Assad: Erdogan stuurt jihadisten

4
© elbetobm / Flickr (CC BY 2.0)

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zit achter de oplaaiing in Nagorno-Karabach. Dat zegt de Syrische leider Bashar al-Assad, meldt Reuters.

In een interview met het Russische persbureau RIA zegt al-Assad dat Erdogan “de belangrijkste aanstichter en initiatiefnemer is van het recente conflict in Nagorno-Karabach tussen Azerbeidzjan en Armenië”.

De Syrische president zegt ook te kunnen bevestigen dat Turkije jihadisten heeft gestuurd om in het gebied te vechten, iets waarvan Frankrijk de Turken eerder heeft beschuldigd.

De nieuwe gevechten tussen het islamitische Azerbeidzjan en het christelijke Armenië zijn de bloedigste in meer dan 25 jaar.

Rusland wil een onmiddellijk einde aan de oorlog. Sergei Naryshkin, hoofd van de Russische buitenlandse inlichtingendienst SVR, waarschuwt dat Nagorno-Karabach een nieuwe basis kan worden voor moslimterroristen die dan naar Rusland en andere landen kunnen trekken.

Onthuld: Erdogan geeft toe dat zijn motief achter de migranten-invasie een islamitische heilige oorlog is

  Kardinaal: "Moslims hebben me verteld dat ze Europa willen veroveren door middel van immigratie"
Vorig artikelLonden plant hervorming van het asielrecht: illegale immigranten krijgen geen asiel meer
Volgend artikelHassan ontvoerde en misbruikte 9-jarig Zweeds meisje – Vonnis: 40 uur taakstraf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wordt tijd dat Turkije hard wordt aangepakt.
  What goes around, comes around.

  Stel dat anderen anderen betalen om in Turkije te keer te gaan?

  Denk niet dat het aanraadbaar is voorTU om oorlog met RU te provoceren…

 2. Rusland zal de moslim terroristen nooit een basis gunnen aan zijn grenzen.
  wat Turkije betreft, Erdogan heeft echt wel uitbreidingsplannen voor zijn droom van het nieuwe Ottomaanse rijk.
  Als hij niet gestopt wordt dan zou het er wel eens van kunnen komen.
  Echter het nieuws wordt tegenwoordig enkel beheerst door de coronacijfers, dat er een stuk geschiedenis in brand staat deert blijkbaar niet veel.
  De corona hype verhinderd dat er nog aandacht gegeven wordt aan dingen en gebeurtenissen die wel belangrijk kunnen zijn.
  maar waarom zouden ze er hier wakker van gaan liggen ,het zijn tenslotte slecht christenen die het op hun kop krijgen.
  Hoe meer Christenen vermoord, belegerd en uitgeroeid er worden hoe stiller de linkse politiek wordt erover ,het werkt tenslotte in hun voordeel wat hun agenda aangaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in