45.000 Amerikanen zouden volgens een Amerikaanse klokkenluider binnen drie dagen zijn gestorven aan het COVID-19 vaccin, wat heeft geleid tot een rechtszaak tegen de federale overheid, meldt dailyexpose.co.uk.

Thomas Renz, een advocaat uit Ohio, zou de informatie hebben gekregen van een klokkenluider die de werkelijke aantallen heeft gezien die werden gerapporteerd aan de VAERS-systemen.

Thomas Renz, een advocaat uit Ohio, is een rechtszaak tegen de Amerikaanse regering begonnen omdat zij het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 vaccins in de doofpot zou hebben gestopt.

Volgens Renz zou een klokkenluider – aangeduid als Jane Doe – die een insider is en informatie heeft gezien over het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), de cijfers en relevante informatie aan hem hebben doorgegeven.

Tijdens een evenement dat werd georganiseerd door Awaken America, zei Renz: “We hebben iemand die op straffe van valsheid in geschrifte heeft gezworen dat er minstens 45.000 doden zijn gevallen.”

Renz verklaarde dat, hoewel hij de informatie op dit moment niet kan bewijzen, hij zei dat hij met America’s Frontline Doctors – een team van medische professionals die strijden voor medische vrijheid voor Amerikanen – “de bevoegdheid” heeft gekregen om de rechtszaak in Alabama aan te spannen.

Naar verluidt heeft de klokkenluider verklaard dat er ongeveer 11 VAERS-systemen zijn die bijwerkingen en sterfgevallen in de VS rapporteren, en één systeem alleen al zou de schokkende 45.000 sterfgevallen door de Covid-prikken hebben gerapporteerd.

Renz gelooft echter dat dit aantal “immens veel hoger” ligt en roept op tot onmiddellijk onderzoek naar het VAERS-systeem.

De advocaat zei dat deze informatie en rechtszaak niet door de mainstream media zal worden gemeld en waarschijnlijk zal worden gecensureerd door grote tech-bedrijven zoals YouTube, Facebook en Google.

Renz zei dat deze grote tech-giganten “medeplichtig zijn aan het veroorzaken van de dood”, en dat hij niet kan wachten om hen “keer op keer” aan te klagen.

Via zijn advocatenkantoor in Ohio, Renz Law, klaagt Thomas het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (DHHS) aan om de uitrol van het COVID-19 vaccin onder kinderen van 15 jaar en jonger te stoppen.

De rechtszaak werd aangespannen door Renz en zijn juridisch team samen met America’s Frontline Doctors tegen de Emergency Use Authorisation (EUA) van de COVID-19 vaccins, waarvan zij stellen dat er “geen lange termijn studies zijn gedaan naar de impact op volwassenen, laat staan op kinderen”.

Bovendien betwist de rechtszaak de wettigheid van de EUA, omdat de wet stelt dat kinderen risico moeten lopen, waarbij Renz aanvoert dat de “CDC stelt dat kinderen statistisch gezien een sterftecijfer van NUL procent hebben door COVID-19”.

Recente gegevens van VAERS tot en met de week van 2 juli toonden aan dat 29,5% van alle gerapporteerde sterfgevallen in de VS na toediening van de COVID-19 injectie in de afgelopen zes maanden en twee weken plaatsvonden.

Uit de gegevens bleek dat tussen 14 december 2020 en 2 juli 2021 in totaal 438.441 bijwerkingen aan VAERS werden gemeld, waaronder 9.048 sterfgevallen. In vergelijking met de voorgaande week was dit een stijging van 2.063 sterfgevallen.

  Uitgebreide studie: Er zijn NUL Amish kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme - WAAROM IS DAT?

Het is echter bekend dat slechts 1% van de bijwerkingen wordt gemeld, zoals blijkt uit een rapport dat in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid is opgesteld: “Bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd”.

“Hoewel 25% van de ambulante patiënten te maken krijgt met een ongewenst bijwerking, wordt minder dan 0,3% van alle ongewenste bijwerkingen en 1-13% van de ernstige bijwerkingen gemeld bij de Food and Drug Administration (FDA). Evenzo wordt minder dan 1% van de ongewenste bijwerkingen van vaccins gemeld”.

Daarom is het vermeldenswaard dat de statistieken over bijwerkingen al onnauwkeurig zijn, aangezien niet elke persoon die een bijwerking heeft dit aan het relevante systeem meldt. De vraag blijft echter hoeveel bijwerkingen en sterfgevallen wellicht niet aan het publiek worden bekendgemaakt door bijvoorbeeld VAERS en het Britse Yellow Card-meldsysteem.

Hoewel de schokkende informatie die door de klokkenluider is onthuld, nog niet kan worden bewezen, zal het interessant zijn om te zien hoe de rechtszaak zich ontwikkelt en wat er als gevolg daarvan gebeurt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yead: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccin tegenstanders breken tv-gebouw af
Volgend artikelFranse politie legt schild neer en sluit zich aan bij 100.000 betogers die tegen vaccinpas demonstreren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Super. Dan wordt er eindelijk iets of iemand verantwoordelijk gehouden, al is het dan alleen nog maar voor het vervalsen van getallen (en nog niet over de rotzooi die ingespoten wordt). Die kan dan weer met de vinger naar een ander wijzen, en die weer naar een ander, maar het begin van de verantwoordelijkheid afdwingen is er.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in