Eminent professor op het gebied van immunologie, Dr. Dolores Cahill geeft een oprecht interview aan Mike Ryan van Asia Pacific Today waarin zij stelt dat miljoenen mensen waarschijnlijk zullen sterven als gevolg van de COVID-19 ‘vaccins’, 1,6 miljoen in Europa zijn al “vaccin gewond”.

Australië is, net als het VK, de VS, Canada en de EU, in de greep van een gefabriceerde hysterie over COVID-19. Onze regeringen hypen de besmettelijkheid en gevaren van nieuwe virusstammen en jagen angst aan met gevallen en virus-hotspots.

Lockdowns, grensbeperkingen, mondkapjes dragen, sociale afstand bewaren en vaccinaties zijn in. De kosten van deze maatregelen en de beschikbaarheid van alternatieve behandelingen worden angstvallig genegeerd.

Het volksgezondheidssysteem is kapot – Regeringen zijn de verspreiders van verkeerde informatie en de media zijn hun propaganda mondstukken. De mainstream media stellen geen vragen over COVID-19 vaccins en hun veiligheid.

Dr. Dolores Cahill, een gerenommeerd expert in immunologie, is al zo’n 15 jaar deskundige in de EU op het gebied van toekomstige en opkomende technologieën. Zij is voorzitster van de World Freedom Alliance, een wereldwijd platform van organisaties die toegang bieden tot justitie, een echte dialoog voor gezondheidswetenschap en politiek, en die wereldwijd functionarissen ter verantwoording roepen op grond van de wet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArtsen waarschuwen: COVID-19 vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen”
Volgend artikelOnderzoekswaarschuwing: gevaccineerden verspreiden nieuwe gevaarlijkere covidvariant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. wel , ten eerste , het is goed dat er dokters zijn die zich verzetten tegen deze genocide ….maar hoe gaat de bevolking over gans de wereld – die trouwens een afkeer zal krijgen van al wat enige medische praktijk volgt of biedt – daar op reageren, ik ga in ieder geval geen enkele dokter nog vertrouwen , en ook ; hoe gaan al die cafe”s en restaurants reageren als hun geliefkoost publiek , de gevaccineerden , komen te sterven binnen enkele jaren , gaan ze dan met hangende pootjes komen smeken om hun zaak te redden en ons , ongevaccineerden , komen vragen om te komen eten?? want daar gaat het blijkbaar op uitdraaien….loontje komt altijd om zijn boontje hoor ….en wraak is altijd zoet, ik zie het al gebeuren; veel zaken zullen mogen sluiten als men nu toegeeft aan deze waanzin…ik lees ook , geen vaccin ,geen job…ams ik optimistisch moet zijn moet ik enkel wachten tot die bedrijven hun medewerkers zien doodvallen dus….en dan alweer , velen zullen de boeken moeten neerleggen….dus voor jullie allen liever “gevaccinneerden ” zien dan “ongevaccineerden ” , denken jullie beter nog eens goed na , als jullie hey besef kunnen opbrengen tenminste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in