BLM'er Isaiah Jackson

De BLM’er die knielend op de nek van een huilende baby werd gefotografeerd, is gearresteerd.

Het afschuwelijke beeld dat onlangs viraal ging op social media toont de 20-jarige Isaiah Jackson met zijn knie in de nek van een huilend tweejarig jongetje. De baby werd aan zijn armen achter zijn rug vastgehouden door een ander BLM-individu.

Bij de foto was geschreven: “Blm now mf” (Black Lives Matter nu motherfucker).

“Twee afdelingen van de Sheriff van Clark County begonnen onmiddellijk de locatie van het incident en de identiteit van de betrokken personen te onderzoeken”, leest een verklaring van het politiebureau van de sheriff.

Eenmaal geïdentificeerd, arresteerden agenten de BLM’er Jackson. De rechercheurs zeggen dat zij een proces tegen de man hebben voorbereid en wachten op het Openbaar Ministerie van Clark County “om de omvang van de misdrijflasten te bepalen die zullen worden aangeklaagd”.

Amerikaanse politie onderzoekt foto van BLM-aanhangers die op de nek van een blanke baby knielen

  Een week na de vaccinatie - VS: Verpleegkundige positief getest op SARS-CoV-2
Vorig artikelTrump’s federale agenten in actie
Volgend artikelZweedse justitie: Niet illegaal om op te roepen tot doodschieten van blanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in