© Twitter/ Maria Viti

Het Antifa geweld in Portland escaleert verder, en er wordt nu gemeld dat de ultralinkse Democraten “echte explosieven” gooien en geen vuurwerk naar de politie, meldt RT.

De linkse rellen in Portland, VS, gaan door, ondanks dat Donald Trump federale troepen naar de stad heeft gestuurd.

De politie heeft al eerder molotov cocktails en geladen geweermagazijnen in het gebied in beslag genomen. Op maandag vonden de autoriteiten nog meer contrabande.

Bovendien zouden de ultralinkse Democraten nu echte explosieven naar de politie gooien, schrijft RT. Dit bij de federale rechtbank in de stad, waar het ergste geweld plaatsvindt.

Volgens burgerjournalist Ian Miles Cheong stopten de linksen met het gooien van explosieven toen de politie “terugkwam met echte wapens, niet met degenen die pepper balls schieten”.

De rellen in Portland duren al meer dan 60 dagen.

BLM-aanhanger gearresteerd na foto waarop hij knielt op de nek van huilende blanke baby

  Eric Zemmour: BLM rellen tonen overeenstemming tussen Antifa en migranten
Vorig artikelZweden: Afghaan ontsnapt aan deportatie vanwege laag IQ
Volgend artikelGriekse admiraal: “Genoeg raketten om de Turkse vloot tweemaal tot zinken te brengen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in