Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

6

Zaterdag marcheerde de zwarte militiegroep NFAC door Lafayette. Aanleiding was de dood van een mes zwaaiende zwarte man die in augustus werd geëlimineerd toen hij probeerde een buurtwinkel binnen te komen.

Een zwaar bewapende zwarte militie, de Not Fucking Around Coalition (NFAC), marcheerde zaterdag door Lafayette, Louisiana, USA, om te protesteren tegen “politiegeweld”.

De groep, die zich voorbereidt op een rassenoorlog tegen blanke Amerikanen, had enkele honderden leden ter plaatse die deelnamen aan de demonstratie. Velen waren gewapend met automatische geweren en hadden zich voorzien van lichaamsbescherming of andere tactische uitrusting.

Ze wilden gerechtigheid voor Trayford Pellerin, een zwarte man die stierf nadat hij in augustus door de politie was neergeschoten toen hij met een mes een buurtwinkel probeerde binnen te komen. De politie had al eerder geprobeerd de man te ontwapenen met een elektroschokwapen, maar dat mislukte.

De NFAC-leider, die zichzelf “Grandmaster Jay” noemt maar wiens echte naam John Fitzgerald Johnson is, hield een toespraak waarin hij beweerde dat de slogan van president Donald Trump “Make America Great Again” niet van toepassing is op zwarte burgers.

“Ik kan me niet herinneren wanneer het in dit land goed voor ons was”, zei Johnson voordat hij de menigte “black power” liet scanderen.

Een persoon werd gearresteerd nadat hij per ongeluk zijn wapen had afgevuurd, maar verder ging de demonstratie zonder onderbreking door.

Sinds het spectaculaire incident waarbij de draaideurcrimineel George Floyd overleed tijdens een politie-interventie, waarbij hij onder invloed van de harddrug fentanyl was en weigerde de sommeringen van de politie te volgen, wordt het land geteisterd door rassenrellen en anti-blanken demonstraties waaronder geweld, vandalisme en rellen een prominente rol spelen.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

  Twitter stelt opinie-inspecteurs aan - hier aanmelden
Vorig artikelAartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”
Volgend artikelCorona-uitstrijkje: testers schuiven PCR-staafje in de hersenen van vrouw – ruggenmergvloeistof loopt uit de neus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Grandmaster Jay (alleen die naam al ?) : We hebben niks voor elkaar kunnen krijgen in………150 jaar!! 150 JAAR!!! Daarin hebben de blanken onnoemelijk veel geweldige dingen gedaan.
  Black power? ???. Nee, black losers. Ze weten heel goed dat ze niks anders kunnen dan drugs gebruiken en hun nageslacht in de steek laten/laten aborteren op het laatste moment.
  Nu krijgen ze ff een opzetje van de ?????? die hopen dat ze de blanken voor hen zullen slopen, maar zonder de ??????……..black power down.

 2. ik wens hen veel succes in Texas…ik heb filmpjes gezien van Milities en Proudboys…die zijn ietsje beter bewapend, getraiend ( vrijwel allemaal veteranen ) dan dit zootje ongetrainde zwarte idioten. Iedereen kan een zwaar assault riffle vasthouden, maar er mee om kunnen gaan is toch een ander verhaal.
  Ik vind het overigens bewonderenswaardig dat de milities en de proudboys zich zo keurig rustig houden en er niet al gelijk vol inspringen. Maar geloof mij, als die beginnen dan komen die zwarten toch heel hard aan het rennen 🙂

 3. Prima laten ze maar komen dat zal dan eindelijk de vele honderdduizenden blanke slapers en dromers uit hun stupide multiculti droom halen en laten inzien dat dit een bloederige nachtmerrie voor alle blanken is. Wellicht dat ze dan eindelijk eens hun weinige verstand gaan gebruiken en dat er dan eindelijk eens grote schoonmaak en gerechtigheid gaat plaatsvinden, weg met dat politiek ‘correcte’ gepeupel uit alle partijen en weg met moslim en antifa terroristen en zwarte racisten, terug naar MEKKA, terug naar AFRIKA en neem de antifa’s maar mee, doei, bye, bye, zwaai zwaai!

 4. We kunnen wel mopperen op elkaar, maar we we laten ons ook uitspelen tegen elkaar, zwart tegen wit, vrouw tegen man, homo tegen hetro, jong tegen oud enz Maar niemand bijna, heeft in de gaten wie de aanstichters daarvan zijn! Het zijn de zionisten vnl strenge en sektarische Babylonische talmoet joden! Zij zitten achter alle revoluties en oorlogen! Zij willen de wereld heerschappij! Neem een Soros en een Gates, de Rothchilds en Rockefellers, de rijksten der aarde, allen zionistenhun als heerser over de wereld en wij, nadat de wereld bevolking uitgedund is dmv vaccinatie, wie er overblijven, als slaaf! Een communitische wereld dictatuur! Dat is hun doel, ze zeggen hetzelf! Dat had Hitler ook in de gaten en hij krijgt nog gelijk ook! Wordt wakker mensen, want alleen als we dit ziospel doorzien, kunnen we terug slaan!

 5. welnu ik ben geen racist en voel mij ook niet verandwoordelijk voor hoe erg ook wat er met de slavernij is gebeurt maar er waren ook zwarte mede burgers in afrika die op hun eigen mensen jaagden en ze als slaaf verkochten maar ik keur de slavernij af het was een hell voor die slaven maar er is nu eeuwen later en eerder een hoog conjuctuur ontstaan in het westen mede doordat alle uitvindingen dei het leven veel aangenamer maken televisie autos alles wat er aan verbetering van de levens standaard is gebeurt komt door de westerlingen europa met name de industrie en daar profiteren de nabestaande van de slavernij ook van en ook staat men niet stilwat de blanke europeanen hebben mee gemaakt tijdens het land amerika een maken aangevallen door indianen die wreed waren het on ontgonnen land dat waren keiharde werkers het landiszo sterk opgebouwd een hoogconjuctuur geworden en dat is niet dankzij de slaven of dankzij de zwarte bevolking kijk naar afrikamen moorde elkaar uit een klein handje mensen sterven van het geld en de bevolking lijd hongeren er is geen inisiatief om op te bouwen en niet zoals wij die om elkaar denken en ook inkomen krijgen als men om wat voor reden dan ook geen werk heeft dat doen wij zonder ondersccheid van geloof ras of politieken daar ben iktrots op dit wou ikeff kwijt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in