Terwijl iedereen vandaag naar de huidige show in het theater genaamd “Oekraïne” kijkt, plegen duizenden mensen zelfmoord in Shanghai, China, omdat de 25 miljoen inwoners van dat land nog steeds in lockdown opgesloten zijn en velen van hen naar verluidt verhongeren omdat zij geen voedsel kunnen krijgen, schrijft Brian Shilhavy.

Naar verluidt zijn er protesten en plunderingen begonnen, en er verschijnen gruwelijke beelden van mensen die van gebouwen naar hun dood springen, terwijl anderen zichzelf ophangen. Honden en katten worden op straat vermoord.

En dit is Shanghai! Ik heb in het verleden een tijd in Shanghai doorgebracht, en het is de modernste stad van China. Het financiële en winkelgebied zou kunnen wedijveren met Manhattan in New York, de Magnificent Mile in Chicago, of Beverly Hills in Los Angeles.

Als dit in Shanghai kan gebeuren, kan het overal gebeuren.

Woorden kunnen niet beschrijven wat ik vandaag gezien heb van de verslagen van de mensen ter plaatse, dus heb ik een korte videomontage gemaakt die beter zal overbrengen wat er op dit ogenblik in Shanghai gebeurt, dan alles wat ik kan schrijven.

Dit is ZEER SCHOKKEND! Het zal u verontrusten. Ik huil als een baby, telkens als ik deze filmpjes bekijk.

Maar de Big Tech social media platforms censureren veel hiervan, en ik zie er helemaal niet veel van, noch in de bedrijfsmedia, noch in de alternatieve media.

Maar het zou overal voorpaginanieuws moeten zijn!

PROTESTS, LOOTING, PETS DESTROYED AND MASS SUICIDES IN SHANGHAI AS PEOPLE STARVE DURING LOCKDOWNS


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie heeft volgens internationaal onderzoek de zwaarste coronadictatuur ter wereld? 1e plaats: Duitsland, 2e plaats: China, 3e plaats: Oostenrijk – Vrijste landen: Togo, Zweden, Bahama’sVolg Frontnieuws op Telegram

  De vaccin (des)informatie oorlog
Vorig artikelChinese burgers sterven van de honger en springen uit ramen hun dood tegemoet na weken van “COVID Zero” lockdown
Volgend artikelDr. Peter McCullough: COVID-19 prik dodentelling “Is erger dan een oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

  • Het waren de Amerikanen die alles ineen hebben gestoken hoor! Darpa, Fauci,Ralp Baric, peter Daszak, university of North Carolina Chapel Hill – klinkt niet erg chinees- en hun minions VN,WHO, Koningin van Jordanie etc…!!! Chinezen zijn depopulatie aan het uitvoeren op hun manier! Communisme heeft géén sikkepit recpect voor menselijk leven, hun leiders zijn zielloze creaturen!

 1. jammer voor ze, fuck china

  hoaxdemic kankuh chinese fakefucker/filmpjes

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=6m9PoKnCNR0 Proof: Zelensky REJECTED Peace With Russia , h**ps://i.imgur.com/JW6c0od.png , h**ps://i.imgur.com/O5rFZ5S.png , h**ps://i.imgur.com/DZrefaj.pnge fa

  • Godforbid if NATO gives Ukraine nuclear weapons that they will use, and blame Russia for. That’s another way the chaos can be started, instead of by continually provoking Russia. Nobody will know where the first rocket came from, as all other countries will respond within minutes or less. Gone, Europe.

   Interessant gesprek met die Aaron Mate. Ter info: Mate heeft ook een substack.

   • Dankje Immortal, nuttige info weer!

    We moeten het gaan aanzien wat er gebeuren gaat.
    1 ding is zeker; vluchten kan niet meer.

    Niemand weet nog waar heen te moeten… en het is niet niks om alles zo achter te laten…

    • We gaan met z’n allen ten onder. Dat is beter. Het spijt me wel voor mijn aardige buurmeissie. Ze is net met haar leven begonnen.

 2. Vaporizing corpses? In the USA liquifying corpses then pouring them out on fields growing crops? Corpses processing factories?
  But when Covid just started there was a terrifying drill with many corpses lying on the street, which many bought as being real. One man who hang himself forgot to tie the know of the noose. Is that even possible. I doubt it. The dead dog seems real. The terrified cats in bags where they can still breath seems strange. And why not eat the cats and dogs when starving. Even humans get eaten in a plane crash in a remote area, where no food grows.

  • Gertrude, met die hond was ook iets aan de hand.
   Volgens mij worden die dieren gewoon vergast of met een gif behandeld.
   Dat beestje was hélemaal in trauma status.

   Totaal verdwenen.

   Dit is zo ontzettend sick om te zien man….

 3. WHAT THE FUCKKKKK!!!!

  SERIEUS!!

  IK DACHT DAT HET NIET ERGER KON.

  W A L G E L I J K E “MENSEN”.. dat zijn geen mensen meer man….. hoe kan je zo met dieren om gaan..

  Omg!!!!!!!

  Dit is heftig….. die “mensen” in die blauw en witte pakken moeten serieus GELIQUIDEERD WORDEN.

  EN HEEEELLL SNEL!!!!!!!

  • Ik heb die beelden niet eens bekeken Lee,
   Dat ´durf’ ik al niet eens meer…
   Blijft te lang op mijn netvlies staan…
   Ik hou er voor mijzelf een stelregel op na,: Alles wat je je kunt voorstellen vindt plaats…
   Alles wat je voorstellingsvermogen (ver) te boven gaat ook…
   Ze hebben totaal geen compassie voor dieren en voor de medemens evenmin…
   Eigenlijk is dit wereldwijd zo…en al sinds de mens bestaat…

   • Lieve Dobby,

    Ik begrijp dat zo goed; gewoon niet meer willen zien.
    Dat heb ik met de moorden in Oekraïne heel erg; ik hoef het niet te zien.
    Het is eigenlijk gewoon letterlijk een horror film.

    En je hebt helemaal gelijk; alles wat je je kunt voorstellen vindt plaats…

    Toch een dikke digitale knuffel van mij (vanuit Rijswijk)!

    • Lieve Lee,
     Van mij ook een dikke digitale knuffel ( uit Amsterdam)!
     Hou je haaks, de grenzeloze ´hoogmoed’ van de bedenkers komt vroeg of laat echt roemloos ten val…

     • Dobby, wat lief! Dankjewel!!

      Ik ben altijd veel in Amsterdam geweest; hopelijk is de sfeer daar nog steeds zo ‘vrij en blij” als ik me kan herinneren :-).

      Vrij en blij moet in onszelf zitten, dat scheelt natuurlijk!

      De hoogmoed van de bedenkers komt inderdaad voeg of laat ten val.. aan ons om er klaar voor te zijn.

      Ik zag net een link van Monique; wel een handige link, misschien heb jij het ook gezien (of heb je er iets aan); gedroogde groenten en fruit, eigenlijk wel handig om te hebben, los van de supplementen; https://www.vehgroshop.nl/superfoods.

      Pas goed op jezelf Dobby!

      Grtjes
      Lee

  • Het is echt niet om aan te zien. Bedenk wel dat veel dieren dagelijks zo behandeld worden. Heb je de Palestijnen wel eens met hun zwerfhonden om zien gaan? Dan breken ze ze de poten, zodat ze nergens meer heen kunnen. Dan laten ze dat beest nog leven ook. Zo’n beest eens effe knap afmaken dan kunnen die klerelijers niet eens. Ik heb beelden gezien, de haren rijzen je ten berge. Ik kan begrijpen dat je geen zwerfhonden op straat wilt hebben en dat je ze dan doodschiet maar schiet dan eventjes raak. Dan kunnen die flikkers niet eens. Terwijl het normaal gesproken alles geweld en bloedbaden is met die lui.

 4. Aan het begin van de corona scamdemie zag je Chinezen neervallen op straat, wat later nep bleek te zijn. Trouwens als je je niet goed voelt ga je toch het huis niet uit?

  Zo geloof ik deze propaganda ook niet. Puur massa bewerking om straks weer strenge discriminerende maatregelen te nemen. Trouwens later bleken die lockdowns wel nee te fallen.

  • In Indonesie zijn beelden van Ollanda verschenen ( van ons dus) met plaatjes van ziekenhuisgangen vol met dode verpleegkundigen.
   Gestorven zgnd door corona.alsof ze vergast zijn..
   Walgelijk, hoe misleidend de msm is.

   • Ollanda?

    Dat is Spaans.

    In het Indonesisch is het Belanda’s …. dat zijn wij Nederlanders hé.. wel goed zeggen 😉 !!

    Misleidend inderdaad en bang maken, hopelijk weten ze beter!!!

    • Zo en of !!

     het is ongelooflijk.. als je Twitter bekijkt of LinkedIn, hoe STERK de gehypnotiseerde mensen geloven in de propaganda… het is echt brainwash!!

   • Ja het komt hier ook. Inclusief het katten- en hondenprobleem oplossen. Ze willen al langer van de katten in de natuur af dus is de volgende ‘virusuitbraak’ zullen ze katten besmettelijk noemen en dat is een mooie gelegenheid om alle Nederlandse katten op te ruimen. Met een knaagdierenplaag als gevolg dus kassa, nog meer virussen die ons zullen overspoelen.
    Als ze kippen, koeien en geiten kunnen ruimen zullen ze het met onze huisdieren niet laten. Het wordt een grote opruiming.

 5. april 11, 2022
  Posted in: Wereld
  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on linkedin
  Share on reddit
  Share on tumblr
  Share on whatsapp
  Share on email
  Protesten, plunderingen, huisdieren vernietigd en massale zelfmoorden in Shanghai, China
  Een afschuwelijk drama dat zich afspeelt in Shanghai, terwijl mensen verhongeren tijdens de lockdowns. Waarschuwing: de beelden zijn zeer grafisch.

  Eindtijdnieuws.com
  11 april 2022

  Terwijl veel mensen vandaag naar het huidige theater in de ‘Oekraïne’ kijken, plegen duizenden mensen zelfmoord in Shanghai, China. Ja, u leest het goed. De 25 miljoen inwoners zitten momenteel nog steeds opgesloten in een lockdown: in hun eigen woning! Velen van hen verhongeren naar het verluidt, omdat ze geen voedsel kunnen krijgen. De hoogbouw appartementen zijn veranderd in oorlogsgebieden, vanwege een stukje voedsel…

  Protesten en plunderingen zijn begonnen

  Er verschijnen vreselijke beelden van mensen, die van gebouwen naar hun dood springen, terwijl anderen zichzelf ophangen. Dit doen zij om de langzame hongerdoodmethode van de CCP te vermijden, hoewel dit absoluut niet de oplossing is en je naar een nog veel ergere hel brengt, die eeuwig is. Want zelfmoord is nog steeds moord.

  Huisdieren

  Op straat worden honden en katten vermoord. Huisdieren van mensen worden opgepakt, in zakken gedaan en in rivieren gedumpt, om te verdrinken of levend te worden begraven. Sommigen in Shanghai worden gedwongen om hun huisdieren te doden en op te eten!

  En dit is Shanghai!

  Het is de modernste stad van China. Het financiële district en het winkelgebied zouden wedijveren met Manhattan in New York, de Magnificent Mile in Chicago, of Beverly Hills in Los Angeles. Met andere woorden, als dit in Shanghai kan gebeuren, kan het overal gebeuren.
  De kampen lopen vol met mensen, die bij protesten werden gearresteerd; het kan hen in feite niets meer schelen.

  Health Impact News’ korte videomontage

  ‘Woorden kunnen niet beschrijven wat ik vandaag heb gezien aan de hand van verslagen van mensen ter plaatse. Dus ik heb een korte videomontage gemaakt, die laat zien en weten, wat er op dit moment in Shanghai gaande is, beter dan alles wat ik kan omschrijven.’

  Dit is zeer grafisch!

  Het zal je vermoedelijk heel erg verontrusten. Maar Big Tech en social media platforms censureren veel hiervan. ‘Ik zie hier helemaal niet veel van terug in de reguliere media, noch in de alternatieve media. Maar het zou nu overal voorpaginanieuws moeten zijn!’

  • Lee1990
   Quote”p straat worden honden en katten vermoord. Huisdieren van mensen worden opgepakt, in zakken gedaan en in rivieren gedumpt,” dat was normaal in het verleden .. bv. amsterdam had je nog honden en katten meppers .. de gevangen dieren werden in een kooi afgezonken in het ei .
   Hoe triest dan ook .
   Kijk ik zelf ben een gevoelige ziel , maar het leven heeft daar een schild om gezet .
   Ik kan het ook net als jij niet verdragen.
   Ik heb de beelden wel gezien en in het verleden nog erger zelfs ..
   De hele aardkloot is een pure horror onder invloed van de mens >!
   Ik ageer wel vaker tegen je , maar daar zit geen ongein in het is meer een wake up call zoals ik al zei je kunt de wereld niet op je nek nemen .
   Ik zit in de fase dat ik wacht tot mijn moppie naar huis gaat mijn 2 honden naar de grote roedel verkassen en dan ga ik naar huis . Beleef hetzelfde .. maar heb geen tijd om te zeggen ik geef het op ..
   Hart van een leeuw . Maar fijne dag .
   De zon begint te schijnen .. <<

   • Beste Cor,

    Dank voor je bericht!

    Ik merk vaak dat ik niet meer terug kom bij artikelen en dan zie ik ineens allemaal berichten, die heel lief of nuttig zijn.
    Zoals deze vanuit jou.

    Ik moet zeggen dat ik jou nooit als vervelend ervaar hier…

    Maar zoals ik het lees heb jij het (mentaal en fysiek) opgegeven?
    Vrede gevonden moet ik zeggen denk ik…

    Ik kan het zeker niet verdragen máár, ik frustreer me vooral om de verschillende mentale mind set die we hebben.

    De kampen zijn ZO goed te merken op LinkedIn en op Twitter,
    Het is zo onwerkelijk.

    En v.w.b. de dieren mishandelingen in China; het is gevoelloos wat ze daar doen.
    Maar ik hoop echt dat het volk nu (EINDELIJK) eens wakker wordt!!

    het erge is, dat ze zich allemaal laten bedotten.
    Zelfs HUN KINDEREN laten mishandelen door die achterlijke 2 daagse tests.
    Ik heb een youtube video van een Amerikaan gezien, die met zijn zoontje van 3 in een huis in ShangHai opgesloten zit…. maar hij laat zijn kind gewoon 2 daags testen!! Door vreemde mensen een stok in zijn keel.
    Was het voorgekomen dat ze TE DIEP gedaan hadden bij dat kind.

    MAAKT HIJ EEN PLAATJE ERVAN EN TRANEN ERBIJ…. EN HIJ STAAT ER BIJ EN KIJKT ERNAAR.

    1 woord; kindermishandeling.

    En dat vind ik net zo erg als dierenmishandeling!

    Ik kan me niet voorstellen dat dit de wereld nu is maar elke dag weer zien we de confronterende realiteit.

    Ik geloof in wonderen.

    Naar huis gaan we allemaal… maar VOORDdat het zo ver is, geloof ik erin dat we nog een héle strijd tegemoet gaan.

    OF we gaan in 1 klap MEt zijn allen naar huis.. door een nucleaire bom… en dan is het ineens klaar.
    Maar dat zou zonde zijn want deze aarde is meer dan dan alleen ellende.

    Je hoeft op Youtube alleen maar te zoeken op: “Flying over Italy (4K UHG)” of “Flying over USA (4K UHG)” of “Flying over Norway (4K UHG)” etc. dan zie je HOE prachtig onze wereld is.

    Er gaat iets gebeuren en wát, dat is een raadsel.

    Maar ik heb alle hoop dat we hierdoorheen komen en er een nieuwe tijd op ons wacht.

    Anders hebben we echt finaal gefaald als mensheid zijnde.
    Zou toch zonde zijn.

    Ik zie dit alles als een soort RESET voor onze Ziel; zodat we BETER willen en BETER gaan doen en BETER worden in het genieten van het leven hier op aarde.

    In plaats van kijken naar huidskleur verschillen etc… té beschamend voor woorden dat DAT onze focus is terwijl deze wereld echt wel heel mooi is!

    Alleen wordt de nadruk op het lelijke geplaatst.. en dat is goed.

    We gaan naar een tijd waarin we moeten richten op onszelf, in plaats van (emotioneel) afhankelijk zijn van anderen.

    Ik vind dat wel mooi om eerlijk te zijn.

    Hoeveel mensen hebben er wel niet kinderen terwijl ze zelf niet eens (financieel of vaker nog mentaal) stabiel zijn…..

    Dus ik ben er klaar voor…hoe het ook gaat lopen.

    En zo te lezen jij (gelukkig!) ook.

    Het gaat je goed beste Cor!

    • Dank je voor je bericht . 🙂
     Ach ik ben van de oude stempel amsterdrammer 🙂
     Ik geef graag wel eens een hak aan anderen .
     Is niet bedoeld om te minkukkelen . 😀
     Je woorden hebben inhoud .
     Gewoon doorgaan met beppen .
     Wensje een fijne dag en een inhoudelijke tijd .
     Hartelijke groeten 😎

  • Maar het waardeloos NL volk schreeuwt maar kopen wel de producten van deze moordenaars ik blijft het zeggen wat zijn wij een laf volk en zeker de schaapjes die gewoon zich lieten dood spuiten door Rutte en zijn bende.

   • Hi Immortal,

    Inderdaad… maar wat een engerd is dat eigenlijk; dat hij zijn kind dit aan laat doen!!
    Hij staat er machteloos bij te kijken.

    Shocking en weer tekenend voor de psychose/ brainwash waar volwassen mensen in verkeren en hun kinderen in meenemen!
    Die stok gaat veel te diep en hij, Mike, maakt er gewoon een afbeelding van met tranen en bespottend over zijn eigen kind.

    Beschamende man vind ik dit.
    Gewoon meedoen met alles en dan om de twee dagen in de rij staan.
    Mag hij wel een leraar zijn maar dat zegt dus helemaal niets meer.

    Wetenschappers, leraren, hoogleraren, maakt allemaal niet meer uit.

    Sterke ruggengraat of zwakke… dat blijkt nu dagelijks sterk naar voren te komen…oftewel; sterke ruggengraat = slagen voor Emotionele intelligentie test en zwakke ruggengraat = zakken voor emotionele intelligentietest ( EN JE KINDEREN AAN LEED ONDERWERPEN ).

    Die Mike heeft nog veel te leren…

 6. In het begin van al die Covid-ellende zagen we allemaal beelden van Chinezen die allemaal ter aarde stortte. Kan het zijn dat hier archiefbeelden gebruikt zijn die middels montage achter elkaar zijn geplakt zoals de springers uit de flats? Ik denk serieus dat er echt wel iets aan de hand is, maar aan de andere kant weet China ook heel goed hoe ze de zaken kunnen manipuleren,

 7. Ik hoor Putin er niet over piepen. Hij is toch vrienden met de voorzitter en opperbevelhebber van het leger Jinping? De premier treedt eind dit jaar af. Nog geen opvolger bekend. Het lijkt wel of China ten alle kosten aan het communisme wil blijven hangen. Want mss wordt het wel een kolonie van Rusland? Hoe gek kan het worden. Vermits ze zich ook bij de EU willen voegen. (grappie).

 8. Dit is werkelijk verschrikkelijk…..Arme Chinezen…Ik was in Shanghai…grote boulevard met prachtige skyscrapers….dit was in 2002….ik studeerde in China…..ach ik wist toen niet dat mensen van die wolkenkrabbers zouden springen /// Ze zijn zo leuk de Chinezen…intelligent met een rijke cultuur heerlijk eten ze hebben opperbeste humor en werken 2x zo hard als een westerling….acgh mijn hart bloedt voor hen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in