Wanneer een nieuw medicijn wordt geïntroduceerd, zijn er altijd regels over hoe het moet worden voorgeschreven. Nou ja, meestal. Sommige medicijnen moeten met voedsel worden ingenomen, andere moeten op een lege maag worden ingenomen. Sommige medicijnen moeten ’s ochtends worden ingenomen, andere ’s avonds. Sommige medicijnen zijn alleen geschikt voor volwassenen, andere kunnen beter niet worden ingenomen door ouderen of zwangere vrouwen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De regels over wanneer geneesmiddelen moeten worden ingenomen, worden opgesteld nadat de verschillende proeven zijn uitgevoerd. Soms veranderen de regels als artsen zien hoe een geneesmiddel verschillende groepen mensen beïnvloedt.

Zo werd pas na de verschrikkelijke ervaring met zwangere vrouwen ontdekt dat thalidomide veilig kan zijn voor sommige patiënten, maar ongeschikt voor vrouwen die een baby verwachten.

De regels zijn altijd opgesteld op basis van observatie en ervaring, en een arts die de voorschrijfregels negeert, kan in vreselijke problemen komen. Hij kan zijn licentie verliezen en voor het gerecht worden gedaagd.

Ik bestudeer en schrijf al sinds 1970 over geneesmiddelen en ik heb nog nooit een uitzondering op deze eenvoudige regels gekend – tot nu.

Het experimentele zogenaamde covid-19 vaccin wordt heel anders behandeld dan alle andere receptgeneesmiddelen die nu beschikbaar zijn en ooit gemaakt zijn. Het is nu het meest dodelijke medische product in de geschiedenis. En dat betekent dat het ook het meest dodelijke door de mens gemaakte product van welke soort dan ook is. Als de covid-19 prik een auto of een ketel zou zijn, zou het al lang uit de handel zijn genomen.

Hier zijn slechts enkele van de manieren waarop het geneesmiddel een ongekende speciale en zeer gevaarlijke behandeling krijgt.

Ten eerste is het gebruikelijk dat geneesmiddelen in eerste instantie met voorzichtigheid worden voorgeschreven. Geneesmiddelen kunnen worden uitgeprobeerd op specifieke groepen mensen. De proeven gaan meestal een paar jaar door voordat de geneesmiddelen algemeen beschikbaar worden gesteld. De experimentele covid-19 injecties worden echter aan meer dan zeven miljard mensen verstrekt terwijl de proef nog loopt. In het verleden zou geen enkel receptplichtig geneesmiddel op de markt zijn toegelaten, gezien de ontstellende resultaten van de eerste proeven met de covid-19 vaccins.

Waarschuwing: Nieuw-Zeelandse regering zal mensen "opsporen en vinden" die COVID-19 vaccin weigeren

Ten tweede is er altijd debat en discussie over een nieuw geneesmiddel. Van artsen wordt verwacht dat zij oordelen, opmerkingen en gedachten geven. De medische tijdschriften publiceren artikelen, brieven en casestudy’s. Vandaag is er geen discussie over de covid-19 prikken. Artsen die kritisch commentaar geven, verliezen hun licentie en worden verguisd. De media, die gewoonlijk snel de aandacht vestigen op problemen met geneesmiddelen, vallen artsen aan die de aandacht proberen te vestigen op bijwerkingen of sterfgevallen. Informatie wordt onderdrukt. De BBC gaat er bijvoorbeeld prat op dat zij critici van vaccins geen toestemming geeft om in haar programma’s hun bezorgdheid uit te spreken – zelfs als die bezorgdheid gerechtvaardigd is.

Ten derde maakt niemand zich zorgen dat hij wordt aangeklaagd, want iedereen heeft een immuniteit gekregen. Patiënten die kreupel zijn geworden kunnen misschien een relatief kleine schadevergoeding eisen van hun regering, maar dankzij tussenkomst van de investeerder in medicijnen, Bill Gates, kunnen de fabrikanten van de serums niet worden aangeklaagd. En het lijkt erop dat artsen ook immuun zijn voor gerechtelijke stappen in de burgerlijke rechtbanken. (De meesten hebben de internationale wet overtreden door experimentele producten voor te schrijven zonder zich er eerst van te vergewissen dat zij de volledige, geïnformeerde toestemming hadden gekregen van degenen die de prik hebben gekregen).

Ten vierde wordt aan degenen die een niet-goedgekeurd vaccin hebben gekregen (d.w.z. een vaccin waarmee zij de Verenigde Staten of Europa niet in kunnen), verteld dat zij ook een goedgekeurd vaccin kunnen krijgen (een vaccin dat wel is goedgekeurd en waarmee zij dus vrijer kunnen reizen). Ik heb geen enkel bewijs gezien waaruit blijkt dat dit veilig is. Er zijn geen bevredigende, afdoende tests of proeven geweest om te zien of doses van verschillende vaccins verenigbaar of dodelijk zijn.

Ten vijfde zeggen de farmaceutische bedrijven dat de tweede dosis van het vaccin twaalf weken na de eerste dosis moet worden gegeven. Maar veel artsen geven de tweede dosis slechts vier weken na de eerste. Er zijn geen tests geweest om aan te tonen dat dit veilig of effectief is. Naar verluidt krijgen artsen pas betaald voor het geven van de eerste vaccinatie na het geven van de tweede vaccinatie. Men hoeft niet cynisch te zijn om zich af te vragen of de artsen de tweede injectie misschien overhaasten zodat zij sneller betaald krijgen. Misschien zijn de artsen bezorgd dat als zij de tweede vaccinatie niet snel geven, de gevaccineerde misschien niet meer terugkomt voor de tweede vaccinatie – hetzij omdat hij slechte bijwerkingen heeft gekregen, hetzij omdat hij dood is. Voor zover ik weet hebben nog geen artsen de tweede vaccinatie toegediend aan dode mensen.

Toevalsproces of ontworpen? COVID-19 oorsprong en evolutie "Samenzweringstheorieën"

Ten zesde werd oorspronkelijk gezegd dat de covid-19 vaccinatie niet aan zwangere vrouwen mocht worden gegeven. Dit advies wordt nu in de wind geslagen en de prik wordt gegeven aan vrouwen die zwanger zijn of zwanger zouden kunnen zijn. Er is geen bewijs – laat staan voorbeeld – dat dit veilig is.

Ten zevende wordt de covid-19 prik toegediend aan terminaal zieke patiënten die als ongeschikt voor reanimatie zijn aangemerkt. Het lijkt niet echt zinvol om een injectie te geven die niets anders doet dan misschien een beetje het risico op ernstige ziekte verminderen bij patiënten die binnenkort zullen sterven en die, zo is besloten, moeten worden gemerkt met DNR-berichten – Do Not Resuscitate-berichten.

Ten achtste is het nu algemeen bekend dat de covid-19 prikken bloedproblemen kunnen veroorzaken, waaronder stolling. Maar ik weet dat de prikken worden gegeven aan patiënten die een medische geschiedenis van bloedstolling hebben.

Ten negende krijgen mensen een eerste injectie van het ene bedrijf en een tweede injectie van een ander bedrijf. Dit is in strijd met alle medische grondbeginselen. Er is nog geen bewijs dat dit op de lange termijn veilig is, maar vroege tests laten naar verluidt meer bijwerkingen zien.

Ten tiende zijn artsen van plan om in het najaar personen een dosis van de covid-19 prik samen met een griepvaccin te geven. Er zijn absoluut geen tests gedaan om te zien of dit veilig is.

Dat zijn dus tien manieren waarop het geven van de covid-19 prik, of hoe je het ook wilt noemen, onwetenschappelijk is. Dit is opzettelijk onprofessioneel en zeer roekeloos. De artsen die betrokken zijn bij dit massale, ongecontroleerde, globale experiment zouden uit het artsenregister moeten worden geschrapt en levenslang in de gevangenis moeten worden gezet. In plaats daarvan worden ze beloond met enorme sommen geld en lof.

COVID-19 vaccinatie: onnodig, inefficiënt en gevaarlijk! Dokters vellen een vernietigend vonnis

Geen enkele mainstream journalist durft vraagtekens te zetten bij wat er wordt gedaan – ook al is er duidelijk heel weinig wetenschappelijk bewijs voor dit experiment en wordt het weinige wetenschappelijke bewijs dat er is, genegeerd. Hun lafheid is ongekend.

Degenen die de leugens en de onzinnigheden accepteren, zijn, net als de brave Duitsers in de Tweede Wereldoorlog, de leugens en misleidingen aan het accepteren omdat dat gemakkelijker is, veel winstgevender, en veel comfortabeler dan de fraudeurs te confronteren met de eenvoudige waarheden die ik zojuist heb geschetst.

Intussen worden degenen onder ons die vraagtekens zetten bij deze fraude en bij het totale gebrek aan wetenschap achter wat er gebeurt, gedemoniseerd en aangevallen.

Het op meedogenloze en wrede wijze monddood maken en demoniseren van de medische waarheidssprekers is al het bewijs dat we nodig hebben dat de vermeende covid-19 pandemie de grootste fraude in de geschiedenis is. Het is geïnspireerd, in stand gehouden en gepromoot, zonder genade, door de meest slechte mensen die de wereld ooit heeft gezien. En het medisch establishment moet zichzelf nu beschouwen als deel van de samenzwering van het kwaad dat ons heden en onze toekomst bedreigt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Update: BA weigert te ontkennen dat piloten stierven na COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEerste land dat zijn bevolking dwangmatig vaccineert
Volgend artikelBritse minister: volledig gevaccineerden hebben veel meer kans om Covid te krijgen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Dat je soms van een medicijn de ene keer dat merk krijgt en volgende keer van een totaal ander merk, is niet nieuw meer.
  De reden daarvoor zijn altijd omdat het kosten besparend is.
  En ook dit valt soms slecht voor gebruikers waarna ze dan vaak weer de eerdere krijgen voorgeschreven.
  Maar bij die gif prik maakt het niet uit. Ze doen maar wat.
  Maak er maar een mix van, dan heb je ze allemaal gehad, mag je elk land in.

  • Apart, ik ben vandaag zowat de enige die hier reageert vanaf een uur of 6.
   Is er soms ergens iets te doen wat ik gemist heb?

   • Ja Bert. De mensen hebben het druk
    Ze willen snel nog even een beetje inkopen doen hier en daar
    Voordat die lul van een rutte of de jonge Woensdag de boel weer dichtgooit
    ??

    • Je bent de 2de die het heeft over 15 juli, de dag van de start van de Permanente Lockdown. Die datum werd in een uitgelekt document genoemd, klopt dat? Pff, wat een ramp als dat gebeurd.

     • De disco tenten worden toch alleen gesloten en de kroegen eerder dicht.
      Welk nieuws heb ik ergens gemist?
      Over de winkels en supermarkten heb ik niks gehoord, anders stond het wel daar aangegeven op de voordeur.
      Of zit iedereen mekaar weer gek te maken.

     • En dat zou dan zomaar, zonder dat het ergens gestaan heeft of bekend is gemaakt aanstaande donderdag gebeuren.
      Midden in de week.
      En ik hou elk nieuws bericht in de gaten, op elke site.

  • Een mix verdoezeld verder de aansprakelijkheid dan wel de veroorzaker. Politiek haalt zijn schouders dan op van dat ze dat niet hadden kunnen weten (als ze overigens wat weten).
   De rest…..ach, of “och erm”.

 2. Ook dit bericht zou je aan artsen moeten laten lezen en voorleggen met de vraag waarom er deze keer zonder een kritische melding zo makkelijk hieraan wordt mee gewerkt.
  Ik ben dan wel benieuwd naar zo een antwoord en wat de reactie hierop zal zijn.
  Volksgezondheid? Zo achterlijk zijn ze nou ook weer niet.

 3. En dan dr. Mengele beschuldigen van allerlei experimenten, waar niets van te bewijzen valt,er zijn geen documenten gevonden, sterker nog hij bleek een goede arts, die heel veel kinderen van noma heeft , een vreselijke zwerenziekte, heeft genezen! Wat de gasten van nu doen is zeker mmassamoord en de verantwoordelijken, horen in de gevangenis thuis!

  • Daar hebben we onze forum nazi weer.
   Mengele was een held.

   Ik heb toch de nodige beelden gezien met getuigen.
   Waar Mengele duidelijk op te zien was.
   Maar dat hebben ze ook allemaal verzonnen, die rot joden.

 4. Al dit gedoe heeft maar één doel dat weten we allemaal het vacine is onderzocht en daar komt niet veel goed uit als dood en verderf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in