Screenshot YT-video © FrontalPlus

Zacharias Fögen, een Duitse arts en statisticus uit Kassel, heeft het 376 pagina’s tellende protocol van de “Veiligheid en Effectiviteit van het Covid-19 Vaccin” dat Pfizer en BioNtech bij de American Medicines Agency (FDA) hebben ingediend voor goedkeuring van het Coronavaccin bestudeerd, en stelt de vraag:

Waarom vaccineren we überhaupt?

Uit de documenten blijkt dat, terwijl niet-gevaccineerde mensen meer kans hebben om Covid-19 te krijgen, bij minder dan 2,5 procent van hen dit zich “ernstig” voordoet. Bij de gevaccineerde is het percentage ernstige ziekteprogressies daarentegen 12,5 procent. Dit betekent dat als je gevaccineerd bent, je kansen om geen “Corona” te krijgen veel beter zijn, maar als het toch gebeurt, heb je een vijf keer hoger risico op een ernstig ziekteverloop, meldt PI-News.

Jongere mensen en “tweede gevaccineerden” lopen vooral gevaar

Uit een apart gepubliceerde “aanvullende bijlage” bij het protocol blijkt ook dat de vaccinatie bij 44 van de ongeveer 44.000 proefpersonen levensbedreigende neveneffecten heeft veroorzaakt, die een dringende medische interventie vereisen. Verder staat in het verslag dat tot 84 procent van de proefpersonen ongewenste reacties had op de vaccinatie. Dit is vooral het geval bij jongeren en deelnemers aan de tweede vaccinatiedosis. Hier werden soms ernstige beperkingen van het dagelijks leven gemeld.

In verhouding tot het totale aantal van ongeveer 18.000 studiedeelnemers beschermde de vaccinatie 154 personen, dat wil zeggen minder dan één procent van de gevaccineerde personen. Als men bovendien ook rekening houdt met de te verwachten vaccinatiereacties, is een verlichting van het gezondheidssysteem door de vaccinaties niet te verwachten, laat staan ​​bewezen.

  Duitslands hoogste bankdirecteur ziet een tsunami van faillissementen aan de horizon rijzen

Volgens Fögen zijn er aanwijzingen dat de effectiviteit van de vaccinatie na twee maanden afneemt, net zoals de immuniteit afneemt na een infectie in dezelfde periode. Als dit alles waar is, zal vaccinatie de fysieke integriteit van veel perfect gezonde mensen in gevaar brengen en zal er veel geld zinloos over de balk worden gegooid.

Brisante studie over mondkapjesdwang

Zacharias Fögen heeft overigens een studie geschreven waaruit blijkt dat er in Kansas, in de provincies waar een mondkapje dragen verplicht is, een verhoogd sterftecijfer door SARS-COV-2-infecties is. Fögen is momenteel bezig met fondsenwerving om de studie te laten publiceren.

In de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

Vorig artikelArts ligt met ernstige complicaties op intensive care na Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie
Volgend artikelHelft van de Duitse zorgverplegers bedankt voor de eer om zich te laten vaccineren tegen Corona 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. MODERNA
  ‘Our Operating System
  Recognizing the broad potential of mRNA science, we set out to create an mRNA technology platform that functions very much like an operating system on a computer. It is designed so that it can plug and play interchangeably with different programs. In our case, the “program” or “app” is our mRNA drug – the unique mRNA sequence that codes for a protein.

  We have a dedicated team of several hundred scientists and engineers solely focused on advancing Moderna’s platform technology. They are organized around key disciplines and work in an integrated fashion to advance knowledge surrounding mRNA science and solve for challenges that are unique to mRNA drug development. Some of these disciplines include mRNA biology, chemistry, formulation & delivery, bioinformatics and protein engineering.

  Our mRNA Medicines – The ‘Software of Life’’

  https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in