Onthuld: Erdogan geeft toe dat zijn motief achter de migranten-invasie een islamitische heilige oorlog is

2

Erdogan noemt de migratiegolf de “Turkse horde” – “… dit is het laatste leger van de islam”. Kunnen nu eindelijk eens de, vaak vrouwelijke, Europese leiders deze islamitische maffioso echt gaan aanpakken? Er zijn tien miljoen Turken in Europa. Hoe zit het met het beginnen van deporteren totdat Erdogan uiteindelijk een betrouwbare tegenhanger wordt zonder veroveringsintentie?

Backup:

Erogan’s nieuwe shockplan: Albanië moet een asielssluis in de EU worden

  Turken openen spookstad na 46 jaar - Grieken razend
Vorig artikelDe Franse marine blijft illegale migranten naar Engeland helpen
Volgend artikelZwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Erdogan is gek, maar gevaarlijk.

  Personelijk is de is-lam een eenheidsworst.
  Makkelijkonder controle te houden.

  Klein aanslagje zoals op de Franse leraar: paar moskeetjes slopen,en geen “geloofs”uitingen meer inpubliek, op straffe van jaar dwangarbeid.
  Grotere aanslag: drone op mekka of medina.

  En dan ook doen.
  Dat werkt uitstekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in