© Aaron Sousa op Unsplash

De vaccinatiepropaganda van de Westdeutscher Rundfunk (WDR) lijkt in eigen huis niet te werken. Uit een uitgelekte WDR-circulaire blijkt dat de bereidheid van werknemers om zich te laten vaccineren uiterst gering is: slechts 6%. De omroep lijkt teleurgesteld en vraagt om toch op het vaccinatieaanbod in te gaan – “totdat bijna iedereen gevaccineerd is”, bericht wochenblick.at.

 • Slechts 6% van de WDR-werknemers accepteerde het vaccinatieaanbod.
 • Door middel van de thans gebruikelijke Delta-mutanten propaganda wordt getracht de werknemers over te halen zich toch in te enten.
 • Uit de verklaringen van de bedrijfsarts blijkt het doel van de WDR – vaccineren!

Gênant, gênant! In een rondschrijven van de openbare omroep van donderdag beklagen zij zich over een “betrekkelijk lage acceptatie” van het eigen vaccinatieaanbod van de omroep. Volgens de brief zijn in totaal 6.500 werknemers uitgenodigd om zich te laten vaccineren. Slechts 400 van hen zijn op het aanbod ingegaan – een magere 6%. Ook in het vaccinatiecentrum van Keulen waren 4.000 werknemers uitgenodigd voor vaccinatie, maar slechts een zesde had de uitnodiging aanvaard.

Dr. Neuber: bedrijfsarts of farmaceutisch vertegenwoordiger?

Aangezien volgens de Duitse regering al meer dan 60 miljoen Duitsers ten minste één “Corona-prik” hebben gekregen, is deze extreem lage deelname een grote blamage voor de vaccinatie-fanatieke omroep. Zij zoeken naar verklaringen voor “deze betrekkelijk geringe aanvaarding van het aanbod” en speculeren: “In het beste geval zijn de meesten van u al gevaccineerd; sommigen zijn misschien om medische redenen niet of nog niet gevaccineerd, anderen willen dat misschien niet?” Voor wie op basis van de lage incidenties meent dat vaccinatie niet meer nodig is, kan de bedrijfsarts “die tand uittrekken … heel snel”. Vervolgens wordt de bedrijfsarts Dr. Michael Neuber geciteerd met de momenteel in de mainstream gangbare Delta-mutant paniekzaaierij: “Het Delta-virus zal tijdens de zomervakantie de trigger zijn voor een infectie. In Duitsland heeft momenteel 15 procent van de geïnfecteerde personen het Delta-virus opgelopen. Wij stellen vast dat dit aantal elke week minstens verdubbelt”.

Versoepelingen pas na vaccinatie

  Afschuwelijke vaccin "bijwerkingen" VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC

Dan volgt een zin van Dr. Neuber die de interne marsrichting en oriëntatie verraadt: “Als we ons strikt aan onze AHAL-regels (Abstand halten) blijven houden, zijn we optimaal beschermd – totdat bijna iedereen gevaccineerd is”, want pas dan kan men denken aan “versoepelingen, zowel wat betreft de bescherming in de kantoren, studio’s en daarbuiten, wat ook de testplicht aangaat”. Aan het eind van de brief dringt de staatszender er formeel bij zijn werknemers op aan zich toch te laten vaccineren, met de woorden “aanvaardt u alstublieft het aanbod”. Afgezien van “een paar uitzonderlijke gevallen” hadden alle werknemers een uitnodiging ontvangen en zij moesten hun mailboxen nog eens controleren.

Het zal interessant zijn om te zien of de verslaggeving van de WDR zal worden aangepast aan de duidelijke overtuigingen van de werknemers. Als de vaccinatiepropaganda niet werkt bij hun eigen personeel, maar zij wel verantwoordelijk zijn voor het redactiewerk, is het te hopen dat dit op een gegeven moment in de verslagen tot uiting komt. Misschien heeft het WDR personeel gehoord dat vaccinaties vaak gevaarlijke bijwerkingen hebben? Het is pure speculatie, maar niet geheel onwaarschijnlijk. In ieder geval: de eigen werknemers met dergelijke circulaires als kinderen behandelen zal waarschijnlijk niet tot het gewenste doel leiden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circulerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virus
Volgend artikelAngstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Deltavirus is afkomstig van de plek waar de gevaccineerde worden geprikt , het delta spier weefsel waar ze prikken
  .wat Next ..lepel en vork virus strakkies omdat dat aan hun armen blijft plakken na vaccinatie dervan…halve zolen stinken ook overal in ….op de valreep vd nekklap roverheden nog ff zooitje meesleuren met merkel, Pineukio en mengele .. ..meedogenloose hufters

 2. In het Nederlands schrijft men woorden in een samenstelling zo veel mogelijk aan elkaar vast wanneer ze een betekenisgeheel vormen (in tegenstelling tot hoe dat in het Engels gebeurt).

  De juiste spelling van “Duitse staatstelevisiezender-werknemers” = Duitse-staatstelevisiezenderwerknemers.

  Net als: ronde-tafelgesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in