Pixabay

Een informatieverzoek van Matt Malone heeft een geheim rapport van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) aan het licht gebracht, waarin wordt gewaarschuwd dat zodra Canadezen zich realiseren hoe blut ze zijn, er een massale opstand zal uitbreken.

Het lijkt misschien alsof de zaken financieel en economisch nog een beetje hobbelen door politieke trucjes, maar zodra die illusie vervaagt, zullen de zaken “waarschijnlijk verder verslechteren” volgens de RCMP, die waarschuwt dat dit alles “in de komende vijf jaar” tot een hoogtepunt zal komen, bericht Ethan Huff.

De RCMP heeft de Canadese federale regering gewaarschuwd voor de grote kans op burgerlijke onrust zodra de Canadezen zich realiseren wat hen is aangedaan door de machthebbers. Het betekent een ramp voor het leven en het levensonderhoud van hun gezinnen.

De Whole-of-Government Five-Year Trends for Canada studie legt uit dat “de komende periode van recessie … de daling van de levensstandaard zal versnellen die de jongere generaties al hebben meegemaakt in vergelijking met eerdere generaties.”

Met andere woorden, zelfs de ouderen in Noord-Amerika zullen binnenkort ervaren waar hun kinderen en kleinkinderen al een tijdje onder lijden – dat is hoe slecht de dingen snel zullen worden zodra het economische rubber de weg ontmoet.

“Veel Canadezen onder de 35 zullen waarschijnlijk nooit een woning kunnen kopen,” legt het onderzoek uit.

Regeringen overal bereiden zich voor op maatschappelijke ineenstorting

Het rapport van de RCMP kreeg de codenaam “geheim” en was alleen bedoeld om gedeeld te worden met “besluitvormers” op de hoogste regeringsniveaus – dus nooit met het publiek. De informatie zou “speciaal operationeel” zijn, legt het rapport verder uit.

  Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd

Malone is trouwens een expert in overheidsgeheimen. Hij werkt ook als assistent professor in de rechten aan de Thompson Rivers University in British Columbia.

De versie van het geheime rapport dat Malone ontving via zijn informatieverzoek is zwaar geredigeerd. Tegelijkertijd is het op zichzelf al onthullend over de mate waarin de RCMP zich voorbereidt op een massale burgerlijke ineenstorting in de komende dagen.

Het rapport beschrijft zichzelf als een “scanoefening” met als doel zowel Canadese als wereldwijde trends te identificeren “die een belangrijk effect zouden kunnen hebben op de Canadese overheid en de RCMP.”

Het rapport van de RCMP waarschuwt ook voor onvoorspelbaar weer, meer seizoensgebonden rampen zoals bosbranden en overstromingen, en een ernstige verslechtering van de levensomstandigheden voor de meesten.

Er is ook een groeiende bezorgdheid dat Canada onder zware en toenemende druk staat om de controle over zijn Arctische grondgebied op te geven.

De Canadezen in het algemeen zijn rechteloos tegenover hun regering, vervolgt het rapport. En de Canadese regering zelf maakt zich zorgen dat te veel mensen vallen voor “verkeerde informatie” en “samenzweringstheorieën”, wat leidt tot “paranoia.”

“Wetshandhavers moeten rekening houden met een voortdurende sociale en politieke polarisatie die gevoed wordt door misinformatiecampagnes en een toenemend wantrouwen tegenover alle democratische instellingen,” stelt het rapport verder.

De afgelopen zeven jaar”, zo staat te lezen in een ander deel van het rapport, “Erosie van vertrouwen,” “hebben een duidelijke sociale en politieke polarisatie in de Westerse wereld laten zien …” De rest van die zin is gecensureerd in de versie van het rapport die Malone ontving.

  Het echte globalisten 'brein' achter de Great Reset: 'Profeet' Jacques Attali

Het rapport gaat in op andere problemen zoals “paranoïde populisme”, maar dat gedeelte is ook zwaar geredigeerd. In Malone’s versie staat echter wel dat “populisten die bereid zijn hun berichtgeving aan te passen om extremistische bewegingen aan te spreken, hebben geprofiteerd van de opkomst van politieke polarisatie en samenzweringstheorieën.

De hele wereld, niet alleen Canada, staat op het punt om in opstand te komen tegen het corrupte establishment.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De revolutie zal niet op televisie worden uitgezonden – #RESISTVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEilanden waarvan klimaatalarmisten zeiden dat ze snel zouden “verdwijnen” door de stijgende zee blijken groter te zijn geworden
Volgend artikelZelensky belooft een nieuw tegenoffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. begrijpelijk dat de overheden oorlog willen.
  omdat tijdens een oorlog geen revolutie kan plaatsvinden en zij in alle veiligheid ergens kunnen onderduiken.
  bij een revolutie zijn zij het doelwit waar ze niet onderuit kunnen komen, eender waar ze zijn ze worden gevonden.

  • Dat is ook de reden dat de goudprijs zo ontzettend omhoog gaat de laatste weken.
   Goud is goud, 100 gram blijft hetzelfde maar uitgedrukt in dollars of euro’s zie je dat deze met de dag minder waard worden!

   Die oorlogen komen er, het mooie is dat normale wetten dan niet meer gelden en de bestaande beschermers van de machthebbers er niet meer zijn om ze te beschermen.
   Wapens komen in omloop, worden afgepakt of raken “kwijt” en dan gaan ze er aan!
   Er zullen heel wat rekeningetjes vereffend worden!

 2. “De hele wereld, niet alleen Canada, staat op het punt om in opstand te komen tegen het corrupte establishment.”

  Eindelijk!

 3. Er is een andere Wereld waar, in het Westen niet over gesproken mag worden.
  De BRICS + Landen.!
  Dit jaar 2024 is er weer een grote BRICS conferentie in Rusland, dat dit jaar de voorzitter is.
  Er staan weer Landen klaar om lid te worden van de huidige BRICS 10.
  De BRICS heeft zich ontkoppeld van het Westen.
  Door de aanstaande uitbreiding van de BRICS zal ca. 65% van de bevolking BRICS zijn, ca. 12 miljard.
  Het land oppervlakte van de BRICS landen zal dan zijn ca. 70%.
  Ook zal het kapitaal in de BRICS Landen bevinden, en ze zijn schuldeloos.!
  De bevolking van de BRICS landen zitten in een economische groei, en vooruitgang.
  In tegen stelling tot het Westen, waar de Overheden met hun Bevolking vecht om uit het “DRIJFZAND” te komen, TERWIJL ze dieper en dieper in weg zakken.
  Veel mensen ZIEN het niet.!
  Maar er is zich een scheiding proses aan de gang.!
  Het Failliete Westen.!
  En de Economische groeiende BRICS Landen, die alleen maar bezig zijn met “VOORUITGANG”.!

  • Oprecht,
   Weet je, vandaag zei ik tegen een collega op het werk, we waren even alleen op dat moment, ik zei wist je dat er nu Amerikaanse journalisten in Rusland werken omdat zij sommige dingen niet meer mogen zeggen op de tv in de VS, het is de omgekeerde wereld, ik ben het met je eens, ik zie Putin inmiddels samen met anderen die vechten voor een andere wereld en juist het Westen staat voor verderf,onderdrukking en fascisme, het is stuitend, ik geloof dat het Westen onderuit gaat, het moet wel zo gaan want we hebben recht voor allen of geen recht voor allen, geen compromis, beluister Moats youtube.com van George Galloway met Pepe Escobar eens, harde woorden en humor samen, (h)eerlijk!!!

 4. Zodra Nederlanders zich realiseren hoe geestelijblut ze eigenlijk zijn, is een revolte onwaarschijnlijk, waarschuwt een overheid rapport.

 5. Denk je dat ze hier de waarheid vertellen bij ons? Neem de boerenopstand in gans de EU. Hoeveel aandacht is daaraan besteed? Of de sluiting van de maak industrie in de EU. Dankzij internet en het niet klakkeloos volgen van het nieuws enkel van bij ons is er maar één conclusie ze willen ons onnozel en zot gewiegd houden. Terwijl ze hier alles kapotmaken met de new Green Deal en ons maken tot een economische woestijn zitten we hier zonder enige strategische energieproductie. De levering van Amerikaans gas bijvoorbeeld kost in de EU de prijs van 5 x die van in de USA. Onze munten waarde in feite behangpapier of dat wat een zot ervoor geeft.

 6. Ik lees het artikel zo over Canada, maar als ik aan dit land denk dan denk ik aan de opstand van de Mohawks in Kanasathake, een dorpje in het Quebecgebied, de lokale witte Franstaligen hadden besloten om een golfbaan uit te breiden richting, ja echt waar door de begraafplaatsen van de Mohawks, de Indianen hoorden van de plannen en waarschuwden de lokale autoriteiten (The Oka crisis), de Indianen zeiden als jullie dit gaan flikken dan gaan wij in verzet, maar de overheid ging door met de plannen, nou het is een vreselijke strijd geworden van die Mohawks maar zij wonnen de strijd, bekijk maar eens op youtube.com, dit kleine volk zei, we sterven hier ter plaatse want wij staan het niet toe dat jullie dwars door onze begraafplaatsen gaan, dit racisme van de Canadese overheid, Waneek Horn Miller kun je er ook over horen, zij vocht mee in de strijd als jonge vrouw en werd later een geweldige atlete in het waterpolo.
  Ik krijg echt weer tranen als ik hier over schrijf, het is zo bizar maar Canada flikte het, zij probeerden het maar die Mohawks gingen niet opzij hoor en wonnen, Canada zou ook een voorbeeld zijn nou laat me niet lachen, ook ik ben benieuwd of de VS of Canada uit elkaar of in opstand gaan komen, wat een puinhopen zijn er toch nu he, allemaal door het beleid van die eigen overheid, je ziet het wereldwijd!!!

 7. Canadian revolt??????? 🙄🤔🤔🤔
  I seriously doubt that, Canadians are too polite and kind to start a revolution.
  Also in the past it was the French and the American patriots who led the revolutions. Canadians will politely go to prison for their QUESTION not to do something, but physically fight? With guns? ooooooh!!!
  First see and then believe.
  I know Canadians who don’t even dare mail their complaints to the government, so I wonder what will have to happen to get them that far….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in