India dreigt Twitter-medewerkers 7 jaar cel te geven na vermeende inmenging in ’s lands politiek

1

India heeft gedreigd Twitter-medewerkers tot 7 jaar gevangenisstraf op te leggen nadat het algoritme van het social mediaplatform gewelddadige protesten in het hele land heeft aangewakkerd.

Het Indiase IT-ministerie dreigde Twitter-medewerkers een boete of gevangenisstraf op te leggen nadat zijn algoritmen protesten hadden bevorderd die “mogelijk zouden leiden tot dreigend geweld dat de openbare orde in het land zou verstoren”, aldus het Indiase IT-ministerie in een kennisgeving aan Twitter.

Twitter CEO Jack Dorsey heeft zijn persoonlijke steun uitgesproken voor de boerenprotesten in India, door anti-Indiase overheid tweets van de linkse Washington Post columniste Karen Attiah en zangeres Rihanna op zijn persoonlijke Twitter account te liken.

“Rihanna heeft de Indiase regering aan het wankelen gebracht”, verklaarde Attaih.

Later onthulde de milieuactiviste Greta Thunberg per ongeluk dat Rihanna’s tweet volledig was geregisseerd, nadat Thunberg een “toolkit” voor activisten had gepost die een sjabloon-tweet bevatte die identiek was aan de tweet die door Rihanna was gedeeld. Thunberg verwijderde vervolgens snel de tweet en plaatste een nieuwe toolkit waarbij het sjabloon was verwijderd. Indiaas onderzoek heeft sindsdien uitgewezen dat een door Soros gesteunde Canadese linkse groep, de Poetic Justice Foundation, achter de toolkit zat.

De Indiase regering heeft vraagtekens gezet bij de positie van Twitter als neutrale partij, gezien Dorsey’s openlijke inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van hun land.

“Als de oprichter van Twitter openlijk partij kiest, roept dat vragen op over de neutraliteit van het platform en hoe het omgaat met Indiase verzoeken met betrekking tot het onderwerp”, vertelde een Indiase regeringsfunctionaris aan de Times of India.

  Bush's Freudiaanse bekentenis over Irak ... "een volkomen ongerechtvaardigde en brutale invasie van Irak te beginnen"

Progressieve globalisten over de hele wereld hebben de regering van Modi in India bekritiseerd omdat hij een conservatief-nationalistische visie uitdraagt en de nadruk legt op patriottisme, soevereiniteit, traditionele waarden en economische heropleving.

Hij is door het Soros-netwerk naast de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en de Russische president Vladimir Poetin aangewezen als een belangrijk doelwit voor hun activisme. Ook in het buurland Myanmar hebben de grote technologieplatforms de protesten tegen de regering versterkt, waardoor de regering daar Twitter, Facebook en Instagram heeft verboden.

Greta Thunberg onthulde per ongeluk dat ze slechts een marionet is en wordt nu strafrechtelijk onderzocht in India

Vorig artikelAfro-Amerikaan gebruikt superlijm als haarproduct – beschuldigt de fabrikant van racisme
Volgend artikelArts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties “bewapende medicijnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in