Foto ter illustratie © Needpix

Social media is in rep en roer door het verhaal dat vier piloten van British Airways binnen een paar weken na elkaar zijn overleden, met de suggestie dat het Covid-vaccin hierbij betrokken is. Een foto met condoleanceregisters voor vier mannelijke piloten op het hoofdkantoor van BA, die op Twitter werd verspreid, wakkerde het vuurtje aan. Net als een stemopname, naar verluidt van het onafhankelijke radiostation English 909, waarop een man zegt: “Het wordt hier te gek. Ik weet niet of ik het jullie verteld heb, maar mijn vriend die BA-piloot is, heeft me net verteld dat de derde BA-piloot in de afgelopen zeven dagen is omgekomen. De eerste twee waren in de 40 en 50 en de derde was midden 30. Absoluut fit, geen onderliggende aandoeningen. Krijgt zijn tweede injectie en hij is binnen een paar dagen dood. Precies hetzelfde als de eerste twee”, schrijft Sally Beck.

De Britse nationale luchtvaartmaatschappij gaf een verklaring uit waarin stond dat er geen verband was tussen de sterfgevallen. Dit is door Reuters factcheckers gepresenteerd als een ontkenning, maar in feite weigert BA te zeggen of de piloten al dan niet een Covid-19 vaccin hadden gekregen.

Sterfgevallen onder piloten zijn echter zeldzaam maar het kan uiteraard gewoon ‘pech’ of ’toeval’ zijn, maar volgens een gepensioneerde RAF-piloot die ook gezagvoerder was van een luchtvaartmaatschappij en voor verschillende onafhankelijke Britse luchtvaartmaatschappijen heeft gevlogen, zijn piloten een bijzonder gezonde beroepsgroep:

“Ik heb voor een aantal luchtvaartmaatschappijen gewerkt, en ik kan me niet herinneren dat een piloot vóór zijn pensioen aan een ziekte is overleden. Vier in een paar weken? Ongehoord.

Ik ben een gepensioneerde piloot, geen medicus, maar gezond verstand zegt me dat als er een stollingsprobleem is met het [AstraZeneca of Johnson & Johnson/Janssen] vaccin, blootstelling aan diep-veneuze trombose [een bekend probleem bij lange-afstandsvluchten] relevant zou kunnen zijn”.

Informatie over de doodsoorzaak van de overleden piloten is vaag. De eerste die overleed, op 4 mei, was Senior First Officer Grant Mercer, leeftijd onbekend, een fervent ijshockeyspeler die op een crowdfundraising-pagina, opgezet om zijn begrafenis te betalen, wordt beschreven als: Een geweldige vriend die leefde voor zijn vrienden en geliefden. Hij was waar de actie was, alles wat leuk of adrenaline-vol was deed hij en zorgde ervoor dat iedereen er ook bij betrokken was.

Zoals de foto van hem met een hockeystick laat zien, was hij een fitte man die van sport hield. Op de pagina staat niet hoe hij gestorven is.

  Dr. Coleman: "Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket"

Piloot Edward Brice-Bennett, 33, overleed op 2 juni. Zijn weduwe Kate is zes maanden zwanger. Ze hebben ook een dochter Illa, twee, en waren vier jaar getrouwd.

Een onderzoek in Salisbury heeft uitgewezen hoe Brice-Bennett rond het middaguur door iemand uit het publiek op een openbaar fietspad in Tidworth bewusteloos naast zijn fiets werd gevonden. Paramedici slaagden er niet in hem te reanimeren en na 45 minuten werd hij dood verklaard.

De lijkschouwer kreeg te horen dat Brice-Bennett inwendige bloedingen had gehad, maar er is geen doodsoorzaak vastgesteld. Toxicologisch en histologisch onderzoek werden bevolen en de zitting werd verdaagd.

Vader van twee kinderen Nicholas Synnott, 60, stierf drie weken geleden. Hij had een record van 243 dagen in het ziekenhuis doorgebracht, vechtend tegen Covid, waar hij in maart vorig jaar was opgenomen. Zijn dood kwam zes maanden nadat hij van de intensive care was ontslagen naar zijn huis in Betchworth, Surrey. Hij was erg blij toen hij het ziekenhuis verliet met zijn vrouw Nicola, 54, die elke dag aan zijn bed had gestaan, en sprak over zijn vreugde bij zijn vertrek. Hun twee kinderen zijn Rebecca, 24, een liefdadigheidswerkster, en George, 21, die naar verluidt een opleiding volgt om piloot te worden net als zijn vader.

De doodsoorzaak van Synnott is niet bekend gemaakt, maar er wordt gespeculeerd dat hij stierf aan complicaties veroorzaakt door Covid-19. Het is echter bekend dat patiënten die Covid hebben gehad en vervolgens het vaccin krijgen, kunnen lijden aan antilichaamafhankelijke versterking (ADE), waardoor de ziekte kan verergeren als je het vervolgens oploopt.

Op 17 juni zei BA-woordvoerster Helen via Twitter: “Er is geen enkele waarheid in de beweringen dat de vier sterfgevallen met elkaar in verband staan”. Ze zei niet of de piloten waren gevaccineerd.

Gisteren zei British Airways dat ze het personeel niet vertellen of ze zich wel of niet moeten laten vaccineren. Drie keer gevraagd om te bevestigen of te ontkennen of de dode piloten Covid-vaccins hadden gehad, weigerden zij commentaar te geven.

Ze zeiden wel dat hun collega’s niet allemaal in de afgelopen zeven dagen waren overleden, wat waar is, maar ze reageerden niet toen ze het volgende verzoek om nadere informatie over vaccinatie kregen toegestuurd.

In het verzoek stond:

“We weten dat de AZ-prik bloedstolsels en trombose kan veroorzaken, we weten dat de Pfizer prik hartproblemen kan veroorzaken. Deze bijwerkingen zijn tijdens de tests niet aan het licht gekomen en de vaccins zullen niet zijn getest op piloten of passagiers die veel vliegen. Heeft het feit dat vier BA-piloten binnen een paar weken zijn overleden te maken met de prik? We weten dat bij Air India ook 5 piloten zijn overleden.

  Schokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen

Er lijkt zich een patroon te ontwikkelen dat moet worden onderzocht. Als vliegreizen de pas gevaccineerden kunnen verslechteren, is het misschien alleen maar een kwestie van tijd nemen om de prik te laten inwerken. Op die manier kunnen levens worden gered. Als we dit niet kunnen onderzoeken, kunnen nog veel meer piloten/passagiers sterven voordat een verband is bevestigd of uitgesloten. Het is echt belangrijke informatie”.

Beide woordvoerders van de pilotenvakbond, de British Airline Pilots Association (BALPA), Nancy Jackson en Brian Strutton, weigerden commentaar te geven omdat ze het verhaal als “nepnieuws” beschouwen, zeiden ze. Zij weigerden te zeggen of zij een onderzoek hadden ingesteld.

Volgens de advocaten hebben drie BA-kapiteins en andere bemanningsleden van de luchtvaartmaatschappij in februari contact met hen opgenomen omdat zij bezorgd waren dat BA hen onder druk zette om de experimentele injectie te nemen. De BALPA was niet geïnteresseerd om hun zaak op te nemen en zij voelden zich tegengewerkt. Het personeel won juridisch advies in maar het resultaat van hun onderhandelingen is onbekend.

De regelgevende instantie voor de luchtvaart, de Civil Aviation Authority (CAA), heeft nog niet gereageerd.

De nog niet geïdentificeerde stem in de radio-opname zegt:

“Vanwege [de sterfgevallen] voert de BA nu crisisbesprekingen met de regering over de vraag of zij gevaccineerde piloten zullen toestaan te vliegen. Het probleem daarbij is natuurlijk dat ongeveer 80 procent, volgens mijn vriend bij de BA, 80-85 procent is geïnjecteerd. Dan kun je misschien nog maar 10 procent van de piloten laten vliegen. Het is een klein aantal en een serieus probleem”.

BA ontkent dat zij in “crisisbesprekingen” zijn met de regering en verwijst naar een verklaring van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency waarin Dr. Sarah Branch, de directeur van vigilance and risk management of medicines voor de MHRA zegt:

“Er zijn momenteel geen beperkingen voor de luchtvaart of andere industrieën en activiteiten na de vaccinatie. Ons advies blijft dat de voordelen van het vaccin bij de meerderheid van de mensen opwegen tegen de risico’s. Het is nog steeds van vitaal belang dat mensen zich melden voor hun vaccinatie en voor hun tweede dosis wanneer zij daartoe worden uitgenodigd. We vragen iedereen die vermoedt dat hij een bijwerking heeft ondervonden die verband houdt met zijn Covid-19-vaccin, dit te melden op de website van de Coronavirus Yellow Card”.

  De echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzeloten

Een luchtvaartdeskundige, John Le Sueur, schrijft:

Deze video van de Stew Peters show op Red Voice Media maakt duidelijk dat piloten in Amerika onder druk worden gezet om het vaccin te krijgen terwijl passagiers wordt geadviseerd niet te vliegen nadat ze het hebben gekregen.

Er wordt beweerd dat twee Amerikaanse piloten soortgelijke situaties hebben meegemaakt, waarbij één piloot een vliegtuig op een brancard verliet.

We moeten het hebben over hypoxie, of zuurstofgebrek. Vliegtuigen staan van binnen onder druk om ons op grote hoogte voldoende zuurstof te geven om te ademen zonder dat we ademhalingsapparatuur nodig hebben. In geval van plotselinge decompressie moet het vliegtuig een noodduik maken tot ongeveer 3.600 meter of minder, omdat dat ongeveer de maximale hoogte is met voldoende lucht om natuurlijk te ademen. In de zuurstofmaskers voor de passagiers zit net genoeg zuurstof voor de passagiers om te ademen terwijl de piloten het vliegtuig naar een voldoende beademende hoogte brengen, en slechts een beetje meer in het aparte cockpitsysteem.

Als u gevaccineerd bent, wordt u geadviseerd niet te vliegen omdat de druk in het vliegtuig kan leiden tot bloedstolsels, een zeer ernstige kwestie die u kan doden of een beroerte kan veroorzaken. Dat is al erg genoeg voor een passagier, maar het is onbegrijpelijk dat luchtvaartmaatschappijen en regeringen piloten onder druk zetten om zich te laten vaccineren. Als blindheid, een beroerte of een hartaanval vlak voor de landing plaatsvindt, zal zelfs de tweede piloot een reactietijd nodig hebben om de situatie te boven te komen. De landing is zowat het gevaarlijkste moment in een vliegtuig en er gebeurt heel wat in de cockpit, waarvan een groot deel kritiek is en zeer snel kan escaleren in gevaarlijke situaties.

Godzijdank zijn er twee piloten in de cockpit, van wie een van beiden het vliegtuig solo kan landen. Als beide piloten tegelijk problemen hebben, bent u ten dode opgeschreven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe poorten van de hel staan wijd open
Volgend artikelMesaanval in Duitsland: ten minste drie doden en zes gewonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. dus straks geen verplichte spuiten maar ook geen piloten en dus doel bereikt, er wordt alleen nog voor n selecte groep gevlogen.

  2. ik kwam de volgende opmerking tegen bij het commentaar van een andere reageerder: hij/zij zei dat op de flightradar app je kan zien welke toestellen vliegen. Deze app heeft ook de functie om vliegtuig-noodsignalen weer te laten geven. Het schijnt dat sinds de vaccinaties het aantal meldingen van noodsignalen enorm is gestegen.
    (ik heb zelf de noodsignaal melding weer uitgezet omdat je meerdere malen per dag een signaal krijgt)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in