Het werd zeer ongemakkelijk voor CNN’s Jim Acosta toen hij verslag deed van een verkiezingsbijeenkomst met Donald Trump. Op de achtergrond begon het publiek te scanderen: “CNN sucks!”

Jim Acosta, de Witte Huis-correspondent voor het links-liberale televisienetwerk CNN, was op maandag aanwezig tijdens de verkiezingsbijeenkomst van Donald Trump in Florida , meldt The Hill.

Het was op het moment dat de 49-jarige linkse journalist in de live-uitzending het publiek de les begon te lezen dat ze geen beschermende mondkapjes droegen dat het scanderen op de achtergrond aan kracht won.

Acosta probeerde de situatie te redden door te zeggen:

“Terwijl de mensen hier scanderen dat leden van het perskorps sucks, moet ik op iets anders wijzen dat sucks, geïnfecteerd te zijn met het Coronavirus”.

Maar nu wordt Jim Acosta ook beschuldigd van hypocrisie – foto’s laten zien dat hij zijn mondkapje heeft afgedaan toen hij niet meer voor de camera stond.

Dit is niet de eerste keer dat Trump supporters “CNN sucks” hebben gescandeerd. Toen het gebeurde tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Orlando afgelopen zomer, koos het televisienetwerk, dat is veranderd in een vorm van propagandakanaal dat zich bijna uitsluitend bezighoudt met het aanvallen van de president, ervoor om de uitzending van de bijeenkomst abrupt te onderbreken.

CNN zegt dat we “nooit meer terug naar het normaal gaan”

  Studie: Corona-sterfte wereldwijd ongeveer 0,15 procent
Vorig artikelDe islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s
Volgend artikelAsielzoekers filmen zichzelf terwijl ze babyvoeding likken in de supermarkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zelfde soort gezeik bij Jinek vanavond
    Zeuren over Wilders omdat hij benadrukt dat er voornamelijk niet-westerse allochtonen op de IC liggen en dan die rooie pollboer over dat veel PVV stemmers zich niet aan de maatregelen zouden houden, maar ja die PVV stemmers liggen dus niet op de IC he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in