Oekraïne is een corrupt land met een marionet als president. Zullen we allemaal ophouden met doen alsof? Niemand die weet wat er gaande is, geeft iets om Oekraïne en niemand die het verleden of de huidige politiek van Oekraïne heeft bestudeerd, denkt dat het land of zijn leiders het waard zijn om de wereld op te blazen. Dus waarom vernietigen westerse leiders de wereldeconomie, drijven ze de inflatie op en creëren ze massale hongersnood in Afrika, alleen maar om een opschepperige, peniszwaaiende president en een stel corrupte, gereconstrueerde nazi’s te redden? Groot-Brittannië alleen al heeft 2,3 miljard pond uitgegeven aan bombardementen en het doden van mensen in Oekraïne en bijna precies een tiende daarvan aan humanitaire hulp. De Amerikaanse regering geeft nog veel meer uit en heeft zelfs de belastingbetaler verplicht Oekraïense pensioenen te betalen!

Er wordt veel over gesproken dat Oekraïne binnenkort tot de NAVO zal toetreden, maar het zou ook uitstekend bij de EU passen, aangezien de belangrijkste specialiteit van en binnen de EU altijd corruptie is geweest. Ik verwacht dat de zelfingenomen dwazen in Den Haag teleurgesteld waren dat toen de Oekraïense Zelensky onlangs op bezoek kwam, hij niet liet zien hoe goed hij met zijn penis piano kan spelen. Dat is natuurlijk verreweg zijn belangrijkste talent. Is het eerlijk om aan te nemen dat andere wereldleiders met gemengde chromosomen ook piano moeten leren spelen met hun organen? Of is dit iets dat uniek blijft voor presidenten van Oekraïne? Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Zelensky beter op het Eurovisiesongfestival kan verschijnen in plaats van door wereldsteden te toeren en eruit te zien als een reclame voor legerdumpartikelen. (Che Guevera, een echte revolutionair met een groot hart, deed het met oneindig veel meer stijl). Vandaag de dag is Oekraïne een permanent slagveld voor een oorlog tussen de NAVO en Rusland. Als alle Oekraïners zijn gedood en het land is bestraald met verarmd uranium, sturen ze Amerikaanse, Britse en Canadese troepen om het moorden voort te zetten. (Het heeft natuurlijk geen zin om Franse troepen te sturen, want die geven zich meteen over). Wat niemand schijnt te hebben opgemerkt is dat Oekraïne vroeger de broodmand van de wereld was – een belangrijke bron van graan. Al dat verarmde uranium zal de landbouwgrond voor vele tientallen jaren onbruikbaar maken en leiden tot massale, langdurige, wereldwijde hongersnood, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De NAVO heeft een kantoor geopend in Japan. Dit zal enigszins als een verrassing komen voor degenen die dachten dat de N en A in de NAVO stonden voor Noord-Atlantisch. Degenen met enige kennis van geografie zullen wellicht verbaasd zijn te vernemen dat Japan is verplaatst naar de Noord-Atlantische Oceaan.
De Derde Wereldoorlog wordt uitgevochten om de controle over de eerste (en laatste) wereldregering. Er zijn drie kanshebbers. De VS en zijn metgezellen van de NAVO is één mededinger. Rusland en zijn BRIC-aanhangers vormen de andere mededinger. En de derde kanshebber is natuurlijk China. De enige resterende vraag is: zullen Rusland en China hun krachten bundelen om de NAVO te verslaan? En voor het geval u het zich afvraagt: de leiders van de Grote Reset zijn van plan Rusland op te delen in enkele tientallen afzonderlijke staten, zodat het voor hen gemakkelijker wordt de mineralen te stelen. Geopolitiek is nog nooit zo gevaarlijk geweest.

  Gonzalo Lira gearresteerd door Oekronazi's

De Verenigde Staten geven al hun bestaande wapens aan Oekraïne in een wanhopige poging om Rusland te verslaan. De VS kunnen het zich niet veroorloven om te wachten met het bouwen van nieuwe tanks, granaten enzovoort, want dat betekent een vertraging van twee jaar. Het nadeel is dat wanneer de VS hun wapens aan Oekraïne hebben gegeven, zij vrijwel weerloos zijn. Zij zullen al hun bommen in één oorlog hebben gestopt.

Wanneer, o wanneer, zullen de promotors en gevers van de giftige en valse covid-19 prik worden vervolgd en gestraft? Zij zijn collectief verantwoordelijk voor een van de grootste misdaden tegen de mensheid. De media in het algemeen (en de BBC in het bijzonder) is natuurlijk net zo schuldig als de medische wereld. En hoewel geen van de artsen die door de BBC als deskundigen worden gebruikt, is ingegaan op mijn herhaalde verzoeken om te debatteren over de mythe van de pandemie en de gevaren van de giftige covid-19 prik, vraag ik mij af of een van de duizenden sterke legers van onwetende en bevooroordeelde verslaggevers van de BBC bereid zou zijn om deel te nemen aan een live, nationaal debat? Of zijn het ook allemaal lafaards? Het is overigens mijn stelling dat de BBC door het promoten van het nepvaccin meer mensen heeft gedood dan covid.

Jamie Dimon, de grote baas van de grote vervelende bank JP Morgan, heeft gezegd dat overheden, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties wellicht privé-eigendommen moeten onteigenen voor openbaar gebruik om geld te krijgen voor zonne- en windenergie en ander groen beleid. Hij zei het niet erbij, maar wat hij vermoedelijk bedoelde was dat degenen onder ons die niet verhongeren of doodvriezen allemaal niets zullen bezitten, maar we zullen gelukkig zijn. Ik wed dat de heer Dimon niet berooid en dakloos eindigt.
Pensioenoplichters hebben het gemunt op mensen met pensioenen of pensioenfondsen. In plaats van iets te doen om deze criminele daden te stoppen, straffen banken fatsoenlijke, eerlijke burgers door het hun bijna onmogelijk te maken om toegang te krijgen tot hun eigen fondsen of deze te verplaatsen.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de National Health Service een waarschuwing gekregen dat zij patiënten alleen in het Engels aanschrijven. Hoe durven ze? Blijkbaar moeten brieven aan patiënten in tal van talen worden geschreven, zoals instructieboekjes voor tv-toestellen. Dit gaat natuurlijk een fortuin kosten. Blijkbaar spreekt een groeiend aantal immigranten (waaronder, vermoedelijk, velen die hier illegaal zijn gekomen) die in Engeland en Wales wonen überhaupt geen Engels (wat mogelijk de reden is waarom zij afhankelijk zijn van overheidssteun in plaats van te werken) en dus moeten de belastingbetalers alles doen om hen meer welkom te laten voelen. Ik wed dat de Fransen zich over zulke dingen geen zorgen maken. U krijgt uw correspondentie in het Frans en neemt er genoegen mee.

  Oekraïne situatierapport: Chernihiv tentoonstelling klaar - Update: Iskander raketinslag op video vastgelegd

Rusland kan nu online oproepingspapieren afgeven, met behulp van een digitale databank. Iedereen die geselecteerd is voor de strijdkrachten en niet komt opdagen voor mars- en geweertraining wordt beboet – zelfs als hij zijn oproepingsbrief niet heeft ontvangen. Dit is natuurlijk een perfect voorbeeld van hoe sociaal krediet werkt. Als u meer wilt weten over hoe sociaal krediet uw leven zal verwoesten (waar u ook woont), lees dan mijn boek Social Credit: Nightmare on Your Street.

Seymour Hersh, winnaar van de Pulitzerprijs, meldt dat de CIA op de hoogte is van de grootschalige corruptie in Oekraïne en de verduistering van Amerikaanse steun. De Oekraïense regering heeft naar verluidt geld van Amerikaanse belastingbetalers gebruikt om dieselolie van Rusland te kopen (zonder rekening te houden met de sancties die onze prijzen de pan uit hebben doen rijzen) en Oekraïense ambtenaren hebben bedrijven opgericht om wapens te exporteren naar particuliere wapenhandelaars. Verwacht dat veel terroristen geavanceerde wapens zullen gebruiken.

Hebt u gemerkt dat het steeds moeilijker wordt om een parkeerplaats te vinden? En dat het betalen van een parkeerplaats nu een speciale App op uw telefoon vereist? Zo ja, dan moet u het World Economic Forum de schuld geven, dat blijkbaar vindt dat parkeren moeilijk te vinden moet zijn en meer moet kosten. Het beleid van het WEF lijkt te zijn uitgestippeld door een Uber-directeur. (Ik maak geen grapje.)

Een parlementslid in het Verenigd Koninkrijk werd onderzocht door ambtenaren van de sociale diensten na een klacht van een internettrol. De klager zei blijkbaar dat de kinderen van het parlementslid moesten worden opgenomen omdat hij het niet eens was met haar standpunten over geweld tegen vrouwen. De man kende het parlementslid of haar kinderen niet (of hoe ze werden verzorgd), maar zijn klacht, die is geregistreerd, blijft geregistreerd. Nog een voorbeeld van sociaal krediet in actie.

De EU gebruikt geld dat was gereserveerd voor de aanleg van wegen en luchthavens in armere delen van Europa om de productie van wapens naar Oekraïne te verhogen. De waanzin is onophoudelijk.

Charles, de man die koning van Engeland is geworden, heeft niet veel Engels bloed door zijn aderen stromen. Er zit meer Duits dan Engels bloed in en het zou zeker gepaster zijn om hem koning Klaus te noemen. Waarom lijkt dat bijzonder toepasselijk? Charles is zo populair dat hij 30.000 politieagenten en 6.000 militairen nodig had om hem te beschermen tegen zijn trouwe onderdanen op zijn peperdure kroningsdag. En de door hem gewenste bank holiday kost Groot-Brittannië 2 tot 3 miljard pond aan productieverlies. (Overigens lijkt de aartsbisschop van Canterbury mij 99% voorstander van de Grote Reset en 1% christen. Het was, vermoed ik, zijn idee om voor te stellen dat het Britse volk trouw zou moeten betuigen aan de leider van de Grote Reset, hoewel de samenzweerders in paniek raakten en de hulde- en trouwonzin cancelde). Het grote verhaal over de pantomime op 6 mei (met Charles als Baron Hardup, Camilla als de boze stiefmoeder en Harry in de verkeerde rol bij het verkeerde evenement) was niet Charles en Camilla die Afrikaanse vrouwen imiteerden die kruiken water op hun hoofd droegen, of Harry die eruitzag alsof hij naar een bruiloft ging en per ongeluk op een begrafenis terechtkwam, en het was niet de bizarre lijst van beroemdheden (Lionel Richie? Stephen Fry? Echt? Waarom?) maar de arrestatie van mensen die vreedzaam wilden protesteren. Dat was het grote verhaal en het stond op geen enkele voorpagina die ik kon vinden. Het verbaast me overigens dat mensen die spontane straatfeesten organiseren niet zijn gearresteerd. Ik weet zeker dat ze een of twee wetten overtraden. Anderzijds waren er misschien geen spontane straatfeesten. Misschien waren er überhaupt geen straatfeesten.
Terzijde: ik kreeg merkwaardig veel sympathie voor Harry, een man van middelbare leeftijd op het verkeerde feest; een personage uit iets van Chekov of Brecht dat een pantomime in de Birmingham Rep was binnengelopen.

  Van degelijkheid naar debacle: Pyrrusoverwinningen, leugens en strategische vergissingen

Het is niet weinig ironisch dat de communisten die de westerse regeringen leiden, er nu voor willen zorgen dat het geld dat van Russische burgers is geconfisqueerd, nooit aan hen wordt teruggegeven. Het plan is blijkbaar om het geconfisqueerde geld te gebruiken om een deel van de kosten van de wederopbouw van Oekraïne te dekken (een kostenpost van naar schatting meer dan 1 biljoen pond). Laten we niet vergeten dat het geld in eerste instantie niet werd afgenomen omdat het gestolen of frauduleus verkregen was (hoewel een deel ervan dat misschien wel was), maar omdat de eigenaars Russisch waren. Dit was evenmin te rechtvaardigen als het afsluiten van bankrekeningen van personen die de Canadese truckers hielpen steunen. En het is niet anders dan het afsluiten van bankrekeningen (en inbeslagname van gelden) van mensen die het regeringsbeleid in twijfel trekken. Daar, maar voor de genade van God, gaan u en ik. Als u meer wilt weten over de toekomst, lees dan mijn boek genaamd:  They Want Your Money and Your Life. De titel vertelt u precies wat ze van plan zijn en het is niet overdreven. U kunt een exemplaar vinden via de boekwinkel op deze website.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel I)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video’s 18+: Russische Wagnerstrijders geven zich niet over
Volgend artikelWesterse media verspreiden leugens over overwinningsparade Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het is werkelijk niet te bevatten.Nederland die NAZI’S steunt.
  Ongelooflijk het is nog erger dan in cojona-tijd
  En de britten slaan vol op de oorlogstrom!
  Blijkbaar is WOII te ver weg,dat mensen zich niet realiseren hoe verschrikkelijk oorlog is.
  De mens ontwikkeld zich niet,het parasiteerd.(zie woke)
  4de technische revolutie komt er niet,zijn we te dom voor.
  Ik denk dat Ukraine 150 jaar terug in de tijd word geworpen.

 2. Wat ik moeilijk vind is het bedrijf waar ik werkzaam ben van alles doet aan duurzaamheid en investeringen voor de “toekomst” welke toekomst?
  Als dit geen halt word geroepen gaat alles naar de verdommenis, wanneer is genoeg voor die schapen

  • De gekte kent geen grenzen. Het doet denken aan de Grote Sprong Voorwaarts en de Culturele Revolutie in China onder Mao’s leiding.

 3. het VK IS DE 2DE WERELD OORLOG NOG NIET TE BOVEN BLIJVEN IN HET VERLEDEN HANGEN KOMT NOOIT MEER GOED OOK ZIJ ZIJN VERLOREN ALLEMAAL VOOR HET GROOT KAPTAAL

 4. De mensheid wordt steeds opnieuw geholpen maar zelfs dit wordt onderschept door afgunst en jaloezie en bijna altijd in verband met seks. De oplossingen voor dit soort problemen zijn ook al een middel erger dan de kwaal. Omdat de achtergrond van de hulp die de mensheid krijgt de Christus (met zijn discipelen, de meesters van wijsheid) is, kun je de tegenwerking ervan rustig de duivel noemen.
  Ik zeg dit net nu de kroning van Charles III in Engeland plaatsvond, 6-5-23.
  De bisschoppen wisten het ook beter toen ze een bekendmaking op de BBC blokkeerden. De BBC besloot op het laatste moment koningin Elizabeth II in te lichten die daarop als hoofd van kerk en staat haar bisschoppen raadpleegde. De kerk beweerde een historisch recht te hebben op de percepties van Christus en Jezus, die hier als twee afzonderlijke individuen werden gepresenteerd.
  Het draait er niet om Benjamin Creme, de pleitbezorger van de ‘alternatieve’ Christus, te idealiseren; hij heeft zelf meegedaan aan het falen van wat hij publiekelijk verkondigde toen hij me vroeg of ik denk dat ik Jezus ben. Ik stond daar met een vriendinnetje. Ik heb hem later mijn antwoord gestuurd: nee, het is erger dan dat.
  Alle media intriges sindsdien kunnen hierop herleid worden.

 5. Wederom een goed met typisch Britse droge humor doorspekt artikel van Vernon Coleman.
  Anderen mogen hem dan mss een ouwe wauwelaar vinden, ik iig niet.

 6. Het gehele verhaal komt bij mij over als van de hak op de tak verzamelde verhalen. En waarom zou ik dan een boek moeten lezen wat andere interpreteren? Ik kan zelf ook nadenken en analyseren.

  Het gehele Engelse imperium is gebaseerd op een illusie. Net als hier in de postzone Nederland. Beide zogenaamde koningen zijn enkel koning bij gratie GOD. Dit is enkel een fictieve aanname meer niet. Bewijzen hebben zij niet. GOD is een ongrijpbaar fenomeen, dus als er beweerd wordt dat hij namens GOD mag regeren. Wat zegt dat in werkelijkheid?
  De macht die zij zo vergaren geven wij het volk vrijwillig aan hen. Maar zonder ons hebben en kunnen zij niets, onthoud dat. Ieder levend wezen is geen eigendom van iemand anders, enkel omdat die andere het met geweld en met list en bedrog ons angst aan praten?

  Werken? Wat is dat eigenlijk, want voor een baas of opdrachtgever werken is niets anders dan slavernij. Want van jouw beloning die zogenaamd uitbetaald wordt komt in digitale vorm in cijfertjes op je bankrekening, maar niets fysiek tastbaar. Daarvan wordt een deel van jouw beloning ingepikt door de zogenaamde overheid. Die zelfde overheid doet er zelf niets voor doet. Het is een vorm van afpersing op basis van afroming van jouw levensenergie. Het gehele wereldsysteem van deze afroming van jouw levensenergie is gebaseerd op een frauduleus systeem. Want bij onze geboorte aangifte heeft de gemeente ambtenaar jouw naam gestolen voor een fictief bedrijf op te richten, die onder de coöperatie valt wat we staten noemen. Zodat dat jij als een soeverein levend mens zogenaamd een natuurlijk persoon zou zijn, die eigendom is van de overheid en jij daar een soort van huur over moet betalen om gebruik van je eigen naam.

  Deze frauduleuze opzet is een creatie van de private banken, vandaar dat jij een verplichte bankrekening nodig hebt. Want je beloning wordt door de banken uit het niets aangemaakt in de vorm van een schuld bij de centrale banken op naam van de natuurlijke persoon. Je kunt dan ook enkel werken of een uitkering krijgen, op naam van de natuurlijke persoon. Niet als een soevereine levend mens. Want die bestaat volgens de overheden niet. Die beschouwen ons als handelswaar en als roerend goed, die op de beurzen wereldwijd verhandeld worden in de vorm van staatsobligaties.

  Zolang de bevolking in de illusie blijft zitten, dat hij/zij die natuurlijke persoon is. Kan de overheid/regeringen oneindig ons uitbuiten en al onze levensenergie aftappen totdat we dood gaan.

  Zo zijn alle wetten, regels e.d. in werkelijkheid bedrijfsvoorschriften van de private coöperaties. Die dan enkel gelden voor de fictieve natuurlijke persoon. Zo is de EU ook een coöperatie, net als de VN, WHO e.d. Die enkel macht over ons hebben zolang het volk in de illusie blijft geloven dat zij de natuurlijke persoon zijn.

  Net als al die geïnjecteerde mensen, die vrijwillig hun eigen leven op spel hebben gezet door in de illusie te blijven geloven. Dat ziektes bestaan en dat er besmettelijke ziektes bestaan. Wat wij al een ziekte ervaren is niets anders dat ons autonome lichaam zich zelf reinigt. Alle zogenaamde ziektes ontstaan doordat we een voedingsbodem in ons lichaam hebben gecreëerd voor parasieten. We hebben ons lichaam laten verzuren. Daar spelen de zogenaamde gezondheidsinstellingen gretig op in en proberen met list en bedrog de illusie hoog te houden, dat zij het beste met ons voor hebben. Het gaat enkel om zo mega geld aan ons te kunnen verdienen en om ons in de onwetendheid over ons eigen lichaam te houden. Met bakingsoda los je 98% van alle zogenaamde ziektes op door jouw eigen PH waarde te verhogen. Zo is kanker niets anders dan een schimmelziekte. Wat met bakingsoda oplosbaar is, maar dan verdienen de zogenaamde gezondheidsinstellingen er niets meer aan.

  Met de zogenaamde grote reset, wie bepaald dat? En waarom betalen de initiatief nemers er zelf niets aan.

  Net zo wat is groene energie? Energie is het potentiaal tussen een plus en een minpool. Dat heeft geen kleur.
  Windmolens veroorzaken plaatselijke uitdroging van de bodem en opwarming. Remedie van het domme linkse volk is nog meer van deze onrendabele alles vernietigde flora en fauna apparaten te plaatsen en dat duurzaam te gaan noemen. Net als zonnepanelen wat een gigantische milieuramp is. En dat de schuld van alle gevolgen van deze troep op het CO2 en Stikstof uitstoot te gooien.

  Het is de wereld op zijn kop, soms wordt je er moedeloos van hoe het mogelijk is dat er zoveel randdebielen op de wereld rondlopen, die ook nog eens denken dat zij macht over ons hebben.

 7. 🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎

  Deze knar is voor mij niet interessant,

  Attentie ; al een mailtje gestuurd naar [email protected]

  Doe ook maar apart, naar
  [email protected]

  Aanstaande maandag/dinsdag
  15 / 16 mei wordt er gestemd in 1e kamer over de pandemie wet

  Geef aan dat u hier niet van gediend bent.

  Mbt artikel 15.
  Europese verdragen rechten van de mens:
  Noodtoestand,
  In een slavensysteem; ik heb geen contract : geen slaaf.
  Is de slavenhouder mogelijk diegene die bepaald wat te doen bij een noodtoestand.
  Uitgaande van souvereiniteit beginsel is de mens die bepaald om te beoordelen of/wat die noodsituatie inhoud om hierop uit vrije wil te anticiperen.

  Verdrag universele rechten van de mens, kan ook aangegeven worden.

  Ook kun je concluderen
  Dat deze overheid niet CAPABEL is om een noodtoestand te beoordelen, uit te roepen; opleggen van regels.

  In ogenschouw genomen , knettergek
  CO2 , voetafdruk, klap van de molen gehad…. 🧐
  Landjepik
  Oorlog ophitsers , betaald van belasting geld
  Virus, is nooit gezien,
  Dood materiaal, afvalstof van exosoom
  Wellicht door vergiftiging overheid
  Chemstralen, of anderszins.

  Wat de uitkomst zal zijn, as maandag of dinsdag
  Lijkt mij duidelijk.

  Maar dit stilzwijgend dit “laten gebeuren”

  Natuurlijk niet.

  deze Mafklappers, wel even confronteren met hun daden.
  Welke wederom gericht is op ‘graaien’
  Over de rug van anderen.
  Verdeel, Heers en onderdruk.

 8. Hola mei 11, 2023 at 17:45
  Je hoort hier weer helemaal niks over. Heel schunnig. En zo gaat het, zelfs in de alternatieve media wordt er niet over gerept. Zou iedereen dan toch graag slaafje willen zijn? Waar kan ik heen om uit deze shit weg te wezen…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in