Nadat scholen in Engeland ontdekten dat kinderen hadden uitgevonden hoe ze een LFD snel-resultaat COVID test positief konden maken met vruchtensappen en frisdrank – wat leidde tot uitsluiting van school – waarschuwden de autoriteiten ouders om waakzaam te zijn, en om te onthouden dat een positieve LFD test moet worden bevestigd met een vervolg PCR-test.

Hun vindingrijkheid zette ZME Science schrijver Mark Lorch aan om te zien of hij hun trucs kon verijdelen door uit te zoeken waarom de testen zo gemanipuleerd konden worden. Het blijkt te maken te hebben met hoe de antilichamen in de test reageren op de zure aard van de drankjes.

“Het handhaven van een ideale pH-waarde voor de antilichamen is de sleutel tot de juiste werking van de test”, aldus Lorch. Hij daagde de innovatieve jongeren uit een manier te bedenken om zijn ontdekking te weerleggen, zodat het werk kan worden gepubliceerd in een peer-reviewed schrift.

Kinderen, ik juich jullie vindingrijkheid toe, maar nu ik een manier heb gevonden om jullie trucjes te ontdekken, stel ik voor dat jullie je sluwheid gebruiken om een aantal experimenten te bedenken en mijn hypothese te testen. Dan kunnen we jullie resultaten publiceren in een peer-reviewed schrift.

Tot nu toe delen de jongeren de truc op Tik Tok en andere social media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We hadden vrienden zonder FacebookVolg Frontnieuws op Telegram

  Het vaccinmoordwapen van de globalisten is het speerpunt van hun ontvolkingsagenda
Vorig artikelVoormalig vicepresident Pfizer: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin tegen coronavirus dan door het virus zelf
Volgend artikelArtsen waarschuwen: COVID-19 vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik lees de engelse versie van dit maffe verhaal:
  “Further up the strip, next to the T (for test), are more antibodies that bind the virus.”

  Klemtoon op “BIND THE VIRUS”.
  Dat zou betekenen dat er inderdaad een virus is???? Want waar test dit ding voor dan? Dit virus dat nooit geisoleerd is, maar deze test pikt een “corona virus” op een wattenstaafje uit je neus op? Ik snap er geen zak meer van.

   • Ik duik er niet meer in. Het hele gedoe is lulkoek. Het enige dat ik weet met zekerheid is dat de rotzooi in de spuit de epifyse als doel heeft. En dat is heel slechte zaak als dat op gang komt. (Maar dat wordt niks over gerept).

 2. Hoeft ook niet. Zolang niemand het nog begrijpt of kan vatten gaat de ellende verder.
  Ook door het steeds maar aanpassen van definities van wat een virus is en wat een test doet en wat deze dan betekend blijft het allemaal giswerk. Dat is nu de moderne wetenschap (volgens de msm dan).

  • Klopt dat er heel wat gesproeid wordt, maar ik denk niet dat er een “virus” in het spel zit. Die covid sneltesten kunnen onmogelijk al die “varianten” bij benen. Dus wat pikt die sneltest op…? Ik vermoed dat het ook allemaal bullshit is. Cola en appelmoes testten ook positief op de covid las ik eerder. Als de test inderdaad op zuurgraad is gebaseerd, zoals beweerd wordt, kan het van alles zijn dat het oppakt. En dan wordt het maar “besmet met covid” genoemd als het positief is. Maar het kan iets totaal anders zijn waarmee de test reageerde. Die wetenschapper is in mijn opinie ook een spreekbuis voor de corona freaks. Wel leuk dat die jongens de loophole in de sneltest vonden met hun limonade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in