Backup:

Duitsland: Afrikaan flipt in Aldi-filiaal

  Bang? Merkel annuleert haar AstraZeneca-vaccinatie afspraak
Vorig artikelStudie waarschuwt voor milieurisico’s van zonnepanelen – Gevaar van zware metalen
Volgend artikelWat is eigenlijk Democratie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Een Afrikaantje is van streek in Duitsland. Logisch, die inboorling was gewend om rond een vuurtje te hupsen, in z’n blote kont, en bemerkte dat zulks in z’n nieuwe vaderland niet de gewoonte is. Gevolg ???? Geheel de kluts kwijt !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in