Niet-covalente waterstofbruggen tussen basenparen van de DNA-dubbel-Helix gevisualiseerd met een elektronenmicroscoop © quapan (CC BY 2.0)

Terwijl sommige artsen mensen aanmoedigen om in de rij te gaan staan voor hun Covid-19 “vaccin”, spreken anderen zich moedig uit over waarom het misschien niet zo’n goed idee is om zich te haasten om een ongeteste injectie te krijgen.

Dr. Lee Merritt, een voormalig voorzitster van de Vereniging van Amerikaanse Artsen en Chirurgen, heeft toegegeven dat zij gelooft dat de huidige Coronavirus “vaccins” in feite zeer gevaarlijke biowapens kunnen zijn die worden ingezet tegen de bevolking.

Dr. Merritt weet veel over biowapens, omdat zij deze heeft bestudeerd toen zij bijna tien jaar lang orthopedisch chirurg was bij de Amerikaanse marine. Zij heeft ook verschillende peer-reviewed artikelen gepubliceerd en zat in het bestuur van de Arizona Medical Association.

In een interview met The New America zegt Dr. Merritt dat zij gelooft dat we leven in een tijd van “vijfde-generatie oorlogsvoering” waar heimelijke biologische middelen, propaganda en economische oorlogsvoering worden gebruikt in plaats van wapens op het slagveld om het tij van de macht tussen naties te keren.

Zij zegt dat vaccins het doeltreffendst zijn wanneer zij worden gebruikt tegen dodelijke, onbehandelbare virussen zoals polio en pokken. Wetenschappers hebben echter al een aantal veelbelovende behandelingen voor het Coronavirus gevonden, zoals hydroxychloroquine en intraveneus toegediende vitamine C, zodat men zich kan afvragen waarom een vaccin zo dringend noodzakelijk is.

“Als we nu bij biowarfare zijn als onderdeel van deze multidimensionale oorlogsvoering, als je een behandeling in je achterzak hebt, kunnen ze je niet terroriseren met virussen en dat is belangrijk omdat… [het vaccin] transmissie niet voorkomt, zoals ze zelf toegeven”, verklaart ze.

Natuurlijk censureren de media regelmatig informatie over effectieve manieren om de ziekte te voorkomen en te behandelen, waardoor de massa’s blijven geloven dat een vaccin de enige optie is.

Op social media doen ze ook hun best om degenen het zwijgen op te leggen die informatie delen over natuurlijke manieren om je risico te verminderen, en de grote platforms draaien ook overuren om mensen ervan te weerhouden de potentiële gevaren van deze vaccins te bespreken.

Covid-19 vaccins zijn in niets te vergelijken met traditionele vaccins

Helaas, zoals ze aangeeft, lijken Coronavirus-vaccins in niets op de vaccins die we lang hebben gebruikt.

Bij deze vaccins wordt boodschapper-RNA in het lichaam van mensen geïnjecteerd, waardoor hun genetische code verandert zodat zij hun eigen aangepaste versie van het virus beginnen te produceren, die het immuunsysteem leert te bestrijden – althans in theorie.

Dit vaccin is echter niet alleen nooit op lange termijn getest, maar deze hele aanpak van vaccinatie is ook nooit onderworpen geweest aan langetermijnstudies om de veiligheid ervan bij mensen aan te tonen.

Dierstudies hebben een “antilichaam-afhankelijke versterking” aangetoond waarbij het virus onopgemerkt het lichaam binnendringt omdat het immuunsysteem van de mens het als een deel van het lichaam beschouwt, zegt zij, wat een snelle dood tot gevolg kan hebben.

In feite zegt zij dat de langste periode die zij ooit mensen hebben gevolgd nadat zij het vaccin hadden gekregen twee maanden is, wat lang niet genoeg tijd is om te bepalen of er een probleem met de verbetering van antilichamen zal zijn.

Volgens haar is dit precies de manier waarop een buitenlandse tegenstander clandestiene biologische oorlogsvoering tegen zijn vijanden zou kunnen voeren zonder dat het proces naar hen kan worden herleid.

Ze noemt de vaccins “een perfect binair wapen,” en zegt:

“Ik weet op geen enkele manier precies waartoe dat mRNA geprogrammeerd is en u weet dat ook niet en de meeste artsen ook niet. De artsen kunnen niet bij die gegevens komen. Dat is voor de jongens aan de top van dit project…”

“Als ik China was en ons leger wilde uitschakelen, maakte ik mRNA waarvan ik wist dat het niet in de natuur bestond… zodat niemand zou sterven aan een vaccin. En twee jaar later, laat ik vrij wat ik gemaakt heb… en het veroorzaakt deze immuun versterkende dood”.

Als je al die beelden ziet van mensen die trots hun mouwen opstropen om het Coronavirus-vaccin te krijgen, is het best eng om te bedenken wat er kan gebeuren als Dr. Merritt gelijk heeft en de massa vrijwillig wordt geïnjecteerd met een vorm van bewapend medicijn.

Dit is geen vaccin

Vorig artikelIndia dreigt Twitter-medewerkers 7 jaar cel te geven na vermeende inmenging in ’s lands politiek
Volgend artikelNieuwe wet op Cyprus geeft hoop op racisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. we hebben 7.600.000.000 mensen op aarde. De VN en de WHO pleiten voor maximaal 500.000.000 mensen op aarde als ideaal aantal op de aarde. Ben je een complotdenker als je hun notulen leest over BBB en de gewenste bevolkingsaantallen ?

    Jammer dat zo weinig mensen de stukken lezen van de V.N en de WHO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in