niet meer zijn dan een hoger ontwikkelde diersoort.
  Niet allemaal.
  Mijn avatar: Boko heeft een IQ van 84; de gemiddelde Afrikaan 64, in Soedan 50 en lager.
  Veel dieren zijn hoger ontwikkeld en hebben een betere sociale structuur dan b.v. Afrikanen.

  hersens gebruiken; beide levende cellen, dan heb je die stomme “geloven”niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in