Amerikaanse Universiteit ras-categoriseert etnische groepen om beslissingen over quota te nemen

1
Zo zien Ariërs eruit (1943)

In Californië, VS, wordt momenteel een verhit debat gevoerd over ras-quota. De liberalen in de deelstaat stellen voor om ras-categorisering in te voeren zodat de universiteit rekening mag houden met ras en geslacht bij het toekennen van studieplaatsen en werkgelegenheid aan de universiteit.

Dit in een poging om “diversiteit” te bereiken, d.w.z. om blanke mensen te marginaliseren ten gunste van andere rassen. De afgelopen twintig jaar is Californië een deelstaat geworden waar blanken in de minderheid zijn, maar toch hebben blanken een relatief hoog vertegenwoordigingsniveau op de universiteit. Daarom willen de liberalen dat niet-blanken in gequoteerd worden.

De campagne voor verdere rassendiscriminatie van blanken heeft 16 miljoen dollar opgeleverd (ongeveer 11,4 miljoen euro). Het geld is onder andere gedoneerd door het basketbalteam van Los Angeles Clippers, de voormalige CEO’s van Microsoft, Steve Ballmer en Patricia Quillin, de vrouw van Netflix CEO, Reed Hastings.

De campagne die zich verzet tegen de anti-blanke rassendiscriminatie heeft ongeveer 1,2 miljoen dollar opgeleverd (ongeveer 1 miljoen euro), voornamelijk gedoneerd door particulieren.

Om het debat te verduidelijken heeft de Universiteit van Californië geprobeerd te categoriseren welke etnische groepen tot welk ras behoren. Het is echter gebleken dat de universiteit een zeer brede definitie heeft van wie blank is.

Naast Europeanen vallen ook Afghanen, Egyptenaren, Joden, Turken en zelfs Somaliërs volgens de universiteit onder de categorie “blank”.

Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

  Jurist over de schaal van Trump's overwinning: "Ik denk dat we zullen ontdekken dat hij minstens 80 miljoen stemmen had"
Vorig artikelWetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes door mainstream afgewezen: “Niemand is dapper genoeg om de resultaten te publiceren”
Volgend artikelMigranten komen naar Italië om te bevallen: “Alles is hier gratis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Met al het psychologisch misbruik heden ten dage en van weleer is de volgende vraag te stellen niet heel raar: Om welk psychologisch experiment gaat het in deze casus met wel heel hilarische weergave ?! De gekte voorbij. Mind shuffle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in