Was het een (Freudiaanse) verspreking of misschien een hint? Grant Shapps, de Britse minister van vervoer, heeft een nogal opmerkelijke verklaring afgelegd in het ochtendprogramma BBC Breakfast. Hij zei dat mensen die twee vaccinaties hebben gehad, volledig gevaccineerde mensen, een veel grotere kans hebben om het Coronavirus te krijgen, bericht uncutnews.ch.

Hij schijnt zich te hebben vergist, want tijdens het interview drong hij er bij de mensen op aan vooral de tweede vaccinatie te halen. “Het is heel belangrijk voor de samenleving dat we iedereen vaccineren”, zei Shapps tegen presentatrice Naga Munchetty, die eraan toevoegde dat iedereen binnenkort de kans krijgt om die tweede prik te krijgen en “volledig beschermd” te zijn.

Stefan Noordhoek plaatste de beelden van de Freudiaanse verspreking op Twitter en schrijft:

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zag de beelden ook. “Het is officieel”, tweette hij. En gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “In het Verenigd Koninkrijk beginnen ze een beetje eerlijkheid te tonen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Kudde-stommiteit: De gefabriceerde Covidcrisis, het op genen gebaseerde mRNA "vaccin" en de toppen van rijkdom en macht
Vorig artikel“Artsen die betrokken zijn bij dit globale Covidvaccin experiment moeten worden geroyeerd en levenslang worden opgesloten”
Volgend artikelBrits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik hoor net een raar verhaal over een plotseling overleden buurvrouw.
  Voor zover ik weet altijd wel gezond. Ze was altijd wel op straat iets aan het doen of in haar tuin.
  Ergens tussen de 65-70 jaar, valt flauw bij tandarts.
  Daarna hebben ze eerst iets van 3 uur mee rond gereden voordat ze een plaatsje konden vinden, terwijl hier een enorm ziekenhuis in de stad staat.
  Bleek zomaar spontaan een bloedprop in haar longen gehad te hebben.
  Ik kon alleen niet achterhalen of ze die gif prik had gehad, dat was niet bekend bij degene die het mij vertelde.
  Dat was het eerste waar ik aan dacht en even later vroeg.

   • Hier ga ik niet meer achter komen, of ik moet 1 van haar 2 dochters tegen komen en het dan ter sprake brengen.
    Maar ik weet niet hoe ze zelf denken over die gif prik en dan kan het wel eens helemaal verkeerd uitpakken.
    En dat is niet de bedoeling als je moeder net dood is.

 2. Keep up the good work FRONTNEWS.???????????.
  GEWELDIG dat jullie ons update houden over de waarheid van dit virus en vaccin.
  Ik power jullie,want dit moet allemaal gehoord worden door een ieder.Bravo

 3. Ah, deze uitspraak is bedoeld om de “maatregelen” te ondersteunen. Hij praat heel diplomatiek de volledige nutteloosheid van de spuit over het hoofd, en richt zich alleen maar op de maatregelen die weer moeten komen. Daaruit volgt dan ook dat er weer een derde spuit moet komen om de meute nogmaals tegen de “covid” te beschermen. Het is een manier om over de waarheid heen te stappen, en er een andere waarheid voor in de plaats te brengen. Dan kunnen ze later zeggen, grutjes, onze eerste spuitjes waren helaas nog niet zo perfect, maar we geven je nu een derde spuitje en die gaat echt heel fijn werken! Je hoort die vent toch ook niet hardop zeggen dat de spuit echt niet werkt en dat het gepeupel er vies ingestonken is?? Dit heeft niets met “eerlijkheid” te maken, maar alles met de psychopatische politiek en geld

 4. Bij iedereen moet tot alle alarmbellen inmiddels toch afgegaan zijn, dat een experimenteel vaccin zo opgedrongen wordt bij iedereen. Dat het dan geen zuivere koffie meer is, maar een criminele dwang vanuit de regeringen door grove machtsmisbruik. Waar zij willens en wetens zich zelf schuldig maken aan de overtreding van de code van Neurenberg. Waar de doodstraf op staat, zo ook voor alle uitvoerende van dat beleid.

  • Denk je echt dat die Shapps zich bekeerd heeft? waarom zegt hij niet dat de gifspuit op zijn minst een grove fout was.

 5. Part of their plan. Torture humans with half lies. Een leugen is zo achterhaald maar een leugen gemend met de waarheid is lastiger bloot te leggen,en dat is waar ze op uit zijn. Mensen weten het gewoon niet meer en dat is de opzet.

 6. En geen van de debielenkudden-despoten geeft een fluit om die Nuremberg code van 1947. Die zal nooit meer toegespast worden, en dat weten ze ook. Dat iedereen aan het gillen is over “het neurenberg tribunaal komt!” is alleen maar handig, want dan is iedereen weer lekker afgeleid met de toegepaste bezigheidstherapie. Nu dat de gifspuit alom bekend staat dat het niet minder dan een “experiment” is, zijn de principes van de Nuremberg code ook van tafel geveegd. De kudde heeft zelf al besloten dat het een experiment is waar ze aan mee willen doen, vrijwillig. Dus er is helemaal geen schending van de Nuremberg principes. Als jij je nu laat inspuiten, dan doe je vrijwillig mee aan een “experiment” en heb je geen recht van spreken meer als je problemen krijgt.

  Het feit dat het eerder gemeld had moeten zijn dat dit een experiment betreft, toont aan hoe geniepig de psychopaten zijn, maar als kuddedier heb je het feit desondanks geaccepteerd toen het blootgelegd werd, en je deed er niets aan. Niemand deed er wat aan, behalve brullen dat dit een “experiment” is! En om je heen zijn ze nog steeds dankbaar en zwaargelovig bezig met het inspuiten van dit experiment. Dus het houdt nooit op.

  En dat verhaal van die Shapps is daarin gewoon een zetje om koers aan te houden; haal nog een experimentele spuit.

  • Dansen met Jansen was ook niet meer dan een truc om de jeugd te verleiden zich in te laten spuiten.
   Hugo wist dat je niet dezelfde dag weer zou kunnen stappen, volgens de voorschriften.
   Maar dat ze bedacht hadden dat daar 14 dagen tussen moest zitten.
   Toch verspreiden hij ze eigen propaganda verhaal om ze over te halen.
   En het haalde veel jongeren over, die zich nu vrijwillig opsluiten. Dus doel bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in