Asielzoekers op het Griekse eiland Samos hebben de lokale burgemeester boos gemaakt nadat ze zichzelf hadden gefilmd terwijl ze kindervoedsel likten in een supermarkt terwijl het land een heropleving van het Coronavirus beleeft.

Backup:

 

De politie in de stad Vethi heeft de asielzoekers gearresteerd na publicatie van de video op social media waarin een van de moslims een baby-yoghurt in een supermarkt pakt en de bovenkant ervan likt terwijl hij glimlacht naar de cameraman.

Giorgos Stanzos, burgemeester van Samos, reageerde met woede op de video en zei volgens Greekcitytimes:

Zulk asociaal gedrag, te midden van een pandemie, moet gestraft worden, waar het ook vandaan komt. We danken de Griekse politie voor het bewaken van de openbare veiligheid en gezondheid.

De walgelijke misdaad deed zich voor terwijl Griekenland sinds weken een nieuwe golf van Coronavirus-gevallen moet doorleven, waarbij het land op 2 oktober 460 gevallen registreerde, het hoogste dagelijkse aantal sinds de uitbraak dit jaar.

Lampedusa: Migranten stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

  Reisprivileges voor de rijken: zonder Corona mondkapje in het vliegtuig
Vorig artikel“CNN sucks!” – scanderen Trump-supporters tijdens live-uitzending
Volgend artikelHet ontbrekende signalement – Framing en het ontkennen van de werkelijkheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Met wat ie ook bezit laten betalen voor de schade, enmet hele gezin uitzetten; perdirect. Dat is dus cash, mobieltje, en sieraden.

  2. schandalig gewoon zoals dit volk zich gedraagd zet ze op een boot terug want hier komt alleen maar meer ellende van die horen hier niet en passen zich zeker niet aan doen waar ze zin in hebben opgerot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in