De Queen is dood. Ik heb het niet over de teloorgang van Freddie Mercury. Dat was oude geschiedenis, hoewel Freddie’s heengaan zeker het voortijdige tragische verlies van een immens talent betekende en het verdiende om te worden betreurd. Nee, ik heb het natuurlijk over het overlijden gisteren van een extreem oude, extreem rijke en extreem bevoorrechte dame, die, voor zover wij wisten, geen enkel talent had, behalve dat zij deed wat haar gezegd werd te doen en te zeggen wat haar gezegd werd te zeggen. Ik veronderstel dat u dat een soort talent kunt noemen, als het overtuigend overkomt. Kan iemand zonder initiatief, zonder verbeelding en zonder originele gedachten, die deed wat haar gezegd werd te doen, en zei wat haar gezegd werd te zeggen, een “heerser” of een “leider” genoemd worden? schrijft Eric Arthur Blair.

Of is “plichtsgetrouwe marionet van het establishment” een juistere omschrijving? Zou Lizzie iets betekend hebben als zij niet in de familie Saxe-Coburg geboren was? Natuurlijk niet.

Deze woorden zullen zeker overal de woede opwekken van alle schuimbekkende Monarchisten en vuistzwaaiende Imperialisten. Maar deze woorden berusten geheel op bekende feiten en een beredeneerde analyses. Maar helaas zouden die woorden mij een plaats kunnen opleveren op de fatwah dodenlijst van rabiate Britannische jihadisten.

Totdat zij of hun Oekraïense proxies mij met succes met een autobom zullen opblazen, zal ik volhouden, mij verzetten en volharden. Dus hier komt het.

Het overlijden van QE2 op 96-jarige leeftijd is het grootste pseudo-nieuws en de grootste NON-gebeurtenis in de wereld van vandaag. Ik durf te wedden dat de Pakistaners die hun familie, vrienden en wereldse bezittingen verloren in de recente afschuwelijke overstromingen, andere dingen aan hun hoofd hebben. Ik durf te wedden dat de Jemenieten en de Palestijnen die dagelijks gebombardeerd en beschoten worden, andere dingen aan hun hoofd hebben. Ik durf te wedden dat de Afghanen, wier banktegoeden door de VS gestolen zijn en die nu verhongeren, andere dingen aan hun hoofd hebben. Mijn mening over het vertrek van Lizzie, na herhaaldelijk gegaapt te hebben, is dat iedereen zich in plaats daarvan, als een laser, zou moeten concentreren op de existentiële zorgen waarmee de mensheid geconfronteerd wordt: door de VS gefabriceerde conflicten die nu ons reële risico op een Nucleair Armageddon verhogen, dreigende ineenstorting van de industriële beschaving door uitputting van de aardolievoorraden, verwoesting van de ecosystemen en ongebreidelde vervuiling, die allemaal onze Near Term Extinction dreigen te bewerkstelligen.

  Professionele clown onthult satanisch kannibalenritueel in Hollywood

Intussen worden wij in de Westerse media gebombardeerd met “brood en spelen”, met tijd- en energieverspillende afleidingen. Gisteren was het de omvang van Kim Kardashian’s achterwerk, vandaag is het het nieuws dat de verschrompelde oude Lizzie van haar stokje is gevallen. Wat een onverwachte schok, oh jee, oh jee.

Ongetwijfeld zullen er overal tandengeknars, haaruittrekking en luid gekweld gejammer weerklinken in de door spinnenwebben omgeven gangen van het verbleekte Britse Imperialisme.

Wij zullen overspoeld worden met misselijkmakende bladerdeeg-stukjes, waarin de persmuskieten van het Oude Imperium elkaar zullen proberen te overtreffen met de meest hartverwarmende hagiografie, die geschreven is terwijl de tranen over de wangen biggelen en er abrupt kortsluiting ontstaat op het toetsenbord. De beste stukken zullen flink betaald worden. Zo werken de commerciële media.

Ook politici zullen meedoen aan de uitzinnige wedstrijd voor de “beste Liz-liefhebbende toespraak”, en de winnaar zal degene zijn die het meest aangrijpend aan de hartstochten van iedereen trekt. Ik kan me voorstellen dat Peter Dutton, die rabiaat fanatieke imperialistische oorlogszuchtige leunstoel, dit als een gouden kans ziet om zijn imago bij het grote publiek een nieuwe vorm te geven. Nadat hij ervoor gezorgd heeft dat alle camera’s op hem gericht zijn, zou hij op dramatische wijze zijn haren uit zijn hoofd trekken, om zijn ontroostbaar verdriet te tonen. O, wacht… laat maar, misschien heeft hij elders haar dat hij kan uitrukken. En dan bedoel ik niet wenkbrauwen, die hij nu al griezelig weinig schijnt te hebben.

Het is allang tijd dat Australië zich losmaakt van alles wat op Imperiale controle lijkt. Oplettende personen zullen natuurlijk erkennen dat Australië in het verleden stilletjes overgegaan is van een kolonie van Groot-Brittannië naar een neo-kolonie van de VS. Wij weten nu zonder enige twijfel dat de afzetting van Eerste Minister Gough Whitlam een zachte staatsgreep was, georkestreerd door de CIA, in samenwerking met MI6, die de boegbeelden van de Koningin en de Gouverneur-Generaal gebruikten om een democratisch gekozen leider van een (nominaal) soeverein land, Australië, omver te werpen.

  Grote Reset: "Hongersnood dreigt 300 miljoen mensen uit te roeien"

https://www.theguardian.com/

https://johnmenadue.com/alex-

Tot zover de onafhankelijkheid. Tot zover de pogingen om socialistische hervormingen door te voeren die de gewone hardwerkende mensen ten goede zouden komen.

Wie waren dan die schimmige figuren die Liz vertelden wat te doen en wat te zeggen? Zeker MI6, in samenwerking met de CIA (en wij weten nu zeker dat de CIA, samen met de FBI, de moord op JFK heeft georkestreerd – omdat hij te veel initiatief had, te veel fantasie, te veel originele gedachten. Samenzweringstheorie is nu samenzweringsfeit. Wie deze realiteit betwist, moet Oliver Stone’s “JFK revisited” maar eens bekijken. Wie zijn de andere poppenspelers? U weet heel goed wie: de gebruikelijke tros Bankiers, de Militair-Industriële-Complex Oligarchen, de Corporatisten (vooral Big Oil), de commerciële mediamoguls zoals Rabid Maddog (en zijn erfgenaam Loco Maddog) enz. U weet wie de 0,1% zijn. Iedereen moet zich, als een laser, concentreren op de psychopaten die werkelijk aan de touwtjes trekken, die buikspreekpoppen als Joe Biden of zijn gelijkwaardige “Republikeinse” wannabe controleren en die ook bonnie Prince Charlie (nu de Koning…van het wensdenken) controleren. De spreekbuizen en marionetten veranderen, maar de propaganda blijft dezelfde.

Hier is een mogelijke inscriptie voor Lizzie’s grafsteen:

Hier ligt een non-entiteit
die deed wat haar gezegd werd te doen
en zei wat haar gezegd werd te zeggen.
Zij was een plichtsgetrouwe marionet van het establishment


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De dood van koningin Elizabeth II: Brits Imperialisme, NWO, Big Pharma, Wapenlobby en WEF – De Grote Reset van koning Charles III komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

  Nederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne in de tegenaanval! Blijf alstublieft kalm
Volgend artikelRussisch leger meldt meer dan 4.000 gedode Oekraïense soldaten binnen vijf dagen (Update video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Behalve de excessief hatelijke opmerkingen over EQ2, vind ik ook de selectieve verontwaardiging over het leed in alleen ISLAMITISCHE landen stuitend. Om nog maar te zwijgen over de wereldverbeterende oplossing: Socialisme!! Heb je ook nog een woord over voor het Engelse volk dat al jaren zucht onder massa-immigratie, bv die kinderverkrachtende Pakistani waarover iedereen stijf z’n bek dichthoudt? Of al die klootnegers die alleen maar rotzooi trappen en nauwelijks wat bijdragen? Wat een domme linkse lamlul. Ga een een tijdje in de 3e wereld leven. Dan kom je kruipend terug.

 2. Een geweldig artikel. Ik ben het er helemaal mee eens.
  Nu neemt Verschrompelde Charlie het in klatergoud gehuld (wandel-)stokje over van Verschrompelde Lizzie en toevallig (?) gebeurt dit alles in een tijdsgewricht waarin het Digitaal Financieel Complex de echte scepter rond zwaait en waarmee Charlie veel meer mee “involved” is, dan mummy Lizzard Lizzie misschien was.

 3. De kerk, het Britse rijk, WEF, WGF, Pharma, Olie imperiums, monopolies, allerhande elites, e.a. zijn instituten.
  Dienaren van instituten zijn mede verantwoordelijk voor hun daden.
  De koningin heeft vele gezichten, ze was ook een lieve grootmoeder.

 4. Geschiedenis is mooier gemaakt als die in werkelijkheid was.

  Dus de weg van niet correcte info in onze jeugd begint bij de basisscholen, dankzij de geschiedenis boeken schrijvers.

  “De krant brengt leugens in het land” een uitspraak die velen kennen.
  Waardoor we wel degelijk beseffen dat de media kanalen ook niet zuiver op de graat zijn.

  Dus constateer ik dat een groot deel v.d. bevolking wel degelijk beseft dat alles wat over ons word uitgestort als ” nieuws” koffiedik kijken is.

  M.i. zijn het de puzzlelaars, sudoku, kruis- woordoplossers, woordzoekers en dergelijke die door het koffiedik kunnen kijken.

  De probleemoplossers.

  Die ze straks door hun niet al te beste planningen voor de toekomst kwijt gaan raken.

  En i.d.d. de Engelse monarchie heeft heel wat bedekte geschiedenis geschreven in hun voordeel.

  Iets wat in elke monarchie gebeurt.
  Zover als we terug kunnen kijken.
  Er zitten wereldwijd heel wat lijken in de kast, door hun toedoen.

  Wat Q E 2 betreft, ze werd geleefd, zoals in het artikel omschreven.
  Dat ondergaat alle “?adel?” .

  Maar ook wij worden in een vorm gegoten, door opvoedomgeving.
  Maar wij kunnen ontsnappen, en ons eigen leven in vorm brengen.
  Niet dat ik empathie voel voor de “?adel?”.

  Met wat lef kunnen ook zij ontsnappen en het “juiste” doen.

  Wat het artikel betreft, vind ik het afkeuren van bepaalde menselijke zaken, niet gepast.

  Begrijpen doe ik het wel.
  Het is geheel in het narratief van hedendaagse zaken.

  Leven en laten leven.
  Ieder op zijn eigen manier.
  Zonder anderen te beschadigen.

 5. Jongens, wat heeft die griezel toch ook een enge kop he… Voor de gein: bedek de linkerkant van dat smoelwerk met je vinger, zodat je alleen de rechterkant nog kan zien. Dan zie je wat een duivelse uitdrukking ze heeft. Doe het dan met de andere kant, om te zien wat dan de uitdrukking is. Hetzelfde kun je doen voor die zwakzinnige stumper Charles. Je lacht je dood, en je krijgt heel wat informatie over het karakter van die personen.

 6. Alles wat , met of naar Windsor leidt kan mij niet snel genoeg uitsterven zijn hele foute mensen die geen problemen hebben met mensen en kinderhandel.Zo ook dit oud reptiel die oogjes gewoon dichtkneep zo waar niet zelf deelnam aan perverse dingen waar de honden geen brood van lusten.

 7. Die kliek die om Epstein zat en er in de gevangenis voor zorgden dat Epstein niemand meer kon belasten door hem te vermoorden, Clinton, die Prins Andrew en nog meer bekende figuren, en dan in de media of dat al dezen figuren het beste voor hebben met onze mensen, mag ik even een teiltje mensen !

 8. De dood van deze vrouw laat me behoorlijk koud, maar een ding over haar verraste onverwacht: namelijk dat ze met de toenmalige Afrikaanse president NKrumah heeft gedanst, toen ze in zijn land op bezoek was, terwijl haar was afgeraden dat te doen.

 9. Ja er zijn wel meer dingen die je kunnen verrassen. Het beste is deze van Duitse afkomst familie niet meer aan te denken. Niet goed voor de bloeddruk. Haar man die trouwens geen Griek was maar Duitse ouders had en zussen had die getrouwd waren met nazi kopstukken, weer die Duitse afkomst, eens zei ,
  Als ik reïncarneer dan het liefst als een bacterie die de mensheid uitdunt. Het kwam hier wel op meer. Zoek maar op.
  Koningen en keizers bloed aan hun handen. Demonisch en satanisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in