In een exclusief interview zei Dr. Gunnar Beck, lid van het Europees Parlement voor de partij Alternative für Deutschland (AfD), dat er in Europa en Amerika een gebrek is aan oproepen tot vrede in Oekraïne omdat politici de misrekening hebben gemaakt dat Oekraïne kan zegevieren en dat het Russische volk zich tegen Vladimir Poetin zal keren, schrijft Breitbart.com.

“Er is op dit moment veel triomfalisme, er wordt gezegd dat Rusland wordt teruggedrongen naar zijn grenzen van voor het conflict en ik denk dat dat misplaatst triomfalisme is. Wat we vooral nodig hebben in Oekraïne is een echte compromis-vrede, zo snel mogelijk”, zei Dr. Beck.

“Ik heb geen kristallen bol, maar mijn gevoel zegt dat het een misrekening is en als dat zo is, betwijfel ik nogal of de Russische bevolking president Poetin niet meer zal steunen als het conflict daar steeds meer wordt gezien als een conflict niet alleen met Oekraïne, maar met het hele Westen.”

De Duitse afgevaardigde stelde dat de media, en ook de politieke klasse in het Westen, zich vooral richten op de verliezen die Rusland heeft geleden, maar dat “de verliezen van Oekraïne in mankracht en uitrusting veel groter zijn dan die van Rusland en dat Oekraïne zich een dergelijk verlies van mensenlevens niet kan veroorloven.”

“We hebben de exodus gezien van miljoenen en miljoenen Oekraïners, van wie velen nooit meer zullen terugkeren, groot verlies aan mensenlevens onder de Oekraïense mannen, wijdverspreide verwoesting. Het land zal geruïneerd worden als het conflict nog veel langer duurt, dus in mijn ogen is vrede de absolute prioriteit en natuurlijk zou ik graag zien dat de Duitse regering in dit opzicht meer doet, in plaats van alleen maar een zeer onbuigzame lijn te volgen ten opzichte van Rusland.”

De Duitse politicus zei dat de westerse leiders zouden moeten streven naar een compromis dat “Oekraïne intact laat”, maar ook enkele concessies doet aan de Russen, zodat Poetin daadwerkelijk kan instemmen met zo’n deal.

  Oekraïne op de rand van een staatsgreep nu Zelensky het land naar de afgrond leidt

Tot nu toe is er onder de westerse leiders weinig beweging in de richting van vrede, met de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en de Hongaarse premier Viktor Orbán als opvallende uitzonderingen.

Dr. Beck voorspelde verder dat de “ontevredenheid” onder de volkeren van de Europese Unie zal toenemen naarmate het conflict hun economieën blijft schaden, en dat er waarschijnlijk meer protesten zullen komen tegen de voortzetting van de oorlog, waarbij zijn land in het bijzonder wellicht de grootste schade zal ondervinden door zijn te grote afhankelijkheid van Russische energie.

“Ik denk niet dat de Europeanen in Midden- en West-Europa echt bereid zijn tot het soort economische en mogelijk verdere offers die hun eigen regeringen bereid lijken te zijn te accepteren,” zei hij.

Het valt nog te bezien of een dergelijk sentiment onder het publiek de leiders tot vrede zal bewegen. In september zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, dat haar regering bereid zou zijn de Oekraïense oorlogsinspanningen jarenlang te blijven subsidiëren en steunen, ongeacht of de kiezers in Duitsland dat goedkeuren of niet.

“Wij staan achter Oekraïne zolang zij ons nodig hebben,” zei de politica van de Groene Partij en voegde eraan toe dat deze belofte ongeacht de mening van mijn Duitse kiezer geldt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plandeVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne vandaag - Kapitein doodt bataljonscommandant omdat hij hem opdracht gaf naar het front te gaan (en meer video's 18+)

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse pers: Tweederde van de NAVO-landen is niet langer in staat militaire bijstand aan Oekraïne te verlenen
Volgend artikelBlackout in de Oekraïense strijdkrachten: Rusland bombardeerde NAVO-Oekraïense knooppunten voor gegevensuitwisseling – 200 Poolse militairen dood in Kharkiv! (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wie profiteert van deze oorlog Amerika. De Russen moeten het gas en olie aan Asia verkopen en de kans geven om verder te ontwikkelen. EU wordt armer en een kolonie van Amerika maar dat is wat de Amerikanen willen, zij zitten ons uit te lachen. Wij hebben incompetentes regeringen.

 2. Hebben wij incompetente regeringen? Nee hoor, dit tuig weet precies wat het doet en verrijkt zich met meer macht en geld bij elke slag van de klok. Wat wij hebben is een incompetent volk, een volk wat klakkeloos doet wat de tiran opdraagt zonder zelf na te denken. Slap, weerloos en laf laten we met ons sollen alsof we hersenloze kippen zijn. Iedereen behalve het volk profiteert van deze oorlog !! Rusland levert nog steeds munitie, olie etc. aan Amerika en de Oekrainse top verrijkt zich met villa’s en jachten. De Europese kliek verrijkt zich met loonsverhogingen en weet ik wat nog meer. Ik vraag me af wanneer wij onze kop eens uit onze kont halen en dit tuig opruimen, We kunnen met elkaar leven, Moslim, Christen, Rus, Iranier, Belg etc., zonder elkaar af te slachten. 99 procent van de mensen is van goede wil en we moeten slechts die 1 procent die ons verneukt de nek afsnijden zonder pardon.

 3. Er bestaat geen “misplaatst optimisme” bij de Europese leiders over hun mogelijkheid om De Russische Federatie te verslaan.
  Dat is onmogelijk sinds het NAVO overleg begin van deze zomer in London. Op de persconferentie na afloop verklaarde een Britse NAVO generaal dat de NAVO geen enkele kans had om de Russische Federatie te verslaan, maar dat ze evengoed zouden overgaan tot mobilisatie “ omdat dit noodzakelijk was voor het tot stand brengen van de volgende industriële revolutie.
  Onze media heeft zoals te verwachten was geen enkele aandacht geschonken aan deze zeer opmerkelijke uitlatingen.
  Onze Europese “fuhrers” weten heel goed waar ze mee bezig zijn.

  • Goed gezien waarde P. Groos,
   Het is geen onkunde,het gebeurd bewust.
   Veel mensen willen niet geloven hoe doortrapt de mens kan zijn.
   Iets met cognitieve dissonantie.
   Als mensen denken zo slecht en gemeen zullen ze toch niet zijn?
   Jawel,kijk maar naar de indianen het bombardement van Dresden,
   Dutroux Demmink enz enz.
   Die 4de technische revolutie is gedoemd te mislukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in