Het duurde niet lang voordat het zich voordeed wat velen vreesden: Nadat de zwaar bevochten gebieden van Nagorno-Karabach door het christelijke Armenië aan het islamitische Azerbeidzjan zijn afgestaan door middel van een meer dan twijfelachtig vredesverdrag onder auspiciën van Rusland, beginnen de islamisten daar met het ontheiligen en vernietigen van kerken.

Een soortgelijke situatie is in Europa bekend van de Kosovo-oorlog, waar islamitische Albanezen na hun overwinning alle orthodoxe kloosters en kerken hebben vernietigd. De concessie van Rusland aan Turkije is dus niet alleen een verraad van de Armeniërs, maar ook van alle christenen in de regio. Een regio die wordt beschouwd als de oudste plaats van het christendom na het Heilige Land.

IS-terroristen ontheiligen kerken

Zoals te zien is op video’s en foto’s zijn het hoogstwaarschijnlijk de IS-strijders uit Syrië die door Turkije zijn binnengesmokkeld die christelijke gebouwen en culturele locaties aanvallen. Zo werd bijvoorbeeld de Armeense “Kanach Shame”-kerk uit 1818 in de door Azerbeidzjan veroverde stad Shushi slechts enkele dagen na de bezetting verwoest:

Een andere video toont een Azerbeidzjaanse soldaat op de toren van een kerk die islamitische leuzen schreeuwt en waarschijnlijk eerder het kruis heeft verwijderd:

Er zijn ook video’s die de soldaten in de veroverde gebieden laten zien die de meubilering van de Armeense huizen vernielen:

Religieuze oorlog in Nagorno-Karabach: Turkse milities onthoofden christelijke krijgsgevangenen

  Assad: Erdogan stuurt jihadisten
Vorig artikelVertolkster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan ons te islamiseren”
Volgend artikelKleine meisjes in uitdagende poses – kledingmerk verkoopt pedofielen kleding voor kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wordt het niet eens hoog tijd dat wij Turkse moskeetjes slopen en schijten op hun koran, net als zij dat nu deden in Syrie, in Cyprus, in Turkije?

    • Ja

      Hier al dagenlang gemekker als iemand een tekening van hun proleet maakt, maar als datzelfde geloof complete kerken sloopt blijft het muisstil in de MSM. Ze hebben geen respect voor onze geloven en culturen dan wij ook niet voor die van hun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in