Hassans garage en de windbreker waar het meisje de politie op wees

De 36-jarige Syriër Hassan in Timrå, Zweden, ontvoerde een meisje naar een bosgebied waar hij haar misbruikte. Hij werd ook veroordeeld voor een andere aanranding in het bijzijn van een driejarige op dezelfde dag – maar komt weg met een paar dagen gemeenschapsdienst als straf.

Het meisje speelde met twee andere kinderen op de speelplaats in de woonwijk van Hassan in Sörberge op 9 augustus van dit jaar, meldt het Zweedse nieuwsportaal Fria Tider.

Toen verscheen de 36-jarige Syriër en lokte de kinderen mee naar een garage, waar hij hen kauwgom aanbood.

Daarna was het meisje minstens een uur lang spoorloos en werd als vermist opgegeven omdat de andere kinderen haar niet konden vinden.

Uiteindelijk kwam ze terug en verklaarde dat ze ontvoerd was. Toen Hassan weer op de fiets naar huis kwam, werd hij door een politieagent opgepakt.

Tijdens het verhoor ontkende hij de misdaad, maar de arrondissementsrechtbank is overtuigd dat hij schuldig is.

“Het is nonsens. Het is een 9-jarig kind en dat zou ik nooit doen omdat het haram is”, zei hij in het eerste politieverhoor via een Arabische tolk.

Het meisje vertelde dat Hassan haar tegen haar wil naar het bos had gebracht. Bij een windbreker ging hij op de grond zitten, tilde haar jurk op en begon haar slipje naar beneden te trekken. Het meisje schreeuwde “stop, stop stop!” waardoor de 36-jarige losliet, zodat het meisje naar huis kon rennen.

Hassan, die in 2014 naar Zweden kwam, werd ook veroordeeld voor een andere aanranding op dezelfde dag 9 augustus. Hij hield een vrouw met een harde greep vast in de wasruimte van de woonwijk en reed met zijn onderlichaam tegen haar aan totdat hij een ejaculatie kreeg. Hij deed dit in het bijzijn van de 3-jarige dochter van de vrouw en de daad was, volgens de aanklacht, “waarschijnlijk schadelijk voor de veiligheid en het vertrouwen van een kind in zijn relatie met een naaste persoon”.

De rechtbank van Sundsvall heeft de 36-jarige moslim veroordeeld voor twee gevallen van onwettige dwang, één geval van seksuele intimidatie, één geval van poging tot seksueel misbruik van kinderen en een aantal minder ernstige drugsmisdrijven.

  Voortdurende trend: Grote migrantenbendes omringen en mishandelen Zweden

De straf zal echter slechts voorwaardelijk zijn met 40 uur taakstraf. Volgens de rechtbank heeft Hassan onder “een slecht humeur en eenzaamheid geleden” en heeft daarom alcohol en drugs gebruikt.

“Hij heeft benadrukt dat hij volledig nuchter is gebleven in de tijd dat hij in voorhechtenis zat en dat hij geen alcohol en drugs meer wil of zal gebruiken. De omstandigheden zijn nu zodanig dat kan worden aangenomen dat een reclasseringsambtenaar hem zou kunnen helpen om niet terug te vallen in criminaliteit, wat een bijzondere reden is om de straf met het oog op reclassering vast te stellen”, staat in het vonnis.

De districtsrechtbank is verder van mening dat de gepleegde misdaden van de 36-jarige “een relatief gematigde strafwaarde” hebben en benadrukt ook dat hij is gearresteerd en iets meer dan een maand in voorarrest heeft gezeten.

Hassan mag ook in Zweden blijven omdat de aanklager niet heeft geëist dat hij wordt uitgezet.

Het vonnis is ondertekend door rechter Kristina Bratteberg.

Immigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”

Vorig artikelAssad: Erdogan stuurt jihadisten
Volgend artikelPoetin: Russische interventie als de gevechten zich uitbreiden naar Armenië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. rechter, naar de douches sturen , heb er geen andere woorden voor.
    ik heb het gezegd
    ze zijn europa echt kapot aan het maken voor onze ogen en ze! gebruiken hun hoge rangen waar ze geamalgeerd zijn en ze gebruiken de hordes zogezegde vluchtelingen als wapen

    • stoornis of agenda om europa en Christelijke cultuur te vernietigen? De melopers zijn gestoord. Die rechters daarintegen een agenda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in