Een groep kritische artsen heeft de bijwerkingen van de COVID-19 vaccins nader bestudeerd. Het resultaat is meer dan beangstigend. Vooral bij vrouwen hebben de nieuwe en nog lang niet voldoende geteste vaccins een negatieve invloed op de vruchtbaarheid en de vrouwelijke cyclus, bericht wochenblick.at.

 • Vaccinaties verstoren de menstruatiecyclus.
 • Dit komt ook voor bij ongevaccineerde mensen die langdurig contact hebben gehad met gevaccineerde mensen.
 • Wetenschappers vermoeden dat deze “overdracht” van bijwerkingen verband houdt met het spike-eiwit.
 • Artsen zijn ook kritisch over de andere bijwerkingen van de experimentele vaccins.
 • De artsen zien in de vaccinatie eerder een “biologisch wapen”, dat op een nog onbekende manier op het organisme inwerkt.
 • Vanuit militair oogpunt is de mRNA-technologie een perfect biowapen.

Op hun internetplatform, “Critical Thinking with Dr. T and Dr. P.”,moedigen Dr. Sherri Tenpenny en Dr. Larry Palevsky hun publiek, waaronder veel artsen, aan om kritisch na te denken over het officiële Covid-19 verhaal en de vermeende “reddende vaccins”. Op dit platform kwam uit de tienduizenden reacties over bijwerkingen een onverwachte focus naar voren op complicaties in verband met de menstruatie, zwangerschap en vruchtbaarheid van vrouwen.

Het was eigenlijk vanwege de drastische censuurmaatregelen op social media en de verwijderingen van Facebook- en Instagram-accounts dat een groep toegewijde Amerikaanse artsen samenkwam om intensief samen te werken.

De websites “Millions Against Medical Mandats” (“Miljoenen tegen medische mandaten”) en “My Cycle Story: A Research Study”  (“Onafhankelijk onderzoek en studie van de vrouwelijke cyclus in verband met de toediening van COVID-19 vaccins”) hebben wereldwijd alarmerende gevallen van complicaties aan het licht gebracht.

Er zijn nu drie webinars (“5-Doctors Discussion” – laatste bijeenkomst op 23 mei 2021) gehouden om de resultaten van het onderzoek tot nu toe te presenteren en een aantal van de schokkende correlaties en achtergronden van de COVID-19 pandemie te belichten die nu naar voren zijn gekomen.

  Inmiddels 7.766 DODEN 330.218 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Ernstige schade, maar geen immuniteit

De artsen zijn dan ook bezorgd dat met de nieuwe vaccins voor het eerst een technologie op mensen wordt uitgeprobeerd waarbij de lichaamseigen cellen een synthetisch eiwit produceren (naar verluidt het virale spike-eiwit). Aangenomen wordt dat dit eiwit verantwoordelijk is voor de bewezen dodelijke kwetsuren, zoals bij bloedstolsels of andere ernstige complicaties.

Dr. Larry Palevsky, kinderarts en arts voor spoedeisende hulp en spoedeisende hulp bij kinderen vat het als volgt samen:

Deze Covid-‘vaccinatie’ betekent niet dat u antilichaam-immuniteit tegen Covid zult krijgen. Het betekent niet dat u geen SARS Covid 2 virusinfectie kunt oplopen. Het betekent niet dat u niet in het ziekenhuis wordt opgenomen of sterft aan een infectie met het SARS Covid 2-virus. En het betekent niet dat het u zult stoppen met hetoverbrengen van de ziektekiemen.

Experimentele injectie voor iedereen

Integendeel, zo zei hij, als je ja zegt tegen het COVID-19 vaccin, accepteer je voor jezelf of voor je kind dat er een experimentele injectie wordt gegeven en dat er stoffen worden toegediend die nog nooit op mensen zijn getest, en waarvan het helemaal niet zeker is of ze infectieziekten überhaupt zullen voorkomen. Want zoals het nu is, zei hij, zijn er geen gegevens, geen veiligheidstests en geen kennis van de biologische mechanismen, alleen wat wordt ervaren en gezien.

Bovendien, zei Palevsky, is er ook te weinig bekend over het spike-eiwit:

Het fascinerende is dus dat het SARS-CoV2-virus niet eens aanwezig hoeft te zijn om het spike-eiwit schade te laten aanrichten in het lichaam. Dat zou u moeten doen opstaan en zeggen: Wacht eens even! Het spike-eiwit alleen al kan neurologische problemen en hersenbeschadiging veroorzaken? Ja. Longschade? Ja. Hartziekte? Ja. Beroerte, stollingsproblemen? Ja. Leverproblemen? Ja. Mannelijke en vrouwelijke voortplantingsproblemen? Ja. Huiduitslag? Ja. Het zijn injecties die u de mogelijkheid geven om uw eigen spike-eiwitten te maken om meer van die schade te veroorzaken, aldus Palevsky.

Vreemde verschijnselen bij vrouwen

  In vertrouwelijke Pfizer COVID vaccindocumenten staat dat "Shedding" mogelijk is via "Huid-op-huidcontact" & "Inademen van dezelfde lucht" en "Ontregeling van de menstruatiecyclus" & "Miskraam" kan veroorzaken.

Bovendien hebben de artsen zojuist de zeer complexe natuurlijke voortplantingscyclus van vrouwen na vaccinatie geobserveerd.

Het lichaam produceert constant een synthetisch eiwit na de injectie, wat we nog niet kenden. Naar mijn mening is dit een soort biologisch wapen dat een negatieve invloed heeft op bijzonder gevoelige, complexe, hormonale processen, zoals zwanger worden en zwanger blijven. Veel vrouwen hebben nu last van menstruatiekrampen, hevige bloedingen, miskramen en onvruchtbaarheid, en we kunnen niet verklaren waarom. De meest voor de hand liggende verklaring is dat de spike-eiwitten rechtstreeks van invloed zijn op de vorming van belangrijke zwangerschapshormonen zoals choriongonadotrofine (HCG),” aldus Dr. Christiane Northrup, assistent-professor in de verloskunde en gynaecologie in Portland en tevens auteur van verschillende medische standaardwerken zoals “Women’s Bodies – Women’s Wisdom” of “Wisdom of Menopause”.

Terwijl ze vroeger regelmatig te gast was in talloze tv-shows, zegt ze nu:

In 2013 rangschikte Readers Digest me onder de 100 meest vertrouwde Amerikaanse persoonlijkheden. Vandaag in 2021, zit ik bij het ‘Desinformatie Dozijn’. Dat is al een verbazend diepe val uit de gratie. De vraag is, wie bepaalt wat ‘gratie’ is?

Overdracht van de gevaccineerde naar de ongevaccineerde

Bovendien konden de artsen constateren dat deze verschijnselen, met name in de menstruatiecyclus, ook in dezelfde mate voorkwamen bij vrouwen van alle leeftijden die nog geen Corona-vaccinatie hadden gekregen, maar wel langdurig en nauw contact hadden gehad met gevaccineerde personen. De osteopaat Dr. Sherri Tenpenny vermoedt hier dat de overdracht van bijwerkingen van gevaccineerden op ongevaccineerden niet plaatsvindt door het doorgeven van ziektekiemen (shedding), maar dat functies van de vaccinatie worden overgedragen. Iets dergelijks is bijvoorbeeld reeds geconstateerd bij de bestrijding van de rattenpest in Australië, die werd uitgevoerd met een overdraagbare vaccinatie en sterilisatie van de vrouwelijke ratten. In dit geval vindt de overdracht plaats via lichaamsvloeistoffen.

  Voor iedereen onder de 80 zijn de COVID "vaccins" dodelijker dan de COVID zelf

Het perfecte biologische wapen

Interessant is ook de uitleg van Dr. Lee Merrit, een specialist in orthopedische chirurgie die reeds 10 jaar in militaire dienst is. In januari legde zij uit dat vanuit militair oogpunt de mRNA-technologie een perfect binair biologisch wapen is. En om bij de militaire visie te blijven, hieruit valt niets af te leiden dat wijst op immunisatie tegen een ziekte van de luchtwegen, maar zeer wel in de richting van het gebruik van juist zo’n binair biologisch wapen tegen delen van de menselijke beschaving.

Zo citeert Merrit ook uit het handboek van PNAC (Project for the New American Century), een neoconservatieve Amerikaanse denktank, waarin staat:

… geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die gericht kunnen zijn op specifieke genotypen, zouden biologische oorlogsvoering moeten transformeren tot een politiek nuttig instrument.

En dat is precies wat Merrit ziet gebeuren in de huidige situatie, alleen gaat het publiek tot nu toe uit van de verkeerde premisse van de waarneming.

Als je dit niet ziet als een gepland programma van ontvolking, dan kom je niet tot de juiste conclusies over hoe we met deze situatie moeten omgaan. En als je denkt dat dit allemaal toeval is, dan denk ik dat je je ernstig vergist, aldus de militaire arts.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKinderen gebruiken limonade om een positieve COVID-test te faken – en spijbelen
Volgend artikelProminent professor: reeds 1,6 miljoen verwondingen door vaccins in Europa – “miljoenen mensen zullen waarschijnlijk sterven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Lees dit maar eens goed dan hebben jullie een reden om bang te zijn, het corona virus is gewoon een klein griepje gezien bij deze dodelijke corona injectie.

 2. Het basisprobleem blijft echter dat diegenen die eigenlijk zou willen bereiken juist niet bereikt worden omdat deze dit medium niet zullen lezen.
  Of de msm nog ooit op het idee komt om kritisch te worden en dit soort zaken aankaart op een niet vooringenomen manier zal nog wel een tijdje duren, dan wel nooit.

 3. Mijn visie na 5 jaar intensieve studie in infecties en nu een jaar in corona. Corona was een griep maar is niet meer aanwezig. In dezelfde tijd van het coronavirus is een SARS(2)-covgid-19 OPZETTELIJK OP DE MENSHEID LOSGELATEN. Het SARS-2 is geen virus meer maar een “DRAGER” die de functie heeft om schadelijk bestanddelen die in de SARS-2 zitten ook in de vaccins op te nemen. Die bestanddelen bestaan uit mRNA delen, Nano-deeltjes, Gentherapie en spikes met de bedoeling mensen onder 5G controle te brengen en ze digitaal uitleesbaar en dirigeerbaar zijn. Zij zullen niets meer bezitten en “gelukkig” zijn en zonder zorgen!.(?) Zowel het SARS-2 alsmede de gevaccineerden dragen de besmettelijke delen over aan NIOET gevaccineerden! Het ergste (?) is dat de wereldbevolking voor het overgrote merendeel uitgemoord MOET worden. Van het SARS-2 virus ontving ik via de “feitenchekers van de CDC het bericht dat…..
  HET VIRUS VAN ZIJN BUITENSTE EIWITTEN ONTDAAN ZODAT HET NIET TE GENEZEN IS ” en de OSP`s (buitenste eiwitten van een virus) zijn vervangen door SPIKE-EITITTEN !”
  STEL U wordt besmet of gevaccineerd en zie wat er gebeurd….
  DE SPIKE-EIWITTEN NEMEN BEZIT VAN UW IMMUUNSYSTEEM (onomkeerbaar) is daarmee verwoest en kan nooit meer iets voor U betekenen.
  De SPIKES hebben nu de macht en gaan werkelijk alle weke delen van het lichaam aantasten o.a het hart, de longen, de nieren, de mild en in alle aderen vormen zich bloedstolsels (tromboze) waaraan een aantal patiënten overlijden door dat de zuurstoftoevoer is afgesneden! Vernielen een aantal lichaamsfuncties waaronder de voortplantingen bij man en vrouw! Als het nog niet erg genoeg is dringen de spikes door het hersen-bloed-barrière en komen daarmee in het functioneren van vele functies die worden aangetast zoals de motoriek het lopen en bewegen, zien (blind), gehoor(doof), geheugen en concentratie, evenwicht, reuk.
  HET LICHAAM WORDT DUSDANIG AANGETAST DAT HET DE STRIJD MOET OPGEVEN EN DE MENS STERFT.

  Dit alles is met vooropgezet plan en doel in het leven geroepen door de hele grote Industrieën, Grootkapitaal zoals Rothschild, Rockerfellers, Bilderberg Groep, de Wereld Economic Forum (WEF) BillGates, Verenigde Naties Wereld Gezondheid Organisatie Organisatie enz.
  HET WAAROM? zij vinden de bejaarden oneconomisch en onbruikbaar evenals de zieken, werkelozen, criminelen, en het grote domme volk waar zij ook niks aan hebben en moeten dus opgeruimd worden.
  VAN ELKE 14 MENSEN M,OET ER 13 STERVEN. Van 7,5 miljaard naar 0,5 miljard om een wereld te vormen zonder landen en grenzen, zonder rassen en één geloof. (dat zal de Islam dan wel worden)
  Voordeel is ook nog eens dat al hun vermogen geld, land, huizen, goud en diamanten ook aan de ‘ELITE” komt te vervallen want er zijn geen erfgenamen meer. WE staan met zijnn allen voor de keus….: het is zij of wij. Wij betekend dat niemand meer gevaccineerd moet worden, De mensen IVERMECTINE moeten gebruiken en daarmee besmetting voorkomen. Hiervoor zal de overheid en de RIVM en WHO tot staan moeten worden gebracht en dat is Uw keus hoe dat in zijn werk zal gaan.

  • Dat zou een ramp zijn inderdaad. Ik heb gisteren mijn overlijdens risico verzekering er eens op nageslagen en die zegt: wanneer een virus met kwaadwillende opzet onder de mensen wordt gebracht en je overlijdt daaraan dan krijg je niks.

   Verder had mijn dochter van 12 ernstige zorgen omdat ze niet ongesteld werd. Nu inmiddels wel maar haar moeder, mijn vrouw, heeft zich laten vaccineren en nu treedt dit voor het werst op. Het kan toeval zijn maar zet me welnop scherp. Ondanks dat ik geen seks meer heb met mijn vrouw en haar niet meer kus sinds de prik slaap ik wel elke nacht naast haar en geven we mekaar regelmatig een knuffel. Dus ben ik dan toch in de aap gelogeerd.

   • Hoi, hoe gaat het met u?
    En hoe is de thuissituatie nu?

    Ben erg benieuwd a.d.h.v. uw verhaal.

    Hoop dat alles okay is.

    Succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in