Het establishment is het virus

1

De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa’s is een belangrijk element in de democratische samenleving. Degenen die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare regering die de ware heersende macht van ons land is. Wij worden geregeerd, onze geest wordt gevormd, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waar we nog nooit van hebben gehoord. Dit is een logisch gevolg van de manier waarop onze democratische samenleving is georganiseerd. Grote aantallen mensen moeten op deze manier samenwerken om samen te kunnen leven als een soepel functionerende samenleving. In bijna elke handeling van ons dagelijks leven, of het nu in de politiek is of in het zakenleven, in ons sociaal gedrag of in ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief klein aantal personen die de mentale processen en sociale patronen van de massa’s begrijpen. Zij zijn het die aan de draden trekken die de publieke opinie controleren.” – Edward Bernays – Propaganda – 1928

Voor het eerst in haar geschiedenis dreigt de westerse beschaving intern te worden vernietigd door een corrupte, misdadige heersende cabal die zich concentreert rond de belangen van Rockefeller, die ook elementen bevat van de Morgan, Brown, Rothschild, Du Pont, Harriman, Kuhn-Loeb, en andere groeperingen. Deze junta nam de controle over van het politieke, financiële en culturele leven van Amerika in de eerste twee decennia van de twintigste eeuw. – Carroll Quigley – Tragedie & Hoop – 1966

Het is voor mij enigszins verbijsterend waarom de massa’s niet in staat of niet bereid zijn om het bestaan te erkennen van een heersende cabal/onzichtbare regering die de ware heersende macht is in onze wereld. Elke onpartijdige beoordeling van feiten, erkenning van historische gebeurtenissen die de waarnemingen van Bernays en Quigley bevestigen, en kennis van de menselijke natuur, zouden een kritisch denkend individu er ondubbelzinnig van moeten overtuigen dat wat hen door politici, media en financiers wordt verteld te geloven, volkomen onjuist is, schrijft theburningplatform.

Decennialang werd iedereen die vraagtekens zette bij het goedgekeurde en gesanctioneerde verhaal over hoe onze “democratie” zogenaamd functioneert, een samenzweringstheoreticus genoemd. Uiteraard kwam deze term in algemeen gebruik nadat de CIA de term gebruikte over iedereen die de moord op JFK in twijfel trok. CIA directeur William Casey kon niet duidelijker zijn over de ware aard van de Amerikaanse regering dan zijn verklaring in 1981.

We weten dat ons desinformatieprogramma voltooid is als alles wat het Amerikaanse publiek gelooft vals is.

De financiële belangen die de marionettensnoeren van hun politici, media en centrale bankiers hanteren, vormen inderdaad een kwaadwillende Deep State, ontworpen om zichzelf te verrijken, terwijl ze de massa’s onderwerpen, controleren en manipuleren. Als iemand daaraan twijfelde, zou wat er de afgelopen vijftien maanden is gebeurd van zijn vergissing moeten overtuigen. De criminele heersende cabal heeft de propagandatechnieken van Bernays vrijwel geperfectioneerd door samen te werken met Big Tech en het verraderlijke bewakingsstaat-apparaat.

  Oekraïne: De Grote Reset-illusie van het Westen

Ze hebben bewust en met verstand de onwetende massa’s gemanipuleerd met betrekking tot een niet-dodelijke – voor gezonde mensen onder de 80 jaar – jaarlijkse griep, om te testen hoe ver ze hun autoritaire ongrondwettelijke maskerende en lockdown maatregelen op ons konden doordrukken voordat we terug zouden vechten. Tot hun vreugde en verbazing bleek de overgrote meerderheid van de mensen laf, gemakkelijk te manipuleren, angstig en te smeken om door hun superieuren tot slaaf te worden gemaakt. Het was werkelijk een deprimerende vertoning van ruggengraatloosheid, smeekbeden en onderdanigheid.

Het gebrek aan twijfel over autoriteiten, het ontbreken van kritisch denkvermogen, het onvermogen om echte risico’s te begrijpen, het opgeven van rechten en vrijheden voor veronderstelde veiligheid, en het geloven van zelfbenoemde medische “deskundigen” is een schandelijke vertoning van zwakte, zelf-slavernij, en vrijwillige opsluiting in opdracht van tirannieke politici geweest. Je moet wel een ernstige waanvoorstelling hebben of moedwillig onwetend zijn om niet de gecoördineerde inspanning te herkennen van regering-apparatsjiks, Silicon Valley miljardairs censuurpolitie, de Wall Street cabal, nepnieuws mainstream media, Big Pharma, CCP en de zelfbenoemde heersende miljardairs oligarchen – Gates, Soros, Bloomberg, Zuckerberg – om dit Wuhan bio-lab virus te overhypen als een middel om hun Great Reset masterplan uit te voeren.

Hun overweldigende succes in het trekken van de draden die de publieke geest controleren tijdens deze oplichterij hebben hen overtuigd van hun onoverwinnelijkheid. Hun controle over alle hefbomen van onze samenleving maakt het vrijwel onmogelijk om de loop van ons land en de toekomstige geschiedenis te veranderen door binnen het systeem te opereren. Wanneer het systeem volledig gecorrumpeerd is en gedomineerd wordt door een criminele cabal, zijn er geen systematische oplossingen die het huidige paradigma zullen veranderen.

  Kijk: Door Twitter gewiste epische remix ontmaskert Great Reset technocraten

William Casey’s droom van een succesvolle desinformatie campagne is bereikt, want vrijwel alles wat de mensen de afgelopen vijftien maanden geloofden, was vals. Op dit moment kan niemand die actief is binnen de regering, de reguliere media, de financiële industrie, het militair-industrieel of het medisch-industrieel complex worden vertrouwd dat ze u de waarheid vertellen. Het is nog nooit zo moeilijk geweest om de waarheid van gebeurtenissen, vermeende feiten en degenen die doen alsof ze in uw beste belang handelen te onderscheiden.

Ik ben al jaren geleden gestopt met het kijken naar de nieuwsnetwerken van de mainstream media en had daarvoor al mijn krantenabonnementen opgezegd. In het afgelopen jaar dwong de meedogenloze Covid-propaganda die door mijn lokale nieuwszenders werd verspreid mij om ze te verlaten. De meeste websites die afwijkende meningen toelieten, hebben zich verkocht voor de almachtige dollar. De tirannen van Big Tech en de Wall Street cabal zien het als hun taak om de waarheid te onderdrukken en diegenen te censureren die het wagen om het door de heersende partij gesanctioneerde narratief in twijfel te trekken door de toegang tot reclame-inkomsten en volgers af te snijden.

Zelfs de weinige grotere sites die zich blijven inzetten om de waarheid aan het licht te brengen, zijn door Big Brother Google, Facebook, Amazon en Twitter gedwongen om commentaar te censureren en niet te ver van de mening af te wijken van wie de touwtjes in handen heeft en de lakens uitdeelt. De angst om je inkomen weggevaagd te zien worden kan een zeer motiverende kracht zijn om je ervan te overtuigen te doen wat je gezegd wordt. Zoals Orwell al voorspelde, heeft De Partij (ook bekend als de Deep State, de heersende criminele cabal, de onzichtbare regering) altijd gelijk.

Ik heb de-platforming, censuur, demonisering en denial of service aanvallen ervaren voor mijn pogingen om de waarheid te vertellen en vrijheid van meningsuiting toe te staan in de commentarensectie van mijn website. In 2008, nadat Seeking Alpha en Financial Sense zich hadden uitverkocht aan Wall Street, begonnen ze mijn artikelen, die de waarheid vertelden over de criminaliteit op Wall Street en de corruptie in Washington, te censureren, te bewerken en te onderdrukken. Uiteindelijk verboden ze me om nog artikelen te plaatsen, wat me ertoe aanzette om een site te maken waar ik de inhoud controleer.

  Zal de connectie van het Rothschild Banking Empire Global Pedophile Network met Israël binnenkort worden ontmaskerd?

In dit cancelcultuur milieu is er constant gevaar van Tech vergelding en / of linkse mafkezen die proberen je leven te vernietigen voor het vertellen van de waarheid en een rookgordijn gordijn te trekken op het verraderlijke tuig dat ons land vernietigt. Ze hebben geprobeerd me van mijn baan te laten ontslaan en zullen dat zeker weer proberen. Censuur is het kenmerk van autoritaire regimes, dus u mag zelf beoordelen wat wij op dit punt in de geschiedenis meemaken.

Ik ben deze schaduwregering de Deep Staat gaan noemen… een hybride associatie van sleutelelementen van de regering en delen van de top van de financiële wereld en de industrie, die effectief in staat is de Verenigde Staten te regeren met slechts een beperkte verwijzing naar de instemming van de geregeerden, zoals die normaal tot uitdrukking komt via verkiezingen.

Hoe kan iemand geloven dat er redelijke methoden zijn om de problemen van dit land met democratische middelen op te lossen, als het hele systeem in handen is van, corrupt is en aan het zicht wordt onttrokken door een criminele cabal van sociopathische miljardairs en hun zwaar betaalde lakeien? De Deep State, of hoe je de heersende oligarchie die de touwtjes in handen heeft ook wilt noemen, heeft de verantwoordelijkheid voor de huidige stand van zaken weten af te wenden door hun gegijzelde media-mondstukken hun bestaan te laten ontkennen en diegenen onder ons die hun wandaden aan de kaak stellen te bestempelen als samenzweringstheoretici.

Nu deze ontkenning van de werkelijkheid aan geloofwaardigheid inboet, en elke samenzweringstheorie waar blijkt te zijn, zijn deze Deep State mede-samenzweerders uit de schaduw getreden en hebben zij hun kaarten laten zien tijdens deze nep-pandemiecrisis. Ik ben er niet zeker van of deze verandering van tactiek een daad van overmoed of wanhoop is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJ
Volgend artikelPlaneet van de cavia’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ja ik begin langzaam mijn vertrouwen en geduld te verliezen wat moet er nog gebeuren alvorens het volk wakker gaat worden, ik vrees dat het al te laat is om op een democratische manier het groot probleem op te lossen en het kan bijna niet anders dat de bevolking in twee groepen zullen verdeeld worden,
    wil je wel in zo een samen leef ving wel leven is mijn vraag waarom geeft het volk zich over aan de elite dit is zorgwekkend , mensen wordt wakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in