MDGovpics CC BY 2.0

Mikolaj Raszek van Merogenomics wijst op nieuw Brits onderzoek naar de doeltreffendheid van vaccins. Sinds enkele maanden blijkt dit negatief te zijn. Dit betekent dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerde mensen.

De onderzoekers analyseerden ongeveer 22 miljoen “infecties”, 900.000 ziekenhuisopnames en 175.000 sterfgevallen, zegt Raszek in de video.

De auteurs merkten op dat de doeltreffendheid van de booster sinds december 2021 negatief is. Sinds Omicron is de doeltreffendheid van het vaccin dus negatief, zegt Raszek.

Volgens hem is de werkzaamheid van het vaccin sinds augustus vorig jaar, d.w.z. gedurende een heel jaar, als negatief geclassificeerd. Hij vindt het dan ook verbazingwekkend dat het pas een jaar later voor het eerst in de wetenschappelijke literatuur wordt gemeld.

Bovendien zijn er sinds het begin van dit jaar blijkbaar aanzienlijk meer gevaccineerden gestorven dan ongevaccineerden. De auteurs merken op dat er sinds 14 februari meer gevaccineerden en meerdere keren gevaccineerden gestorven zijn dan ongevaccineerden.

“Toen Omicron eenmaal opdook, sinds januari van dit jaar, beginnen de gevaccineerden een verhoogd sterftecijfer te melden in vergelijking met de ongevaccineerden. Het is zeer verwarrend nieuws,” zegt Raszek.

De studie verscheen op een preprint server en moet nog peer reviewed worden.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De bevolking wordt uitgeroeid met Covid mRNA “Vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Dr. Lee Merritt: Wij zijn in de vierde fase van de DNA-oorlog tegen de mensheid
Vorig artikelZelensky’s leugen ontmaskerd: 200 Oekrainse militairen gedood door Russische raketten op trein in regio Dnepropetrovsk
Volgend artikelNieuw Normaal Duitsland’s Geisterfahrer Geist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Opmerkelijk, tot heden geloof ik de uitkomsten van dit onderzoek niet. Eerst zien dan beoordelen en dan geloven. Het zal me niks verbazen dat het onderzoek niet verschijnt, en zo wel dan zal het vast wel worden gepubliceerd in hoog genoteerd medisch blad zoals de New England Journal of Medicine gezien de grootte onderzoekgroep 😉

  2. ensen die zich niet meer laten boosteren zullen mogelijk vanzelf weer herstellen, hun immuniteit zal hopelijk weer worden als voorheen. Het fenomeen werd in het begin van de vaccinatiecampagne al voorspeld door tal van gecensureerde experten. Er werd gevaccineerd tegen de oorspronkelijke Wuhan-strain en dus werd gevaccineerden hun imuunreactie daarop gericht en was dan ook zwakker tegen de nieuwere varianten. Nu komt de farma met een aangepaste prik tegen Omikron versie B1, maar Omikron zit al aan versie B5 dus ook dat zal niet werken.
    Het ziet er niet goed uit voor de gevaccineerden want ook de nieuwe aangepaste vaccins werken nog steeds met het giftige spike proteïne van de oorspronkelijke Wuhan-strain (the China-virus) met daar bovenop het nieuwe spike van versie B1 Omikron. Neen het ziet er zeer slecht uit voor de gevaccineerden. En de farma-wetenschappers zullen moeten toegeven dat vaccineren tegen dit virus onzinnig is, mislukt, net als vaccins tegen alle andere soorten coronavirussen altijd tot mislukken gedoemd waren. Vroeger werd zelfs niet gepoogd daar vaccins tegen te ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in