Een leger van Corona-marshals om de bevolking tot 2023 te controleren

0

De hygiënerestricties lopen in het Verenigd Koninkrijk op 21 juni af, maar de repressieve nachtmerrie houdt daar niet op: gemeenteraden huren straatpatrouilles in om burgers tot eind 2023 in de gaten te houden.

Gemeenteraden in het hele land kondigen banen aan die pas in juli beginnen, een paar dagen na de zogenaamde “Vrijheidsdag”, wanneer de avondklok afloopt, bericht Uncutnews.ch.

Hertfordshire County Council biedt een contract ter waarde van maximaal 3 miljoen pond aan bedrijven die 60 eenheden kunnen leveren voor patrouilles die zij “marshals” zullen noemen. De inzet begint op 1 juli en loopt tot 31 januari.

“We weten dat het virus nog steeds rondwaart en nog een tijdje bij ons zal zijn. We weten sinds vorig jaar dat het aantal geïnfecteerden snel kan veranderen en de regering is er heel duidelijk over dat we moeten plannen voor het geval zich een derde golf voordoet. Het zou nalatig zijn om ons niet voor te bereiden op een derde golf”, aldus Jim McManus, directeur volksgezondheid van Hertfordshire County Council.

Critici beschuldigen de regering van Boris Johnson ervan dat zij gemeenteraden toestaat overheidssubsidies te gebruiken om een programma van toezicht en bevolkingscontrole te financieren.

Het feit dat er na 21 juni parallelle politiepatrouilles in de straten zullen zijn, is nog een voorbeeld van het feit dat het tijdschema van de regering voor het opheffen van de beperkingen helemaal verkeerd is.

Maandenlang heeft de Britse regering gelogen. Zij beloofde geen vaccinatiekaarten in te voeren, maar financierde wel in het geheim de productie ervan. Nu is het weer in een leugen verwikkeld.

  Noorse mainstream media zeggen dat sommige mensen "moeten sterven" aan Covid-19 vaccins als een offer aan de mensheid

Angst voor de “derde golf” en nieuwe “varianten” van het virus wordt aangegrepen om de blokkering in het vroege najaar opnieuw in te voeren.

Het is zeer waarschijnlijk dat aan deze nachtmerrie nooit een einde zal komen en wanneer sommige excuses zijn uitgeput, zullen de “deskundigen” nieuwe argumenten uit de hoge hoed toveren.

Manipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden

Vorig artikelCorruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?
Volgend artikelKlaus Schwab en de Great Reset – de carrière van een genocidale maniak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in