Mensen uit Oekraïne hebben verschillende FGM-148 “Javelins” van Amerikaanse makelij (foto boven) te koop aangeboden op de Dark Web Marketplace, en op Thief Marketplace. Eén advertentie werd nog geen drie uur geleden gedaan, en de verkoper adverteerde met “shipping available from Ukraine, specifically Kyiv.” schrijft Hal Turner.

De verkoper vraagt $30.000 USD voor wat alleen de buis lijkt te zijn. Niet te zien is de commandolanceereenheid, en het is onduidelijk of er een raket in de buis zit.

De verkoopfoto’s die bij het aanbod gepost zijn, ziet u hieronder:

Een volledig ensemble van de “Javelin” gaat gewoonlijk voor 206.000 USD, met de Command Launch Unit gewaardeerd op ongeveer 120.000 USD en elke raket op ongeveer 80.000 USD, dus deze aanbieding is “een koopje”. Ik publiceer het webadres van deze verkoop niet, omdat ik NIET wil dat deze wapens in het publiek komen.

Luisteraars naar de Hal Turner Radio Show kregen reeds WEKEN EERDER te horen dat wapens die uit de VS naar Oekraïne verscheept waren als “hulp” voor de oorlog van Oekraïne tegen Rusland, op de zwarte markt in Servië terechtgekomen waren. De wapens worden door Oekraïners gestolen wanneer zij in het land aankomen, en die Oekraïners bieden de wapens te koop aan op het Dark Web, en strijken het geld op.

De luisteraars van de show werd ook verteld dat een volledige TWEE-DERDE van de wapens die naar Oekraïne gestuurd worden, gestolen worden en op de zwarte markt verkocht worden.

Hé Amerika, waar denkt u dat uw $40 MILJARD aan “hulp” eigenlijk naartoe gaat? Ja, heel veel ervan wordt regelrecht gestolen.

Als het conflict in Oekraïne niet snel ophoudt, zal de wereld verhongeren

Voor het geval dat iemand van u zin heeft om zijn leden van het Congres te bellen om hen te laten weten wat u vindt van wat er aan de hand is!

De verkoper heeft ook verschillende andere Amerikaanse wapensystemen, variërend van Stinger MANPADS, Phoenix Ghost Drones, en kleine wapens en munitie.

De Verenigde Staten hebben naar verluidt 5.500 Javelin-buizen naar Oekraïne gestuurd, en een niet nader gespecificeerd aantal commandolanceereenheden die nodig zijn voor het afvuren. De Verenigde Staten hebben naar verluidt 1/3 van hun Javelin-voorraad naar Oekraïne gestuurd om de Russische tanks en andere grondvoertuigen te bestrijden sinds de invasie van 24 februari.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zullen wij sterven voor de Nieuwe Wereldorde?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelApenpokken volgt stap voor stap het draaiboek van Covid
Volgend artikelGigantische cijfers van Oekraïense verliezen beginnen nu eindelijk bij het Westerse establishment door te dringen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Toch een succes story.
    In Afghanistan moesten ze een nederlaag faken om de Taliban volledig te bewapenen.
    Nu kunnen teroristen het spul gewoon kopen.
    Ze hadden beter “boemerang”kunnen heten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in