Samariddin Aliev, vice-minister van Volksgezondheid van Tadzjikistan, laat zich vaccineren tegen het coronavirus.

Tadzjikistan dwingt nu alle volwassen burgers in het land boven de 18 jaar zich te laten vaccineren tegen COVID-19, meldt rferl.org.

De Tadzjiekse coronavirus-taskforce heeft alle burgers boven de 18 jaar bevolen zich te laten vaccineren tegen COVID-19, meldden de staatsmedia van het Centraal-Aziatische land op 3 juli.

“Vaccinatie tegen het coronavirus is verplicht voor burgers ouder dan 18 jaar”, kondigt de werkgroep aan, volgens het persbureau Khovar.

Voorheen was vaccinatie in het land vrijwillig.

De taskforce heeft ook burgers die vanuit het buitenland naar Tadzjikistan terugkeren en bezoekers opgeroepen om zich gedurende 10 dagen te isoleren, zelfs als ze negatief testen, meldde Khovar.

Bovendien werden de Tadzjieken aangemoedigd de omvang van bruiloften en andere evenementen te beperken tot een zo klein mogelijk aantal mensen, maar er werd geen aantal genoemd.

De verklaring kwam te midden van de snelle verspreiding van een nieuwe stam van het coronavirus in het land, hoewel uit officiële statistieken blijkt dat het aantal nieuwe gevallen laag blijft.

Volgens het ministerie van Volksgezondheid werden op 2 juli 25 nieuwe gevallen van besmetting vastgesteld en stierven twee mensen. Het ministerie zei dat ze besmet waren met een nieuw coronavirus, maar zei niet specifiek dat de deltavariant, die zich elders in de wereld verspreidt, de schuldige was.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinproducenten beweren dat COVID-vaccins “95% effectief” zijn – maar wat betekent dat?Volg Frontnieuws op Telegram

De ongevaccineerden kunnen binnenkort naar gevangenkampen worden gebracht
Vorig artikelVoormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: “Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus”
Volgend artikel“Artsen die betrokken zijn bij dit globale Covidvaccin experiment moeten worden geroyeerd en levenslang worden opgesloten”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. En zo het begint!
  Van Alex Jones
  Sunday Live: Internal Docs Confirm Biden’s Vaxx Gestapo Preparing to Round Up Unvaccinated Americans
  Mega corporations through their puppet the UN are now placing the planet under permanent medical martial law.

  Australia Announces Beginning of ‘New World Order’ As Harsh COVID Lockdowns Imposed
  We’ve got to accept that this is the New World Order,” says NSW Health Minister.

  Gov’t Document Instructs Vaccine ‘Strike Force’ Teams How to Clear Buildings, Violate Trespass Laws & Flag Anti-Vaxxers for Forced Quarantines
  The America you once knew is over, and there is no “going back to normal.”

  Wees er klaar voor het komt ook mogelijk naar hier.
  Als ze het zo gaan spelen heb je het recht om in zelfverdediging mode te gaan.
  Niemand heeft het recht om over jouw leven te schikken.
  En al helemaal niet dit duivels tuig.

  • Die zelfverdediging mode hadden we al lang in moeten zitten. Niemand anders dan jij zelf bepaalt namelijk jou rechten.

   • Van al die vele 1000den berichtjes en reactie die ongeveer gelijk zijn over die zogenaamde zelfverdediging en we moeten de wapens oppakken, heb ik nog geen enkel bericht gehoord of ergens gelezen dat iemand dat ook werkelijk gedaan heeft.
    Het blijft bij praatjes, maar zo zitten we nou eenmaal in mekaar.
    We blijven hier altijd wachten op iemand anders die dat voor ons moet opknappen.

  • Nee, dat gaat ze echt niet lukken. Trudeau is al moeten vluchten. Om de bevolking te overheersen moet je in de haarvaten van de samenleving zitten en dat gaat niet, omdat de overheidsdienaren meer en meer verguisd worden.

 2. Die dictator daar denkt ook, zo dadelijk ben ik ook aan de beurt.

  Slechts drie landen op deze planeet weigerden de Covid-19 gentherapie injecties in te voeren. Alle drie de presidenten van deze landen, Haïti, Burundi en Tanzania, zijn nu dood. Hoeveel regeringsleiders en staatshoofden zouden er op de wereld zijn die mogelijk bedreigd worden met eenzelfde lot als ze de klimaat-vaccin agenda van de globalistische WHO elite niet onverkort uitvoeren?
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/alle-presidenten-van-de-enige-drie-landen-die-de-covid-injecties-weigerden-zijn-nu-dood/

  • “Hoeveel regeringsleiders en staatshoofden zouden er op de wereld zijn die mogelijk bedreigd worden met eenzelfde lot als ze de klimaat-vaccin agenda van de globalistische WHO elite niet onverkort uitvoeren?”

   Sommige aanboden kun je beter afslaan, zegt de oude wijsheid.

 3. Zijn het nou echt allemaal psychopaten wereldwijd in de regeringen, of ontzettend domme halzen? Ze kunnen toch niet allemaal omgekocht zijn, op nog meer macht uit, of compleet gestoord?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in