Apenpokken is sinds gisteren weer in het nieuws, weer aan het werk na een korte pauze. Het kwam een paar weken geleden op de voorpagina’s, met bijbehorende GROTE RODE CIJFERS en dagelijkse updates van de gevallen, en daarna werd het stil. De pers sprak er zo goed als niet meer over.

… totdat zij weer begonnen, schrijft Kit Knightly.

Gisteren werd gemeld dat het UK Health Security Agency (UKHSA) de apenpokken “opgewaardeerd” heeft tot een “meldingsplichtige ziekte”, wat betekent dat elke positieve test onmiddellijk aan de overheidsinstantie gemeld moet worden.

De voorpagina van de Telegraph, die altijd zo subtiel is, meldt dit als “apenpokken opgewaardeerd tot hetzelfde niveau als lepra en de pest”.

Aan de andere kant van de oceaan heeft het CDC van de VS het merkwaardig synchroon lopende besluit genomen om hun reiswaarschuwing voor apenpokken te verhogen tot niveau 2, hetgeen mensen aanraadt “versterkte voorzorgsmaatregelen te nemen”.

Laten we duidelijk zijn – de “apenpokken-uitbraak” is een grap.

Iedereen die dit allemaal serieus neemt na de afgelopen twee jaar van Covid-hysterie moet eens goed naar de realiteit kijken.

Op dit punt moet u ervan uitgaan dat elke ziekte-uitbraak bedrog is, tot het tegendeel bewezen is. Echt bewezen, niet “vertrouw me, ik ben een deskundige” bewezen.

Voor degenen die nog niet zo ver zijn, denk eens aan alle manieren waarop de apenpokken precies dezelfde weg volgt als “Covid”…

1. De uitbraak van de apenpokken werd “voorspeld” door een oefening, een paar maanden voordat het gebeurde. Net als bij Covid.

2. Wij hebben gezien dat het narratief nog versterkt werd door geruchten dat het een bio-wapen is. Deze beschuldigingen gaan twee kanten op, waarbij de Westerse pers zegt dat de apenpokken een Russisch biowapen is, en Chinese geruchten beweren dat het opzettelijk door de VS is vrijgelaten. Net als bij Covid.

  De vrijlating van apenpokken is PSYCHOLOGISCHE TERRORISME om de mensheid verlamd te houden met ANGST

3. Wij zien dat instellingen de geschiedenis herschrijven om de potentiële dreiging van de ziekte op te blazen. Net als bij Covid.

4. Apenpokken worden gediagnosticeerd via een PCR-test. Deze tests zullen op grotere schaal beschikbaar komen, omdat testmakers “de nieuwe markt aangrijpen” en regeringen van plan zijn “meer te gaan testen”. Meer testen (met een onbetrouwbare test) zou de “gevallen” kunstmatig kunnen opblazen, en de paniek voeden. Net als bij covid.

5. Het apenpokken narratief wordt gepusht door landen aan beide kanten van de “Nieuwe Koude Oorlog”. Net als bij covid.

Ze nemen nu al hun toevlucht tot de kop “nieuwe variant”, die bijna een jaar lang voor covid geen kwestie was. Is dit uit wanhoop of uit ongeduld? Wie zal het zeggen, maar er moet een reden zijn voor de versnelde tijdlijn.

Men probeert zelfs de maskers weer in de mode te brengen door te beweren dat de apenpokken misschien via lucht wordt overgedragen.

En de grootste overeenkomst zit natuurlijk in de oplossing: “vaccins”.

Men heeft al besloten dat vaccins die oorspronkelijk voor pokken ontworpen waren, ook voor apenpokken werken, en dat zij de beste manier zijn om de verspreiding van de ziekte een halt toe te roepen.

Intussen vertelt het verhaal over de apenpokken in Science ons…

“Nu de dreiging van apenpokken toeneemt, discussiëren wetenschappers over de beste vaccinatiestrategie.”

Het lijkt erop dat de “deskundigen” niet kunnen kiezen tussen “ringvaccinatie” – waarbij men elk nauw contact van een bevestigd geval van apenpokken vaccineert – of “bredere vaccinatiecampagnes”.

  Waarom doen ze zo hun best om ons ervan te overtuigen dat mensen die zwartogige demonengezichten zien een "stoornis" hebben?

Let wel, zij debatteren er niet over of wij überhaupt wel een vaccinatiestrategie nodig hebben.

De regering van de VS is al van plan minstens 180 miljoen dollar uit te geven aan pokkenvaccins.

In Europa ziet het farmaceutisch bedrijf Bavarian Nordic een enorme toename van zijn contracten nu de EU-landen de apenpokken als een “wake-up call” behandelen.

De fabrikanten van vaccins zullen dus een mooie winst gaan maken… Net als bij covid.

Wat er uiteindelijk ook van dit verhaal terechtkomt, het lijkt er in ieder geval op dat Covid een draaiboek voor een “pandemie” heeft opgesteld, een draaiboek dat elke nieuwe schrik-ziekte zal volgen.

Het is allemaal zo voorspelbaar… en toch verwachten de verantwoordelijken eigenlijk dat wij het geloven. En het ergste van alles is dat sommige mensen dat ook werkelijk doen.

Ik begon met apenpokken een grap te noemen, en dat zou wel eens letterlijk waar kunnen zijn. Het is moeilijk om niet het gevoel te krijgen dat zij ons voor de gek houden.

En als dat het geval is, dan kunnen wij het, net als op school, het beste gewoon negeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Pandemie 2: Apenpokken waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense nazi’s verbrandden 50.000 ton graan in Mariupol
Volgend artikelAmerikaanse “Javelin” anti-tankraketten naar Oekraïne gezonden, zijn nu TE KOOP op het Dark Web
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Tja de apenpokke leugen is er alleen maar omdat steeds meer mensen gelijken uitslag krijgen van de vaccinatie. Daarom roepen ze deze leugen in het leven en ondertussen ergens toevallig een staaltje laten vallen onder afrikanen. Ben benieuwd als de Vaids uitbreekt bij de gevaxten of ze dan weer gaan roepen dat aids weer heerst 🤣🤣🤣

  • Idd. AIDS had als een vd vele uitingen van dir syndroom Kaposi’s Sarcoma. Dat blijkbaar verward kan worden met de uitingsvormen op de huid bij de apenpokken. Nu VAIDS dus ook het gevolg is van een total breakdown van het immuunsysteem lijkt – als ik het goed begrepen heb – Kaposi’s Sarcoma achtige huiduitslag weer zich hierbij aan te dienen.
   Omdat zoals je weet het àbsoluut nóöit aan de prik ” kan cq màg” liggen was er een nieuwe afleidingsstrategie nodig en met de oh zo hàndige én zeer gewillige Propagandamachine, de MSM, is dat relatief zo gepiept.
   De gecreëerde angst bij het publiek zorgt er tevens voor dat het men ( nog ) niét opvalt hoe ziekelijk identiek het stappenplan der misleiding op dat van covid lijkt !! Enfin, time wil tell

 2. Het volgende draaiboek zal een alien virus worden dus iedereen die BIE BIEP roept zal zeer besmettelijk zijn en gevacineert moeten worden en zo kunnen we nog oneindig doorgaan

  • Als Klaus S. het met Ursala van der L. zou doen, dan zouden de baby’s bij hun geboorte al meteen het vierkant borstelig snorretje onder het neusje hebben. En in plaats vh eerste boertje na de borstvoeding zal hun kleine Liebling de sterke neiging voelen om het rechter armpje als Groet gestrekt en wel omhoog te houden. De ouders zouden glunderen von Glück und Extacy.

 3. COVID stond nergens anders voor dan:
  Certifacate Of Vaccination ID
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  Dus inderdaad als de club van C Schwab haar zin wil doordrijven, moet er telkens wereldwijde angst onder de bevolking plaatsvinden.
  Nu is het dan geen virus maar een bacterie die voor die angst moet zorgen, of beide!

  • Idd. Aan het begin vd zgn. Gezondheidscrisis vond ik het al raar dat het pathogeen zelf corona heet en dat het ziektebeeld de naam COVID kreeg. En de medische wetenschap het weer Sars-Cov 2 noemde. Terwijl we in pre- coronatijd het hele ziektebeeld altijd al onder het containerbegrip Griep schaarden.
   Het zou de globalisten natuurlijk nooit gelukt zijn, indien men het in mrt ’20 Griep zou hebben genoemd. Men had hen collectief recht in hun vuige gezicht uitgelachen.
   Bij het grote publiek was corona helemaal niet bekend. Pas medio 2020 vernam ik van Dr. Robert Gorter dat het Griep”vaccin” elk jr aangepast moest worden en het officiële narratief betreffende dìt euvel was omdat Influenza A, Influenza B én een bep.type corona v/e bep. stam alweer vèrder gemuteerd waren en dús moest de prikinhoud aangepast worden.
   Ook toen wisten de meesten die toen voor déze griepprik mythe vielen ( ik twijfel sinds 2020 aan de noodzaak can èlk zgn. vaccin) niet dat deze ook “gold” voor het coronavirus. Dat werd er nooit bij verteld. Griep was gewoon de griep. Men ging ervan uit dat iedereen wel snapte welke symptomen daar allemaal onder vielen.
   En omdat we inmiddels wel doordrongen zijn vd perversiteiten van deze industrietak mogen we ondanks alles alsnog ook kijken naar het gegeven of een virus überhaupt wel bestaat. Ik kijk nèrgens meer van op, tegenwoordig. Big Pharma heeft zich al tal van keren schuldig gemaakt én bevonden, dat ze éérst een ziekte creëerden met de dankbare medewerking can iedereen die gevoelig was voor geld en dus macht, zoals de msm, en pas heel strategisch daarná heel “toevallig” ook de remedie hadden voor sat specifieke ziektebeeld /-syndroom.
   Ik KAN mij voorstellen, dat het virus ook zo geboren is. De tijd zal het ons vertellen, mits we ons natuurlijk niet laten injecteren.
   Maar ook dááraan heeft de club der terminale psychopathen zich vantevoren of op het moment suprême aan gedacht. Grafeen, dat men nu in zowat àlles kan verstoppen, zodat ook de niet geïnjecteerde alsnog verziekt kan worden, samen met al die andere langzaam mensvernietigende bedenksels

   • 100 % mee eens. een zeer bekwam persoon beweert zelfs dat “Corona ” what ever it is is verspreid door het griep Vaccin. als je leest wat voor rotzooi daar in zit gaat het verstand te boven terug naar de natuur stop alle Vacinaties!!!

 4. Laat nr. 5 goed op je inwerken en denk voortaan twee keer na voordat je het Russische regime steunt dat ons zogenaamd gaat bevrijden van de NWO.

  • We moeten zèlf ons bevrijden. Er zal geen externe kracht zijn, die de burger al haar grondrechten terug zal geven. Wij moeten dat zelf doen. Eén vd belangrijkste tools daarvoor is niet bang zijn, blijven communiceren vanuit liefde, ons organiseren, strikt dicht bij de waarheid blijven, rustig blijven, elkaar helpen. Dit gedrag impliceert meteen ook dat het onderdanig meedoen met alle komende maatregelen vanzelf out of the question zal zijn. Burgerongehoorzaamheid vanuit liefde voor het leven èn als gevolg vh goed en júist geïnformeerd zijn. Dit is immers ( ook ) een informatie- en perceptie-oorlog.
   Ook ik ken momenten dat ik dagen heb dat ik vurig wéns, dat er berichten verschijnen dat een vd hoogste terminale maniakken op een verschrikkelijke manier aan zijn/ haar eind is gekomen, maar het kenmerkende aan de neofeodale technocratie is dat ook de onmensen in het topsegment eenvoudig vervangen kunnen worden. Het heeft niet het effect zoals bij een dictatuur, waarbij de hele boel in duigen kan vallen als de dictator zelf kastje wijlen gaat. Bij dit nieuw systeem wordt het poppetje gewoon vervangen en het spel gaat gewoon lekker verder.
   Het kan alleen maar gestopt worden zodra er voldoende burgerongehoorzaamheid is en het liefst ook nog goed georganiseerd.
   Daarom bestaat er niet voor niets zoiets als overbetaalde kasten der burgerbespeling aka propaganda. De heersende klasse is altijd al als de dood geweest voor goed geinformeerde en goed georganiseerde exponentieel groeiende burgerongehoorzaamheid.

 5. Wie de financial expert en journalist Ernst Wolff de laatste twee jaar en een half jaar gevolgd heeft weet dat we hier de woorden “wetenschappers” , “overheden” , de “MSM” en alle andere agenda-uitvoeringsorganen gerust mogen vervangen door het Digital Financial Complex , een georganiseerde misdaadsyndicaat, dat meer vermogen heeft, dan het bnp van de VS en CHINA bij elkaar opgeteld, om maar een vergelijking te maken. Deze hypermaffia streeft met ontzagwekkend ongeduld naar een financial reset ten faveure van . . . zichzèlf.
  Blijkbaar vindt deze georganiseerde viezigheid het van de zótte dat wij burgers nu genieten vd lente- en zomerperiode en dit gebruiken als optank- en mental recovery-periode! De teugels zijn nu wel weer lang genoeg gevierd. Nu moet de burger weer in het angst-gareel. Weg met die obstructieve onzin, zoals vrijheid, vakantie, samenzijn, genieten, vrijetijd en ontspanning.
  En idd. Het overgrote deel vd zoals ik ze altijd noem gehypnotiseerde tv verslaafden zal er nu ook weer met beide poten in trappen. Dit alleen al vanwege het feit dat men nooit de móeite genomen heeft om het fenomeen MSM grondig te gaan onderzoeken. Dan zou men er achter komen dat in iedere oorlog- en crisistijd de msm haar hoofdtaak òp commando voor 100% omzet naar een propagandafunctie.

  • De georganiseerde misdaadsyndicaat, oftewel de joodse bankierskartel. Maar dat zullen experts als Ernst Wolff ons niet vertellen. Harry Vox op odysee.com wel, op een intelligente wijze. Ook zijn bitchute wordt sinds kort geblokkeerd in de Jewropean Union.

  • Peter, mea culpa.
   Ik stoor me ook aan taalfouten. Blijk ik me er ook schuldig aan te maken.

   Vaak zie ik het na het plaatsen van de reactie, maar dan kan ik het niet meer corrigeren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in