Het Washington State Department of Health (DOH) kondigde dinsdag aan dat het onderzoek doet naar rapporten van mensen die meer dan twee weken positief testten op COVID nadat ze volledig waren ingeënt tegen de ziekte.

Volgens Kiro 7 News , een CBS-filiaal in Washington, onderzoekt de DOH rapporten van de zogeheten “doorbraakgevallen”, waarvan wordt gezegd dat ze bij elk vaccin worden verwacht. Elk geval werd bevestigd met een polymerasekettingreactie (PCR ) -test of een positieve antigeentest meer dan twee weken nadat de persoon volledig was gevaccineerd, bericht The Defender.

Een meerderheid van de mensen met een bevestigde doorbraak in het vaccin ervoer milde symptomen, indien aanwezig. Sinds 1 februari werden echter acht mensen met doorbraakgevallen in het vaccin in het ziekenhuis opgenomen en de DOH “onderzoekt twee mogelijke doorbraakgevallen van vaccins waarbij de patiënten stierven. Beide patiënten waren meer dan 80 jaar oud en leden aan onderliggende gezondheidsproblemen ”, aldus ambtenaren in een persbericht.

Washington is niet de enige staat die doorbraakgevallen meldt. Florida, South Carolina, Texas, New York, Californië en Minnesota hebben ook gevallen gemeld van volledig gevaccineerde mensen die positief testten en ziek werden met Covid.

Het Florida Department of Health in Volusia County had zes gedocumenteerde doorbraakgevallen, Sumter County had er zes en Lake County had 26 zaken, volgens e-mails van elke woordvoerder van de provincie.

Dr. Sunil Joshi, voorzitter van de Duval County Medical Foundation , vergeleek het Covid-vaccin met het griepvaccin. “Het is bijvoorbeeld net als de griepprik. We weten het, we moedigen mensen aan om het griepvaccin te krijgen. Dat betekent niet dat u geen griep krijgt. Maar de ziekte is aanzienlijk verminderd”, zei Joshi. “Onthoud dus dat het hele doel hiervan vanaf het begin was om mensen uit het ziekenhuis te weren. En dus is alles wat positief is na het vaccin niet ongebruikelijk, het kan gebeuren”.

In Charleston, South Carolina, identificeerde het Department of Health and Environmental Control (DHEC) 134 doorbraakgevallen bij volledig gevaccineerde personen in de hele staat. Alleen al in de afgelopen maand behandelde Roper St. Francis Healthcare vier patiënten in het ziekenhuis en waren ze op de hoogte van 10 andere “doorbraak” gevallen waarvoor geen ziekenhuisopname nodig was.

  Batches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo's, zeggen wetenschappers

De Medical University of South Carolina meldde zeven Covid-gevallen bij volledig gevaccineerde mensen. Roper Hospital werkt samen met DHEC om positieve testresultaten te analyseren om te zien of varianten een rol kunnen spelen.

“Al deze personen die we identificeren die geïnfecteerd raken of zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen ondanks het feit dat ze twee doses hebben gekregen, dat virus zal naar DHEC worden gestuurd voor verdere analyse”, zei dokter Kent Stock, arts voor infectieziekten. “De vraag is: beïnvloedt dat fenomeen deze cijfers?”

In Wichita Falls, Texas, werden maandag zeven doorbraakgevallen in vaccins gemeld bij degenen die volledig waren ingeënt tegen Covidd. Van de zeven gevallen hadden er zes het Pfizer- vaccin en één had Moderna.

“We hebben daar vanaf het allereerste begin naar gekeken, sinds de vaccinaties begonnen en dus begonnen we te merken dat het misschien maar één per week was, twee per week, nu zijn we nu zeven”, zei Amy Fagan, assistent-gezondheidsdirecteur van de Wichita Falls Wichita County Public Health District.

Op 24 maart had Minnesota volgens Star Tribune 89 “doorbraak” Covid-infecties geïdentificeerd, waarvan een klein aantal resulteerde in ziekenhuisopname .

Uit voorzichtigheid beoordeelt de staat de gevallen om te zien of ze iets gemeen hebben, zei directeur infectieziekten Kris Ehresmann. “Een cluster van gevallen die op dezelfde locatie zijn gevaccineerd, zou kunnen duiden op een behandelingsprobleem met het vaccin, of dat er veel geinfecteerd was”, zei ze.

Toen hem werd gevraagd naar de doorbraakgevallen van vaccins in Minnesota tijdens een persconferentie van het Witte Huis op 26 maart, zei Dr. Anthony Fauci , de belangrijkste medische adviseur van president Biden: “Dit is iets dat we serieus nemen en nauwlettend volgen. U zult doorbraakinfecties bij elke vaccinatie zien wanneer u letterlijk tientallen en tientallen en tientallen miljoenen mensen vaccineert. Dus in sommige opzichten is dat niet verrassend”.

Volgens Fox News testte een vrouw uit Long Island, New York dinsdag positief op Covid – meer dan een maand nadat ze haar tweede dosis van het Moderna-vaccin had gekregen dat bedoeld was om te beschermen tegen het virus. “Ik schrok”, zei Rosen. “Ik ben de 4,9% die Moderna heeft gekregen en steeds nog Covid heeft gekregen”.

In een brief van 23 maart aan de redacteur van de New England Journal of Medicine, rapporteerden acht artsen over een onderzoek dat ze hadden uitgevoerd naar doorbraakgevallen aan de gezondheidsstelsels van de University of California, San Diego en de University of California, Los Angeles (UCLA).

  Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is

Volgens de brief heeft UCLA op 26 december 2020 een optioneel testprogramma ingesteld voor asymptomatische gezondheidswerkers die PCR-nasale testen gebruiken in een poging om asymptomatische SARS-CoV-2– infecties na vaccinatie op te sporen.

Van 16 december 2020 tot en met 9 februari 2021 ontvingen in totaal 36.659 gezondheidswerkers de eerste dosis van een Covid-vaccin, en 28.184 van deze personen (77%) ontvingen de tweede dosis. Van de gevaccineerden testten 379 mensen ten minste één dag na vaccinatie positief op Covid, en de meerderheid (71%) testte positief binnen de eerste twee weken na de eerste dosis. Na beide vaccinaties te hebben ontvangen, testten 37 gezondheidswerkers positief.

Volgens de studie was het risico om na vaccinatie positief te testen op Coovid tussen 0,97% en 1,19% – percentages hoger dan de risico’s die werden gerapporteerd in de vaccinonderzoeken van Moderna en Pfizer.

Zoals The Defender in december 2020 meldde, kan een verklaring voor “doorbraakgevallen” bij volledig gevaccineerde het gebruik van polyethyleenglycol (PEG) in mRNA COVID-vaccins zoals Moderna en Pfizer zijn.

Uit studies is gebleken dat ongeveer 72% van de mensen PEG-antilichamen kan hebben. Bij deze mensen kunnen de antilichamen een anafylactische reactie op het vaccin veroorzaken. Of de antilichamen kunnen het met PEG gecoate mRNA in het vaccin afbreken en degraderen voordat het de kans krijgt de cel binnen te dringen en te beginnen met het programmeren van de productie van spikeiwitten, waardoor het vaccin minder effectief is.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

Vorig artikelNoorwegen: oorlogsvluchtelingen op vakantie in eigen land oorzaak van verspreiding van infectie
Volgend artikelAmerikaanse sportschool biedt gratis lidmaatschappen aan voor niet-ingeënte mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in