Fragmenten: “We hebben allemaal jongens die zonder ledematen van het front terugkomen,” zei ze, terwijl ze naar haar man keek, die in een rolstoel zat. “Ik wil dat de prijs die ze betaald hebben redelijk is. Anders is het gewoon nutteloos, wat ze hebben meegemaakt.”

“De verdedigers van ons land zouden professionals moeten zijn,” zei ze. “Ik ben echt verdrietig,” voegde ze eraan toe. “Wij Oekraïners hebben dit lot niet verdiend.”

“Soms, zei hij, zijn de lichamen van soldaten zo uit elkaar geblazen dat ze twee of drie lijkzakken moeten gebruiken om ze in te pakken. Soms wordt een soldaat teruggebracht met “slechts 15 procent van het lichaam,” zei Suzie. “Ik heb nog nooit zoveel bloed gezien.”

“Veel andere mannen in hetzelfde park missen ledematen, en Viktors Facebook wordt overspoeld met foto’s van soldaten die helemaal niet thuis zijn gekomen. De beelden achtervolgen hem zo erg dat hij niet langer graag op zijn telefoon kijkt.”

“Als Proektor nu de keuze zou krijgen, zou hij zich niet opnieuw aanmelden. “Ze nemen iedereen mee en sturen ze zonder goede voorbereiding naar de frontlinie,” zei hij. “Ik wil niet in het gezelschap zijn van ongemotiveerde mensen.”

(https://www.washingtonpost.com/world/2023/08/10/ukraine-national-mood-counteroffensive-gloom/)

Zelensky gokte op miljoenen levens door naar de demonen uit het westen te luisteren. Nu wordt hij door dezelfde demonen onder de bus gegooid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Holodomor 2023 – Hoe regeringen de voedselinfrastructuur saboteren om de massa uit te hongerenVolg Frontnieuws op Telegram

Kadyrov: Nog eens 70.000 soldaten uit Tsjetsjenië staan klaar om zich aan te sluiten bij de 10.000 die nu vechten (Video)

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking: De onwetenden ontvangen ontnuchterende informatie over de mislukking van het Oekraïense tegenoffensief – De realiteit zinkt eindelijk in (Video)
Volgend artikelBREAKING: Vroegtijdige dementie wordt veroorzaakt door het COVID-vaccin (~25X toename)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Verschrikkelijk wat daar gebeurt. Wat hebben de oorlogophitsers en vele politici veel, heel veel bloed aan hun handen. Als die schoften zelf naar het front zouden moeten gaan, dan was dat gedonder per direct beëindigd. Waanzin, pure waanzin!!

   • en ??? daar kunnen wijde onderste laag van de mensheid zelf zeer veel aan doen en dat is niet alleen met het schrijven van een berichtje nee om de straat op te gaan en deze schoften aan pakken en aan een touwtje laten bungelen .want praatjes halen niets uit maar de ??? daatjes vele xxxx meer

    • Wat gaat u doen ? Vechten tegen de politie en het leger ? Met de paar wakkeren ?? Onthou goed dat de slapende massa dit systeem zal mee verdedigen. Of wat dacht u ?

     • Bessenboer,
      Fout, ze wachten tot ze moeten. Iedere hegemon gaat ten onder. Kijk naar de geschiedenis. Maar jij denkt alleen maar in de tegenwoordige tijd om alles in te vullen. Dat is kortzichtig.

    • Beste gerrit,
     Wat stel je voor?
     Heb jij een haalbaar plan?

     Trouwens, was jij aanwezig o.a. bij de Corona protesten en de boerenprotesten?
     Dat waren ‘ daatjes ‘ zoals jij dat noemt.
     En was jij er ook bij toen vanuit de overheid de tegenreactie kwam?
     heb jij ooit een politiehond aan je arm gehad of een waterkanon op je gezicht?
     Heb jij ooit iemand tijdens die protesten naar de EHBO gebracht met diverse botbreuken?
     Heb jij in de familie iemand die aan een oog blind is geworden door een mep van een wapenstok?

     Dus beste gerrit, ik snap jouw onmacht over de huidige situatie die er bij vele mensen aanwezig is.
     Maar kom niet aan met jouw ongenuanceerde visie die niet realistisch is t.a.v. de huidige maatschappij met zijn bevolking.

 2. “Wij Oekraïners hebben dit lot niet verdiend.”
  Jawel hoor.
  Net zoals wij onze leiders verdienen die ons op een andere wijze naar de verdoemenis helpen.
  Ook hier heel veel dood en verderf door satanische maatregelen.
  Karma is een bitch en je zult haar niet kunnen ontlopen.

   • Zelfmoord klinkt negatief.
    Opoffering zoals de Heer ons heeft voorgedaan, is nobel maar vooral Verlichtend.
    Ben niet bang voor je leven, dat is sowieso maar beperkt houdbaar.
    Verlicht jezelf door eerlijkheid en menselijkheid te tonen.
    Spreek de waarheid.
    De duivel vernietigen is een goede deugd, ook dat heeft Hij ons voorgedaan.
    Ben niet bang, samen klaren wij deze klus.
    🔥🪓💪🙏🥰

    • Goed lezen Deus: er staan 2 woorden ‘zelf’ en moordenaar.
     Ik bedoel dus dat je zelf ook een moordenaar bent als je een hoge piet afschiet.
     Als je weet dat een dergelijke actie ook tot jouw dood kan leiden is het misschien een ‘zelfmoord actie’.
     Doe het dan zo: Citaat van een Japanse piloot bij de aanval op Hawaï WW2:
     “Als de dood onvermijdelijk is dan neem ik er zoveel mogelijk met mij mee”

     Maar ik stelde dus de vraag: is dat de oplossing?

  • Bravo..Deus enz.. heb het al zo dikwijls gezegd..wacht maar je zal janken blinde kiekens..pure Onwil het become jullie ik heb géén medelijden verrek maar..

 3. “Zelensky gokte op miljoenen levens door naar de demonen uit het westen te luisteren. Nu wordt hij door dezelfde demonen onder de bus gegooid.” —- Kom op zeg
  1. Zelenski wist precies wat hij deed en heeft exact uitgevoerd wat hem door zijn Westerse heersers opgedragen was. Zelenski kan niet voor zichzelf beslissen. Toen hij ooit het vredesverdrag in Ankara wilde ondertekenen werd hij direct teruggefloten door Boris Johnson (degene die Covid-19 zo serieus nam) en Burns van de CIA.
  2. Zelenski wordt niet voor de bus gegooid. Hij kan straks met een duikboot vertrekken naar Paraguay als hij zijn theaterstuk opgevoerd heeft.

  Als je kijkt naar een scenario voor genocide op een Oekraïens volk (Zelenski is volgens mij zelfs niet Oekraïens), dan is dit de meest effectieve manier. Breng ze allemaal bij elkaar naar een veldje met een klapperpistool en laat dan de Russen letterlijk kleiduiven schieten met zware artillerie. Vertel mij een betere manier voor georganiseerde genocide behoudens een vaccin ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in