Een video laat zien hoe een jongen wordt omsingeld en op zijn knieën gaat en gedwongen wordt de schoenen van de aanvaller te kussen voordat hij plotseling tegen het hoofd wordt geschopt. Dan wordt de jongen van zijn kleren ontdaan terwijl hij huilt en smeekt. De bende beveelt de jongen dan om naakt en zonder schoenen naast hun auto te rennen.

Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft meermaals de aandacht gevestigd op een nieuw misdaad beschrijvend woord dat in Denemarken gemunt is en wijdverspreid is geraakt. Het is “dominantiecriminaliteit” en het gaat om dusdanig geweld dat met name immigranten tegen de Denen plegen. Het geweld wordt beschreven als grof, roekeloos, ongeprovoceerd en komt vaak voor in het dagelijks leven. In Zweden heeft zich een soortgelijk woord verspreid: “vernederingsgeweld”.

Het afgelopen jaar hebben we talloze videoclips gezien waarin bendes eenzame slachtoffers blootstellen aan meedogenloze handelingen, zoals het in de mond duwen van een pistool, op het hoofd worden geschopt, gedwongen worden om schoenen te kussen en worden ondergeplast.

Schoenen kussen en volledig naakt op de grond kruipen

Samhällsnytt heeft opnieuw een voorbeeld gepubliceerd van het geweldsfenomeen dat in Zweden steeds meer terrein wint. Een VIDEO die gefilmd zou zijn in een parkgebied in het zuiden van Zweden toont bende gekleed in Adidas-broeken, terwijl ze een jongen vernederen en schoppen die soms helemaal naakt in beeld verschijnt.

Het is niet duidelijk wanneer het incident heeft plaatsgevonden en de achtergrond is nog onbekend. In de video beweren de daders, waarvan er één “Elamo” heet, dat het slachtoffer “geld schuldig” is. Hieronder staat het gesprek dat gaande is terwijl het slachtoffer naakt smeekt en huilt op het gras.

  Massale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: "Allahu Akbar!"

– Al het geld, man.
– Wat ben je aan het doen? Doe je dat?
– [Huilt] Mama.
– Zei ik dat je mag opstaan of?
– Sorry. [Huilt] Aj.
– Ah?
– Wat heb ik gedaan?
– Wat heb je gedaan? [Schopt tegen het hoofd]
– Je bent me geld schuldig! [Schopt tegen het hoofd]
– Jullie krijgen, jullie krijgt verdomme alles.
– [Onhoorbaar] Natuurlijk moet je ook schreeuwen!
– Sorry, maar het doet pijn, het is een reflex. Het… [Huilt]
– Waarom heb je je sokken niet uitgedaan… de sokken?
– Sorry, sorry. Zo.
– “Elamo”, ik denk dat we moeten, ik denk dat we een klein rondje met de auto moeten rijden.
– Dat denk ik ook.
– Maak je klaar om te rennen.
– Huh?
– Sta op!
– Kom op. [Onhoorbare naam] Kan ik op?
– Nee.
– De schoenen als ik zou moeten rennen?
– Nee.

Trend van schoenen kussen

Dit is niet de eerste keer dat we dit soort evenementen tegenkomen. Het afgelopen jaar hebben we verschillende video’s gezien die het fenomeen illustreren. Op een gegeven moment, eind vorig jaar, zagen we hoe een groep personen een jongen omsingelden en dwongen om de schoenen van de dader te kussen en hem vervolgens slaan.

De publicatie stoorde de vermoedelijke dader, wat ertoe leidde dat hij dreigde de verslaggever van Samhällsnyttt, Simon Kristoffersson, “ijskoud” te executeren. De videoclip van die gebeurtenis is hieronder te zien.

Golf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd

Vorig artikelAsielzoeker verdacht van verkrachting Italiaanse Coronavirus-verpleegster op klaarlichte dag
Volgend artikelBewakingsrobot in park Singapore zorgt ervoor dat mensen hun social distance behouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is echt de werkwijze van communisten, complete chaos en het land kapot maken! Waar blijven de trotse Germanen, die alles opgebouwd hebben, die de halfapen in een paar jaar tijds hebben verwoesd! Doodstraf voor die moordnaars in hun regering, volksopstand nu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in