In tegenstelling tot zijn verschillende gedocumenteerde eisen dat mensen onder de 70 jaar voor de vierde keer tegen Corona ingeënt zouden moeten worden, zei Lauterbach tegen het ZDF heute journaal: “Ik heb nooit gezegd dat alle jongere nu gevaccineerd moeten worden. Dat is gewoon niet waar.” Maar nog niet zo lang geleden had de SPD-politicus expliciet tegen Der Spiegel gezegd, onder andere, dat hij “de vaccinatie aan jongere mensen aanraadde”, schrijft Freewestmedia.com.

Op Twitter nam de minister van Volksgezondheid ook plotseling afstand van zijn eerdere aanbeveling om mensen om de drie maanden te laten inenten. Maar dat is nu juist wat zijn samen met minister van Justitie Marco Buschmann (FDP) gepresenteerde “Corona-beschermingsconcept” stelde om nog verdere inperking van de grondrechten te voorkomen. Alleen degenen die minder dan drie maanden geleden gevaccineerd zijn, zouden als “gevaccineerd” worden erkend, zo had hij gewaarschuwd.

De krant Bild onderstreepte de tegenstrijdigheden door de minister “verward” te noemen. Zij kopten het bericht met “Verwarde Lauterbach twittert uit zijn Corona-isolatie”.

In een interview met het YouTube-programma Hello Opinion ging de voormalige spionnenchef nog veel verder. Hans-Georg Maassen nam geen blad voor de mond: “Als je kijkt naar wat de heer Lauterbach heeft gezegd – soms is hij nauwelijks in staat een zin af te maken zonder een fout te maken – dan moet je je echt afvragen of de man nog wel de nodige geestelijke kracht heeft om zijn taken als minister uit te voeren, of dat de Bondskanselier hem niet door een ambtenaar van Volksgezondheid zou moeten laten onderzoeken.”

Maassen verwees ook naar uitspraken van Lauterbach in 2020. Toen had Lauterbach getwijfeld aan de werking van mRNA-vaccins. Maassen vervolgde: “Als hij mijn werknemer was, zou ik de grootste twijfels hebben over zijn vermogen om te werken. Of het een geestesziekte is of door stoffen die toegediend worden, kan ik niet beoordelen. Maar ik denk dat de man niet meer meester is over zijn zintuigen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinschade Narcolepsie bij Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach?Volg Frontnieuws op Telegram

  Dreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden "markeren"

Lees meer over:

Vorig artikelWereld op de rand van een nucleaire catastrofe
Volgend artikelWEF wil AI gebruiken om censuur van “desinformatie” te automatiseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

  • ja en aan zijn zieke pedo inteelt hoofd te zien is er wel meer mis met hem.

   Hij is het beste voorbeeld wat ik ooit gezien heb voor vroegtijdige abortus…

    • Ja, bezetenheid is ook mijn gedachte.
     Krijg je van al die duistere rituelen die zij uitvoeren. Rituele kinderverkrachting en moord en zo. Daarmee maak je krachten los die men niet kan beheersen. Het zijn demonen in mensenlichamen wiens zielen overgenomen zijn door kwade krachten.
     Aleister Crowley en Eliphias Levi hebben daar gedetailleerde beschrijvingen van gegeven.

  • Bijna 83% van ons volk is geesten ziek wie laat zich nou een giftspuit in zijn arm prikken dan moet je behoorlijk geestelijk zijn, het einde van de mensheid komt gestaag in beeld kijk maar om je heen daar zie je hoe het volk ten onder is aan het gaan aan corona een ziekte die niet bestaat.
   Het volk is ook voor een heel groot deel verloren en dat was ook de gedachten van het WEF de personen die de spuit nemen gaan dood de wappies die over blijven die zullen vervolgens steven van de honger en het WEF plan begint er nu ook te werken kijk maar om ons heen hoeveel honger en de dood tot gevolg nu al hebben in Afrika, wij zijn een van de domste volkeren der aarde in Europa.

   • Ik doe aan niet mee aan deze krankzinnigheid. Ik kijk het slechts hoofdschuddend aan.
    Bovendien ben ik al een hele tijd redelijk zelfvoorzienend. Ik heb een tuin met groenten en kruiden en een paar fruitbomen en sinds vorig jaar een aantal kippen. Ik heb een zonnepaneeltje, kook op butagas en heb een open haard om mijzelf te verwarmen in de winter.
    Dus iedereen doet maar lekker gek. Ik doe niet mee.

    • Voor de veiligheid, voor als het straks helemaal uit de klauwen loopt, heb ik Dodemansvingers bij mijn watertuin gezaaid. Zaad bij de Hortus vandaan.

     • Goeie!
      Ik zelf heb een cactushaag om mijn land. Zo hou ik de zwijnen en eventueel ander tuig buiten. En mocht er toch nog iets of iemand binnenkomen maken zij kennis met mijn bijl en kruisboog.

 1. Ik zit zojuist naar zijn toespraak te kijken.Je kunt gewoon ZIEN aan de manier waarop die zich beweegt dat die gast niet spoort.Walgelijk stuk stront.En dan nog dat verotte smoelwerk.Zou die nou echt die spuiten hebben gehad?Ik denk altijd dat ze die gasten een zoutoplossing geven maar zodra ze van ze af willen dat er dan een ander prikkie voor in de plaats komt.

 2. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 3. Hij zou zo een broer kunnen zijn van Josefine Paul (Bündnis 90/Die Grünen), de minister voor kinderen, jeugd, familie en nog wat. Die wil een groot aantal centra inrichten waar mensen hun politiek incorrecte buren kunnen aangeven. Die Stasi ist wieder da!

  • Zulke mensen worden niet verwekt uit liefde maar uit het kwaad hun hele opvoeding bestaat uit haat en geld het zijn in fijt geen mensen maar gehersenspoelde viezerikjes het kwade van de aarde een mensheid en kijk, hoeveel van het dom volk achter deze mensen aan lopen in de hoop dat voor hun ook nog iets van de kar valt.

 4. Dat dhr. Karl Lauterbach een neurologisch probleem heeft kunnen we als leek al langer dan vandaag vermoeden. Als hij zich ook nog door angst laat leiden zou het wel eens kunnen dat ie de job niet meer aankan en aan vervanging toe is. Dan kan hij thuis hopelijk voor hem genezen. Mogelijk wordt dat pre-pensioen.

  • Hij was CDU en is naar de SPD gegaan. Vroeger al een vreemde eend in de bijt. Vlinderdasje om. Zijn ex Frau zei in een interview dat hij helemaal geen inzicht heeft in virologie. Hij heeft ziekenhuis management gestudeerd. Zijn ex heeft virologie gestudeerd. Is op you tube te vinden. https://youtu.be/gQK3hhk_qPg

   Maar Lauterbach is al zo vaak aangevallen in onder meer de Bondsraad en ook in enkele talloze talkshows waar hij graag komt onlangs door een verpleger die hem in 2 minuten over zijn praktijk ervaring verteld en daarvoor is de man gewoon immun.

 5. Logisch als je iedere dag in de spiegel moet kijken om je haar te kammen of je te scheren dan schik je jij je toch te pleuris om naar die verlopen vreselijke lelijke kop te moeten kijken daar wordt dat mormel geestelijk gestoord van.

 6. Maar gezien het zeer volgzame gedrag van onze oosterburen best kans dat ze dit “Befehl” ook weer gewoon opvolgen. Man ik krijg duitse klanten al twee jaar over de vloer met mondmaskertjes zittend in hun busje terwijl ze in Nederland rijden. Komen bij mij binnen in zaak en kijken me dom aan als wij niks dragen. Mijn regel is mijn zaak vraag mij niet voor mijn masker op te zetten, gaat nooit gebeuren.

 7. Alles evolueert en wordt altijd een beetje bijgesteld… Pas op, ook hier wordt weer een zaadje geplant, om acceptatie bij de massa teweeg te brengen om te accepteren dat een beetje geestesziek en labiel toch best wel maatschappelijk kan….

  Dus wat nu, ‘probleem-reactie-oplossing’ zegt: niet accepteren, oplossing is weg uit het ambt en achter de geraniums in een gesloten inrichting.

 8. Mogelijk. Kijkt men naar een robot lauterbach
  Ga er vanuit dat het vreemde gedrag van Biden eveneens een mechanische hapering als oorzaak heeft

  Deze man is never gevaxt, weet wat erin zit

 9. Dr Angela Spelsberg, zijn ex-vrouw, staat lijnrecht tegenover hem wb virusregels.

  En op het wefinternetnieuws (nos) staat nu het mooie bericht dat de Eerste Kamer een kritische brief stuurde aan kuipers: men eist medezeggenschap igv nieuwe virusregels/t.a.v. de geplande wet: men zal die niet goedkeuren.
  Er is een meerderheid van 41 tegen.
  Tevens: https://citizens.news/647230.html Over wat ‘regeringen’ boven- en ondergronds uitspoken en over het opkopen door hen van
  survival-voedsel en -materialen.

 10. Redactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 11. Die Lauterbach begint nu al gek te worden om niet voor het poortje van het Neurenberg proces helaas is dat proces in Duitsland en zal nooit plaatsvinden Zodoende komen veel schurken er met een sisser vanaf!!!!!!!!!!!!De vele doden dan!!! ach die moesten toch opgeruimd worden!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in